Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Mi tak obojętna płeć ważne by dziecko BYŁO i było zdrowe;( dziewczynki sa takie słodki, można je ładnie ubrać włoski uczesać. Natomiast pierwsze dziecko to mógłby byc chłopiec;) tak jak u moich rodziców;) brat zawsze stawał w mojej obronie i sie o mnie troszczył to dzięki niemu nigdy nie paliłam papierosów... za co jestem mu ogromnie wdzięczna
-
Agnieszka93 wrote:Kuchcinka ja np mam tak ze jak jakas kolezanka zajdzie w ciaze to nie moge sobie z tym poradzic i sie odsuwam Nie umiem sobie z tym poradzic, Mojego Misia brat zostal ojcem jakis miesiac temu i ja nawet nie bylam dziecka zobaczyc;/ Ciesze sie bardzoo i jest sliczna bo widzialam zdjecia. Jakoś boje sie tych słów ze teraz kolej na nas itp. Nie wiem co ze mną jest nie tak ale nie umiem sobie z tym radzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:37
-
Viola999 wrote:Olcia mierze temperature jak wracam z pracy bo rano zapominam , ale do jutra to zmienie i będe rano mirzyla;)
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka ile Twoja bratowa ma lat? Bo z opisu jej zachowania to nie dała bym jej więcej niż 16. Tylko dziwi mnie kiedy zdążyła urodzić wcześniej dwoje dzieci.
Przypomina mi sie historia pewniej mojej koleżanki która wpadła bardzo szybko z 2 ciaza. I ta druga ciaza okazała sie bliźniacza. Opowiadała mi ze była przerażona, zmartwiona ta cała sytuacja bo nie wiedziała czy podołają 3 dzieci. Zdażyło jej sie płakać z tego powodu...po jakimś czasie okazało sie ze 1 dziecko poroniła. Opowiadała mi ze do tej pory ma wyrzuty sumienia ze swoje myśli i oddała by wszystko by wtedy oba dzieciaczki przeżyły.
-
Kuchcinka wrote:Prawie 29... jest w wieku mojego męża, jej najstarsza córka ma chyba 9 a druga 7... wiesz w obawach takich jak twojej koleżanki nie ma nic dziwnego ale moja bratowa przegięła palę... ja czasami miałam wrażenie ze ona wcale na prawdę tak nie myśli tylko pieprzy głupoty myśląc ze jest fajna... cholera ja wie. Ja bym była w niebowzieta gdybym spodziewała sie bliźniąt
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzicie i jak czytam ze takie baby bez problemu w ciaze zachodzą to teraz mnie szlak trafia przecież one moim zdaniem nie zasługują na dzieci jak można pisać, wogole jak można pomyśleć, ze nie chce jednego dziecka masakra. Po drugie sory bardzo ale jak można pisać do kobiety która poronila takie rzeczy przegięcie totalne. Kuchcinka podziwiam za cierpliwość bo ja bym chyba tego nie wytrzymała i powiedziała co o niej myślę.Z drugiej strony to Twoja rodzina to też może inaczej ale dziewczyna jak cła mnie słaba.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:Mi tak obojętna płeć ważne by dziecko BYŁO i było zdrowe;( dziewczynki sa takie słodki, można je ładnie ubrać włoski uczesać. Natomiast pierwsze dziecko to mógłby byc chłopiec;) tak jak u moich rodziców;) brat zawsze stawał w mojej obronie i sie o mnie troszczył to dzięki niemu nigdy nie paliłam papierosów... za co jestem mu ogromnie wdzięczna
Olcia mi Plec obojetna ale mój mąż to by chcial chłopca a najlepiej jak by byly bliźniaki moze się tez tak zdążyć bo jak wiecie mam macice dwurozna i ma dwa rogi czytając forum dużo dziewczyn z ta wada rodzi bliźnięta ale bylo by wspanialeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 12:13
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:Dziewczyny a zmieniając temat na przyjemniejszy słyszałyście kiedyś o czymś takim jak "gender reveal party" ? Bardzo popularne w USA. Podczas badania usg kiedy można poznać płeć dziecka prosi sie lekarza żeby nie mówił tylko zapisał płeć ma kartce i wsadził do koperty. Kartkę zanosi sie np do cukierni i pieką tort z neutralnym kolorem na zewnątrz a w środku ma nadzienie różowe albo niebieskie w zależności od płci potem zaprasza sie rodzine i przyjaciół, organizuje np głosowanie na płeć itd i na końcu kroi przy wszystkich tort w ten sposób wszyscy bliscy dowiadują sie o płci dziecka razem z przyszłymi rodzicami można tez przygotować duży karton ładnie obklejony i np w hurtowni balonów poprosić zeby zapakowali do środka balony z helem w odpowiednim dla płci kolorze kiedy otwiera sie karton balony wylatują do nieba.
Mi sie to strasznie podoba i na pewno cos takiego zrobię
X
Caroline mi ostatnio maz powiedział ze zawsze chciał mieć pierwszego syna a teraz to nawet córka może byc pierwsza:) ostatnio czegoś szukałam i nie mogłam znaleść i sie pytam go czy nie wie gdzie jest a na to mój maz ze położył ta rzecz u Dawida w pokoju. Wiec jeszcze w ciazy nie jestem, nie znam tym bardziej płci, a mój maz juz imię wybrał