Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Nana smacznego
Ja zjadłam dziś już ten kompleks witamin w 1 tabletce i do tego wiesiołka, kwas foliowy i przede mną siemie lniane ale chyba zrobię sobie dopiero na wieczór przy moim sranku lepiej nie ryzykować hihihi bo to jeszcze może bardziej popędzić hihi:D chociaż z drugiej strony czytałam że na biegunki jest to dobre póki co wzięłam stoperan i tfu tfu nic mi się nie dzieje -
Dziewczyny tak myślę.. sobie że im bardziej sobie wkręcamy tym bardziej wszystko w organizmie się blokuje.
Pamiętam 5 cykl po laparoskopi mówie do lekarki ,pani dr przecież ja nie zachodzę ,a miałam już zajść... spokojnie...
Wdrożyła mi jakiś lek metaformine zaczęłam ją jejść
było do 14 d c.... 19 dc miałam usg poszłam ,a ona mi mówi miała pani owulacje 18 dnia cyklu czy coś wczoraj było ,a ja że nie...
to proszę meża dziś w obroty brać może się uda no i się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 12:46
-
Dziewczyny jakie witaminy bierzecie (jeśli mówimy o kompleksach witamin)
Przed pierwszą i w ciąży zażywałam kw foliowy i co któryś dzień uzupełniałam kompleksem witam dla Mam z Olimpu.
Kiedyś oglądałam program o tym że dzieci na witaminach rosną większe.
Ale jak ustosunkować się do tego faktu jak chemia jest teraz wszędzie w jedzeniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Wiecie co dziewczyny, wydaje mi sie, ze u Monii nie do konca wszystko ok, bo tak to pewnie by sie do nas odezwala
Nana, zycze Ci zebys zobaczyla serduszko, choc nie nastawiaj sie, bo moze byc jeszcze za wczesnie , ja np zobaczylam dopiero w 8 tyg, jakos 7t4d czy cos -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ja przed zajsciem w ciaze i teraz w trakcie biore pregne plus jedna kapsulka dziennie ) dla mnie moze urodzic sie duze, mi to tam nie przeszkadza, lepiej wieksze niz mniejsze
wycisłam 3640 g... jeśli to pierwsze dziecko to się tak tylko mówi )
-
witaj zuzu,
ja też nowa. Mi również się spóźniał 3 dni i mało tego 2 dni przed terminem miesiączki miałam jednorazowe plamienie, co interpretowałam jako implantacje, jednak nie udało się...@ przyszła. Ja już 5 cykl starań i zaczynam się martwić czy wszystko w porządku.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Nie masz możliwości umówić się na monitoring około 12 lub 13 dnia cyklu? Ja tak zrobię w tym miesiącu, bo raz 28 raz 31 dni cykle ...oszaleć można...monitoring chyba najpewniejszy.27 lat, pierwsza fasolka
-
Nie robiłam testów, ani nie mierzyłam temperatury, ale chyba zacznę, do tej pory nie martwiłam się. mniej więcej wiedziałam kiedy dni płodne, bo miałam w miarę regularne cykle. Tylko ten miesiąc mnie zmartwił, nigdy nie miałam takie opóźnienia, i tak bolącego @.
ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
Jakoś tak nie czuje jeszcze presji, ale chciałabym już, my z mężem zazwyczaj tak co drugi dzień, ale są dni że nawet dwa razy dziennie....
Od kiedy podjęliśmy decyzję o staraniu to w moim towarzystwie same ciężarne...nana266, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
nana266 gratuluję!!
czytam o Waszych bolących jajnikach dziewczyny i mnie praktycznie całą drugą fazę kłują na zmianę raz jeden raz drugi...i to od kilku m-cy, a wiesiołek dopiero miesiąc łykam. Lekarz kazał się tym nie niepokoić, ale nie da się.nana266 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
19ina90 wrote:nana266 gratuluję!!
czytam o Waszych bolących jajnikach dziewczyny i mnie praktycznie całą drugą fazę kłują na zmianę raz jeden raz drugi...i to od kilku m-cy, a wiesiołek dopiero miesiąc łykam. Lekarz kazał się tym nie niepokoić, ale nie da się.