Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tusia serio ? Cycki mnie bolą jak nie wiem ;/ ale i tak musze czekac do poniedzialku na bete. Tylko niepokoi mnie to ze mnie boli jak na @ i mam ciagle uczucie ze tam mi goraco ..Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Aga a ja myślę ze nam woreczek z dwoma kreskami rozwiążesz:)
Co porabiacie kochane?
ja mam dziś lajt mąż wyszedł do znajmocyh bo az go korciło..
Mój mąż ogląda ksw a ja ide się myc i do łóżeczka , jeszcze chwile musze poczekać bo piekę ciasto. A pozatym czytam ovuStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Owulacje napewno mialam 14 bo czulam taki bol i sluzu wtedy tez bylo fest jednak nie zapisywalam tego wczesniej bo nie korzystalam z wykresu
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TusiA i tu widzisz my babki to mądre jesteśmy i szybko byśmy sobie poradziły bo ja to samo mojemu powiedziałam jak wyszedł ale rak się stresować ze nie pomyślał ehhhh no nic jakiś dał radę hi hi ja już leżę w łóżeczku ksw oglądam i sroke pije mój mąż coś w komp robi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:TusiA i tu widzisz my babki to mądre jesteśmy i szybko byśmy sobie poradziły bo ja to samo mojemu powiedziałam jak wyszedł ale rak się stresować ze nie pomyślał ehhhh no nic jakiś dał radę hi hi ja już leżę w łóżeczku ksw oglądam i sroke pije mój mąż coś w komp robi
-
nick nieaktualny
-
Oj ja dziś od rana na nogach więc jak już mam chwilkę to chętnie poleze I odpocznie hi hi jakaś zmęczona jestem nawet mi figle nie w głowie. Niedawno skończyłam pracować z ponad godzinę pracowałam oj masakra
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-