Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:53
-
Kuchcinka wrote:A ktoś mnie pytał o inseminacje, my do IUI juz NIE podchodzimy, nasienie Artura jest dobre nie ma sensu wydawać kasy na IUI bo to koszt 850 zł. Nasionka sa ok wiec dopłynął same. Musimy sie skupić na tych wlewach i dalszej diagnostyce. No i muszę pogadać z lekarzem o tym braku śluzu płodnego bo to tez mnie martwi.
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:A ktoś mnie pytał o inseminacje, my do IUI juz NIE podchodzimy, nasienie Artura jest dobre nie ma sensu wydawać kasy na IUI bo to koszt 850 zł. Nasionka sa ok wiec dopłynął same. Musimy sie skupić na tych wlewach i dalszej diagnostyce. No i muszę pogadać z lekarzem o tym braku śluzu płodnego bo to tez mnie martwi.
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:No i muszę pogadać z lekarzem o tym braku śluzu płodnego bo to tez mnie martwi.
Kiedyś czytałam wypowiedź dziewczyny, która miała problem ze śluzem płodnym. Owszem był, ale było go niewiele i utrzymywał się tylko dosłownie parę godzin przez co plemniki nie dawały rady i obumierały.
W końcu w okresie okołoowulacyjnym sprawdzała co chwilę jak tam śluz przy samej szyjce. Gdy się pokazał śluz wodnisty/rozciągliwy to mąż zwalniał się biegiem z pracy na bzykanko i dzięki temu im się udało za pierwszym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 10:47
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to mi się też wydawało, że ja śluzu płodnego nie mam
Dopiero kiedy gin mnie badała i mówi, że teraz to tylko dzidzie robić, bo śluz bardzo dobrej jakości. Okazało się, że jest go dużo w środku i do tego jest bardzo wodnisty za to w ogóle nie rozciązgliwy.
-
Kuchcinka wrote:A ktoś mnie pytał o inseminacje, my do IUI juz NIE podchodzimy, nasienie Artura jest dobre nie ma sensu wydawać kasy na IUI bo to koszt 850 zł. Nasionka sa ok wiec dopłynął same. Musimy sie skupić na tych wlewach i dalszej diagnostyce. No i muszę pogadać z lekarzem o tym braku śluzu płodnego bo to tez mnie martwi.
To pogadaj bo ja nie mam z kim jak wiadomo a u mnie też nie bardzo z Tym sluzemWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:
Test Violi nie wiem czy wrzucaj był czy nie przybliżyłam specjalnie coby lepiej było widać
Moim zdaniem Violus jesteś zdrowa nie masz co latać na betę itd możesz sobie za tydzień zrobić test będzie super ciemny i tyle.
Kochane moje wspomnę mojej endo ze test mi wyszedł ale to raczej na błąd testu obstawiam bo kreska była cień cienia a dopiero później widoczna tak normalnie.
Wiec nie ma opcji żadnej ze mam jakiś problem ze ciaza była a później organizm jej nie utrzymuje, bardziej tak jak mówię obstawiam błąd testu albo po tym cyklu moim zdaniem bezowulacyjnym na jajniku coś się zrobiło i dało fałszywy wynik
Nie panikuje bo ja nie z tych badań żadnych latać robić nie będę bo na luz akurat podchodzimy do tego.
Wszystkie te trzy testy to pink test pisałam już wcześniej zamówiłam je przez neta po niecałe 3 zeta za sztukę może były felerne nie wiem nie będę sprawdzać dziś na innych bo przydadza się na następny cykl i zobaczymy wtedy.
-
nick nieaktualny
-
.
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Sluz sprawdzałam na bieliźnie i przy szyjce, nigdzie nigdy nie ma płodnego. "Najlepszy" jaki mam to taki który wyglada w jak kremowy ale jest bardziej mokry i w okresie owulacji jest go po prostu baaardzo duzo. Nie rozciąga sie w ogóle, nic a nic.
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Sluz sprawdzałam na bieliźnie i przy szyjce, nigdzie nigdy nie ma płodnego. "Najlepszy" jaki mam to taki który wyglada w jak kremowy ale jest bardziej mokry i w okresie owulacji jest go po prostu baaardzo duzo. Nie rozciąga sie w ogóle, nic a nic.
-
.
-
nick nieaktualny