Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:o jej.. kto mi poda chusteczkę.. normalnie wodospad z nosa..
Tusia trzeba szukać, drążyć łazić do tych medyków drzwiami oknami aby tylko dojść co jest nie halo...
mój bladzioch tez był wątpliwy zreszta jak wam zuza zezna:)
Wysłałam jej fotkę biel wizar... ten pierwszy i choć był przeswit to mój umysł go wypierał.. dopiero wariatka mi mówi ze tez widzi wiec zaczełam na niego patrzec jak sroka;)
a teraz ide słoik wylać bo lipnie trochę z takim w robocie;/(cyt.mojego gina). Pytałam jak mi dziecko padło na 40st.gorączkę z kaszlem i ciąpami po pięty.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ja juz po wizycie serduszko bije i powiedzial gin ze wszystko dobrze, teraz wizyta za 3 tyg .
olciaa, Ink@, Tasza, Zuza33, Natka2, kania901, Martka10, Bluebell1984, Mila123, Wojcinka, nana266, InBlue, Annie1981 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
olciaa wrote:Odgrzebalam mój test z poniedziałku...po dwóch dniach nadal 1 krecha
hehehe ale za to jaka mocna
jak nic
ja te testy robiłam eksperymentalnie (chciałam to zobaczyć), wstawić Wam itd.,ale zawsze najpierw lądowałam w laborze. I naprawdę same widziałyście mój blady test ten pierwszy jaki tu wrzuciłam a beta wtedy była wysoka. Z czego jak na becie 44 przy czułości 10 nie wychodzi to już kpina. Raz miałam 800 i też dupa. Nie wiem, o co kaman ze mną. Tuśka ma krechę na 0,3 a ja? Wyraźnie to mi wyszło, ale na becie ponad 2,5tys.
według OM
Tasza wrote:Viola możesz kupić saszetki prenalen (dla kobiet w ciąży - nie szkodzą), jeśli masz duży problem z tym katarem to bezpieczny jest czysty paracetamol, tran, sok z czarnego bzu, sok z pigwy (soki do herbaty lej). Mleko z czosnkiem i miodem. Nie używajcie sprayów jedynie do nosa czy na gardło bo to zwęża coś w kwestii żył i ma wpływ na przepływ krwi a do zarodka płynąć ma dobrym ciągiem
(cyt.mojego gina). Pytałam jak mi dziecko padło na 40st.gorączkę z kaszlem i ciąpami po pięty.
Olcia w pracy w pracy bez pracy nie ma kołaczy:)
Nie no gorączki bardzo nie mam... no ale co zrobisz może jeszcze pół dnia wytrzymam:)
i jutro i już -
Viola999 wrote:Dziekuję kochana.
Olcia w pracy w pracy bez pracy nie ma kołaczy:)
Nie no gorączki bardzo nie mam... no ale co zrobisz może jeszcze pół dnia wytrzymam:)
i jutro i już
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Nie strasz mnie! Bo ja na lekach jestem i to takich co na ulotce przy ciazy maja czarna czachę. Trzymam sie tego nie ma ciazy, mogę dochodzis do siebie pomału
A wszystkie te testy robiłaś z pierwszego porannego moczu?według OM
nick nieaktualny