Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Człowiek wychodzi z domu na kilka godzin i po powrocie znowu tyle do nadrobienia na forum Haha
Pochwale się Wam, ze byłam dzisiaj z koleżanka na darmowym treningu w nowej szkole tańca na rurze hehe fajnie było -
caroline29 wrote:Olciaa mi to kazał brac od 14 dc ale biorę dopiero po skoku temp. Moze wpływa tez na wyregulowanie owulacji i my zle ja bierzemy bo np.ja wzięłam teraz 19.dc a jeszcze cos wspomniał ze jak pobiorę min 3 cykle to będzie wiadomo kiedy jest.
Kurcze ja nie jestem lekarzem i nawet biologi nie lubiłam, już nie mówiac o chemii...ale tak na chłopski rozum luteina to progesteron...po owulacji wzrasta progesteron więc myślę, ze jak się weźmie luteinę za wcześnie to może i nawet nie wystąpić ta owulacja. Może źle to rozkminiłam .
-
Dobrze Olcia mówisz nadmiar progesteronu przed owu moze zablokować owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Caroline
no na androstendion dłużej się czeka wiec jestem cierpliwa
Kuchcinka
Ja tak samo ale termin na tatuaż trzymam jak się nie uda to pójdę a jak się uda to termin komuś bez problemu odsprzedam z tym ze ja mam termin na koniec pazdziernika.
-
Tusia_87 wrote:O matko strasznie dlugo ale najważniejsze że badania będą zrobione a powiedz mi Olciaa na co robiłaś?
-
Natka2 wrote:Powiedzcie mi, czemu jak nacisne z lewej strony na podbrzusze to mnie jajnik boli, a z prawej nie? Mial ktos tak?
-
Ok wychodzę do sąsiadki, błagam nie zapiszcie pod moja nieobecność 19 stron Hehe
-
Tusia_87 wrote:Natka Ja mam na łopatce imiona dzieci i daty ichyba urodzenia wiec na pewno przy każdym kolejnym będzie kolejny tatuaż hihi.
Teraz będę mieć na nadgarstku imię męża a na przyszłość chciałam napis na obojczyku mieć
OLCIAA masz już wyniki mówisz i co Tobie wyszło? Byłaś już u lekarza? Zaczęła jakieś leczenie? Ja mam nadzieje ze jeżeli to one będą podwyższone to szybko ginekolog zadziała bo dla mnie rok to za długo na starania się o dziecko zaczynam to za bardzo przezywac.
Ja dodatkowo zrobiłam dziś DHEA-S żeby odrazu mieć wszystkie androgeny zrobione i wykluczyć skąd to w razie co jest podwyzszone.
Jestem prawie że pewna na 100% ze będę mieć wyższy teraz tylko pluje sobie w brodę dlaczego nie zrobiłam tych badań jak cykle miałam po 60 dni!
Człowiek jednak czasem nie myśli wogule
X
Zrobiłam test owu i negatywny. Nie dziwi mnie to bo śluzu płodnego jak na razie brak.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj już drugi raz oddawał do badania i nie marudzi hi hi ale ostatnio liczył na filmik z tu lipa tylko gazetka ale dał radę chociaż ostatnio robił badanie w klinice niepłodności i tam miał specjalny pokoik ale mówił ze straszny ten pokójm tski maly, strach usiąść a co dopiero się skupić. ciekawe co u Moni oby dalej swietowala
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-