X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stella_88 wrote:
    dziewczyny może zbierzemy się w jakąś tabelkę?
    Była kiedyś tabelka, ale ustaliśmy ze lepiej jak każda w swoim opisie pod postami napisze podst info czyli wiek, kiedy ostatnia @ i od kiedy starania :) tak bedzie łatwiej i zawsze na bierząco

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:20

• olciaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stella_88 wrote:
    mam pytanie techniczne:)
    mam teraz okres próbny na ovu i kończy mi się on 19 października, co się stanie jeśli nie wykupię abonamentu? coś będzie poblokowane? co z forum?
    Wykres przejdzie w kolory szarości, nie ma dodatkowych funkcji jak detraktor ciazy, interpretacja wykresu, prognoza cyklu. Natomiast powinien wyznaczyć owulacje ale juz bez odliczeń. Czyli powinna sie pojawić kreska pozioma i pionowa ale juz nie będzie odliczania:)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 09:35

Wojcinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

• ania122 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny... Znów mnie trochę nie było i nie mam siły nadrabiac :( Sytuacja z mężem się potoczyła tak że jesteśmy w separacji... Nie mam siły na nic. Nawet napisać czy obejrzeć film. Czuje się fatalnie... Do tego cykl poszedł się walić... Będę do Was wpadała żeby zobaczyć jak Wam idzie ale chyba odchodzę z grupy staraczek... Nie wiem jak to się wszystko potoczy...
    Powiedzcie co u Was :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• olciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    My kupujemy facelle w Rosmanie takie po 5 sztUK dlugopisowe
    Tak jak ja;) najlepsze ;) szkła ze tak rzadko w promocji sa ;(

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21

• olciaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania122 wrote:
    Cześć dziewczyny... Znów mnie trochę nie było i nie mam siły nadrabiac :( Sytuacja z mężem się potoczyła tak że jesteśmy w separacji... Nie mam siły na nic. Nawet napisać czy obejrzeć film. Czuje się fatalnie... Do tego cykl poszedł się walić... Będę do Was wpadała żeby zobaczyć jak Wam idzie ale chyba odchodzę z grupy staraczek... Nie wiem jak to się wszystko potoczy...
    Powiedzcie co u Was :)
    O matko Ania ;( ;( tak mi przykro;( Separacja nie sprzyja niczemu dobremu. Lepiej usiąść i porozmawiać szczerze. Zapewne to tylko chwilowy kryzys:* trzymaj sie mocno:*

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 09:36

• olciaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    My teraz kupowalismy po 20zl to nie jest tak dużo w sumie jeszcze dwa opakowania kupie żeby mieć na cały cykl bo jak owulacja bedzie później to mi nie starczy :-)
    I potwierdzam są najlepsze wcześniej też te domowe laboratorium używałam ale te długopisy są lepsze
    Ja robię raz dziennie zwykle ok 17-19 godziny i staram sie 2 h wcześniej nic nie pic. Zawsze tez patrzę na mocz...by nie był zbyt biały;) jak mi sie nie podoba to wylewam i czekam aż znów mi sie zachce ;P

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 00:17

Tusia_87 lubi tę wiadomość

• ania122 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny, nie, to taka separacja ze tak powiem wewnętrzna. Nie wiem czy do siebie wrócimy ale mam nadzieje ze tak... Sporo spraw wyszło na jaw- okazało się ze od kilku miesięcy waha się czy mnie kocha, czy na pewno to jest to, cały okres starań wahał się co do dziecka, wygasła w Nim juz ta miłość i to uczucie którym darzył mnie na początku... Nic mi nie mówił... Do tego ma sporo ,,nowych koleżanek" które wiedza od Niego o wielu Naszych prywatnych sprawach... Dużo mnie oklamywal... Nie wiem co dalej będzie, boje się ze to wszystko skończy się na rozwodzie... Ehh...

• olciaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Oj niedobrze ale trzymaj się. Nie jest na pewno latwo ale musisz być silna.
    Nie jestem na Twoim miejscu wiec nie wiem co czujesz ale na tym etapie przerwalabym starania o dziecko ze strachu ze zostane sama.
    Jesteś młoda i bądź silna pamietaj
    Tusia ma racje. Zapewne maz zmądrzeje i wszystko sie ułoży. Jesteście oboje bardzo młodzi i może on te wszystkie historie powymyślali by sie usprawiedliwić przed Tobą ze to jeszcze dla niego za wczesnie, a tak naprawdę Cie kocha i nie ma żadnych nowych przyjaciółek.

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• ania122 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dziękuje dziewczynki <3 To bardzo wspiera... Na razie zostaje u mamy na okres ok. 2 tygodni. Może przez ten czas on przemyśli, zastanowi się, przeanalizuje wszystko raz jeszcze. Mi tez się przyda chwila spokoju... Planuje wrócić do domu 14.10, wtedy z Nim porozmawiam i zobacze czy to cos dało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przykro mi :( ale mam nadzieje ze troche za sobą odpoczniecie i zatesknicie i wszystko się ulozy:) aby zakonczylo się szczęśliwie. Ale jesteś u mamy i co ? Odzywa się czy zamilkl? Aby tylko rodzina się w to nie mieszala bo to może pogorszyć cala sytuacje . Tez się nieraz kluciluzmy byly momenty ze o maluszka miałam chęci tez się wyprowadzać ale nie miałam odwagi ale jesli troche ochloniecie to koniecznie musicie pogadac moze faktycznie starania przelyzcie na jakiś czas to nie jest powód do rozstania się . 3 mam kciuki za WAS !!!

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ