Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Martynka dzidziuś jeszcze za maly na połówkowe, mam za 2 tyg, to co bylo odklejone to się przykleilo, lozysko nadal nachodzi na szyjkę ale nie zasłania jej calej wiec jeszcze jest szansa ze sie poprawi no i najważniejsze najprawdopodobniej SYNEK
Kuchcinka dopisuj do tabelki synka
nana266, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martka dziekujemy bardzo powiem Wam ze fajnie tak jak i maz syn maja razem urodziny i to jeszcze w Swieta wszystko gotowe nic nie szykuje nowego tylko wkladam w polmiski i gotowe i dwoch mam z glowy
Ina piekny suwaczek zycze spokojnej ciazy
Nas tyle kobiet na forum to prawie sami chlopcy sie beda rodzicNana kochana mysleliscie nad imieniem ?
-
Mila123 wrote:Martka dziekujemy bardzo powiem Wam ze fajnie tak jak i maz syn maja razem urodziny i to jeszcze w Swieta wszystko gotowe nic nie szykuje nowego tylko wkladam w polmiski i gotowe i dwoch mam z glowy
Ina piekny suwaczek zycze spokojnej ciazy
Nas tyle kobiet na forum to prawie sami chlopcy sie beda rodzicNana kochana mysleliscie nad imieniem ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Muszę się gdzieś wygadać... Nie wiem, czy za dużo wymagam, czy w dupie się poprzewracało, czy co?
Odebrałam wczoraj męża z lotniska, wrócił w końcu po 2 miesiącach, jeszcze nigdy na tak długo nie wyjeżdżał. Cieszyłam się baaaardzo i jeszcze bardziej jarałam się tym, że w końcu sobie pobzykam jak człowiek. No i wszystko szło dobrze, do momentu jak ten mi wypalił, że "chce lodzika"nosz kurwa, ja też mam swoje potrzeby i powiedziałam mu, że tyle czasu go nie było, że chce się w końcu kochać normalnie z moim mężem. Nie wspomnę już, że cały czar chwili prysł, a moje wcześniejsze podniecenie spadło poniżej zera. Niestety trzyma mnie to do tej pory, aż nie mam ochoty wracać do domu
Weźcie powiedzcie, czy ze mną jest coś nie tak? -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hokus pokus czary mary JEST ZEGAREK nie do wiary
Pani w recepcji mówi "No faktycznie byl przy łożku" ja mowię ze tak był wczoraj byl W ŁOŻKU a dzisiaj? "A to nie wiem, przyniesiono mi go po prostu tu przed chwila..."
szczerze? Kij wie o co chodzi , ale mam to gdzieś zegarek sie znalazł, kamień z serca a to najważniejsze -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:13
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka lecimy jutro o 6:30 i wracamy pojutrze ok północy
wiec mam nadzieje ze będziecie jutro zajęte przygotowaniami do sylwka i nie bede musiała nadrabiać tyle co Martka
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:to moj 32dc, cykle mam 32-35dniowe, tylmo te 35dniowe to tak co 3,4 cykl. Jutro jeszcze raz rano sikne
dla pewnosci, ale nie weim czy jest sens.. na oko wyliczylam ze 01.01. Przyjdzie @ bo te cykle to rozne mam.. jak jutro nie dostane to pewnie sie trafil ten 35dniowy
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane :* przepraszam że ostatnio jestem tak rzadko, ale nie mam kiedy na razie wchodzić tutaj, w pracy zapierdziel, w domu jestem ledwo żywa, albo gotuję, albo sprzątam, albo śpię... Po Nowym Roku wrócę do was pełną parą.
Na pierwszej stronie widzę że jest przy mojej @ - ?? - póki co okresu nie dostałam, ale spokojnie, lada dzień się spodziewam, chyba przez te stresy, tą nadżerkę itd. trochę mi się okres przesunie...Martka10 lubi tę wiadomość