Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
stella_88 wrote:dziewczyny może zbierzemy się w jakąś tabelkę?
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:mam pytanie techniczne:)
mam teraz okres próbny na ovu i kończy mi się on 19 października, co się stanie jeśli nie wykupię abonamentu? coś będzie poblokowane? co z forum?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny... Znów mnie trochę nie było i nie mam siły nadrabiac Sytuacja z mężem się potoczyła tak że jesteśmy w separacji... Nie mam siły na nic. Nawet napisać czy obejrzeć film. Czuje się fatalnie... Do tego cykl poszedł się walić... Będę do Was wpadała żeby zobaczyć jak Wam idzie ale chyba odchodzę z grupy staraczek... Nie wiem jak to się wszystko potoczy...
Powiedzcie co u Was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Cześć dziewczyny... Znów mnie trochę nie było i nie mam siły nadrabiac Sytuacja z mężem się potoczyła tak że jesteśmy w separacji... Nie mam siły na nic. Nawet napisać czy obejrzeć film. Czuje się fatalnie... Do tego cykl poszedł się walić... Będę do Was wpadała żeby zobaczyć jak Wam idzie ale chyba odchodzę z grupy staraczek... Nie wiem jak to się wszystko potoczy...
Powiedzcie co u Was
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:My teraz kupowalismy po 20zl to nie jest tak dużo w sumie jeszcze dwa opakowania kupie żeby mieć na cały cykl bo jak owulacja bedzie później to mi nie starczy
I potwierdzam są najlepsze wcześniej też te domowe laboratorium używałam ale te długopisy są lepsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny, nie, to taka separacja ze tak powiem wewnętrzna. Nie wiem czy do siebie wrócimy ale mam nadzieje ze tak... Sporo spraw wyszło na jaw- okazało się ze od kilku miesięcy waha się czy mnie kocha, czy na pewno to jest to, cały okres starań wahał się co do dziecka, wygasła w Nim juz ta miłość i to uczucie którym darzył mnie na początku... Nic mi nie mówił... Do tego ma sporo ,,nowych koleżanek" które wiedza od Niego o wielu Naszych prywatnych sprawach... Dużo mnie oklamywal... Nie wiem co dalej będzie, boje się ze to wszystko skończy się na rozwodzie... Ehh...
-
Tusia_87 wrote:Oj niedobrze ale trzymaj się. Nie jest na pewno latwo ale musisz być silna.
Nie jestem na Twoim miejscu wiec nie wiem co czujesz ale na tym etapie przerwalabym starania o dziecko ze strachu ze zostane sama.
Jesteś młoda i bądź silna pamietaj
-
Naprawdę dziękuje dziewczynki To bardzo wspiera... Na razie zostaje u mamy na okres ok. 2 tygodni. Może przez ten czas on przemyśli, zastanowi się, przeanalizuje wszystko raz jeszcze. Mi tez się przyda chwila spokoju... Planuje wrócić do domu 14.10, wtedy z Nim porozmawiam i zobacze czy to cos dało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania przykro mi ale mam nadzieje ze troche za sobą odpoczniecie i zatesknicie i wszystko się ulozy:) aby zakonczylo się szczęśliwie. Ale jesteś u mamy i co ? Odzywa się czy zamilkl? Aby tylko rodzina się w to nie mieszala bo to może pogorszyć cala sytuacje . Tez się nieraz kluciluzmy byly momenty ze o maluszka miałam chęci tez się wyprowadzać ale nie miałam odwagi ale jesli troche ochloniecie to koniecznie musicie pogadac moze faktycznie starania przelyzcie na jakiś czas to nie jest powód do rozstania się . 3 mam kciuki za WAS !!!Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość