Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:a ja od razu laduje dziecko do kojca
moja mała miala 5 miesiecy jak tak sie wiercila w lozeczku ze uderzala glowa o szczebelki, ochraniacze malo co pomagaly. Zauwazylam, ze przez to zaczela sie budzic w nocy i wtedy kupilismy kojec. Jak reka odjal znow przesypiala cale noce , teraz ma dwa latka i nadal spi w kojcu
mlodsze na poczatku dostanie lozeczku, bo w pierwszych trzech miesiacach i tak sie nie wierci, a potem starsza dostanie lozko a mlodsza oddziedziczy kojec
gdybym byla po raz pierwszy w ciazy to od razu kupowalabym dwupoziomowy kojec, bo lozeczko drewniane nie dosc ze o wiele drozsze to dla mnie starczyl tylko do okolo 5 miesiaca wlasnie. A potem duzo miejsca zajmuje. Kojec sobie skladam, wszedzie moge zabrac a kosztowal 100 zl (lozeczko okolo 300)no ale to juz wedlug preferencji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54764191ba10.jpg
Synek spał w nim od pierwszych dni do 3,5 roku -
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Hej i Dupa wizyty nie było miałam na 13.40byłam 13.25 i wyobraźcie sobie że go już nie było!!! Ta cała pigula skoczyła na mnie że czekał na ostatnią pacjentka czyli rzekomo na mnie a ja do niej z ryjem co mi Pani opowiada lekarz ma obowiązek czekać na pacjenta do ostatniej chwili a w razie co dzwoni się i się pyta czy pacjentka pamięta o wizycie!!! Czyli lekarz wyszedł dużo wcześniej niż przyszłam. Zobaczyła wyniki i mówi że są w normie to po co na skierowaniu kod E07 a ja że tarczycy jest mała i jest zanik miesiączki i że chudnę w oczach a ta że wyniki mam w normie udupila się tych wyników szlak by ją trafił jasny.Jutro idę powtórzyć tsh t3 i t4. Na 4tego mam kolejny termin .....brak slow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila mezowi dalam wyniki bety, gapil sie i gapil w to i widze ze nie czai no to wyciagam z torebki opakowanie z testem a on do mnie "nie pierdol ze sie udalo"
ogolnie lzy w oczach. A teraz uradowany otwiera piwo bo w koncu moze sie napic kiefy chce...
Bluebell1984, Ink@, Mila123, Wojcinka, Martka10, Natka2, Viriki, Annie1981 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Martynka dzidziuś jeszcze za maly na połówkowe, mam za 2 tyg, to co bylo odklejone to się przykleilo, lozysko nadal nachodzi na szyjkę ale nie zasłania jej calej wiec jeszcze jest szansa ze sie poprawi no i najważniejsze najprawdopodobniej SYNEK
Mila123, Tusia_87, Wojcinka, kania901, Martka10, Bluebell1984, Natka2, Viriki, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Moj syn 5 lat teraz skonczyl do tej pory spi bez poduszki i jej w ogole nie chce nie jest mu wygodnie
Ja na szczescie nie czekalam tak jak wy na porod tzn spokojnie chcialam poczekac do terminu i zglosic sie do szpitala w razie czego ale urodzilam przed terminem z zaskoczenia
Ja Wam powiem ze tez juz czlape a jeszcze 6 tyg... a za wyprawke biore sie dopiero w polowie stycznia po wyplacie wizyte mam 10stycznia to moze po wizycie podjedziemy do hurtowni i postaramy sie jak najwiecej kupic albo i wszystko o ile sie nie przelicze co do moich mozliwosci... juz jest mi poprostu ciezko a brzuchol mam ogromny i jeszcze rosnie...