Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Dziewczyny przepraszam za post pod postem ale nie wiem czemu ucina mi posty. Napisałam a tylko jedno zdanie wysłałoStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Oszalejeeee...tyle napisałam i wysłało tylko "hej"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:31
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Caroline, Martynka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych mężów :*
Ania bardzo mi przykro ale tez uważam, ze może nie powinnas uciekać od problemu tylko sprobowala go rozwiązać. Szczerze porozmawiać z mężem, dlaczego jego uczucia wygasly, moze przestraszył sie bycia ojcem tylko nie jest w stanie Ci tego powiedziec i wymyślił taka wymówkę... Mam nadzieje ze mimo wszystko dojdziecie do porozumienia :*
Tusia powodzenia :*
Monia gdzie jesteś? Daj znac czy wszystko w porządku...
Bluebell udanego i owocnego urlopu :*
Kuchcinka walcz o prawa kobiet! -
Viola999 wrote:Kochane leciutko ciągnie mnie w lewym jajniczkU:) czy to byłoby możliwe, żę w ciągu 8dc by się powoli szykował: bo jak tak co ja przerwy nie bede robić..
aczkolwiek mój lekarz myśliciel może mi coś wynajdzie;)
Wiesz mnie tez na dwa - trzy dni przed owu ciągnie jajnik i pobolewa do @ tez nie wiem czy to normalne .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Caroline i Martyna wsztstkiego najlepszego z okazji rocznicy
U mnie chyba zaczyna byc rozciągliwy sluz;) pora najwyższa. Gorzej jak to pozostałość po wczorajszych figlach;) ale raczej na 99,99 procent sluz. Hehehe...z tak małych rzeczy sie cieszę
Co do dzieci z końca toku, to sama jestem z grudnia...teraz fajnie bo nadal mam 29 lat;) chociaż juz niektórzy z mojego rocznika juz w styczniu bedą mieć 31,ale nie chciałabym by moje dziecko było z ostatnich miesięcy...w szkole jest jednak nieco trudniej w tych pierwszych latach tym bardziej ze każdy chce mieć same 5.caroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam Was, nie nadążam jeszcze nad wszystkim ale powoli Was "poznaje"
Co do płci, mam synka, jesli bedzie drugi cudownie.Ale moim jedynym i największym marzeniem jest w tym momencie córka. Moze dlatego, ze ja z moja mma,mam kontakt bardzo przyjacielski , od zawsze. Niejedna osoba mowi ze my jak dobre koleżanki a nie matka z córka , z synem to jednak w przyszłości inny kontakt dlatego marże zeby była parka, o niczym bardziej nie marże nóż o córce. Gasi mnie maz, który chce bardzo drugiego syna, teściowa drugiego wnusia i moj syn chce brata! Normalnie wszyscy przeciwko mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 10:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Moze cos w tym jest, ze zenskie plemniki dluzej wytrzymuja sa silniejsze, aczkolwiek ja sie tym nie interesuje, dla mnie wszystko jedno byle bylo zdrowe
Dla mnie absolutnie tez to jest najważniejsze, i myśle ze marże sobie tak jawnie o córce bi to pierwszy cykl starań dopiero i to taki na odwal sie bo tylko raz były staranka w dodatku zgłupiałam bo inaczej mi owu wskazuje kalkulator każdy jeden a inaczej myślałam ze mam, wiec z każdym miesiącem starań będę miała zupełnie gdzieś płeć, byle było i było zdrowoutkie -
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Powiedzcie mi co sądzicie o tej "teorii" planowania płci? Ze przed owu na dziewczynkę... itd? U nas wszystkich ważne zeby było zdrowe ale często sie zastanawiam czy to ma jakies podłoże sensownie wytłumaczalne
Mówi się tak X- kobiety są wolne ale wytrwałe
Y faceci są szybcy ,ale mnie wytrwali
Jeśli jest na kilka dni przed owu (4-3 dni to może być kobietka)
1 dzień przed w dniu ovu i dzień po chłopczyk.
My po ovu kilka godzin i mamy chłopczyka:))