Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś też taki miałam rozciagliwy przed @ i czytała na Internecie ze niby to swiadczy o zbliżającej się @ ale nie wiem czy napewno to oznacza, co prawda do mnie przyszła @. ANIU przykro mi bardzo mam nadzieję, ze wyjasnicie sobie wszystko o sie jeszcze da to poukładać. Musicie koniecznie porozmawiać zlę nie w emocjach tylko jak już one opadną. Pogadajcie o tym co Was boli, co Wam się nie podoba w Was tak szczerze i może dojdziecie do porozumienia. Trzymam za Was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 17:28
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Caroline wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy przede wszystkim dwóch kreseczek macie jakieś plany na dziś ?
X
Dziewczyny dziekuje za zyczenia !!!!
Nigdzie dzis nie wyruszamy ja mam na 14 do pracy. Mielismy wczoraj się gdzies wybrac ale goście nam zjechali na obiad.
Martynka chyba tez i u was dzis rocznica? Dobrze pamiętam? Również wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 07:14
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Oj Tusia to moze jakas jelitowka oj to niedobrze zycze powrotu do zdrowia ja w aptece na takie rzeczykupuje nifuroxazyt nie wiem czy dobrze pisze ale po tym mi przechodzi.Martynka jak masz dzis rocznice to rowniez wszystkiego najlepszego spokoju i zdrowka oraz szczescia dla Was
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny