Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Oby:) Jak bedzie u mnie zielono to lawina sie pociągnie Kto jeszcze na dniach testuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 22:13
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Tusia_87 wrote:Agnieszka ja bym nie czekała do poniedziałku tylko juz jutro robiła dziś bym gdzieś kupiła w aptece 24h hihi
Ja dziś 10h w pracy padam leżymy sobie w łóżeczku "PO" i ksw oglądamy
Natka przełamałam się dzisiaj z tym siemiem lnianym i zjadłam pesteczki pyszne są ! i fajne pod zębami uciekają haha.
-
caroline29 wrote:W poniedziałek biorę ostatnia tabl luteiny i mysle ze do piątku @ powinna sie pojawić. Ostatnio po 3 dniach po odstawieniu tabletek się pojawiła. Pieri bola ale i jak zawsze pobolewa podbrzusze jak przed @ . Czyli będzie to 31 dc narazie się nie nastawiam na testowanie czuje ze i tak @ przyjdzie choc w środku jakas nadzieja jest na fasolke:)
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:37
-
Dziewczyny u mnie się to samo zalaczylo , ja uwilbialam Male dzieci takie słodziutkie kluseczki hehe ale teraz raczej ich unikam bo zaraz nierze mnie na placz a zaczelo się glownie od kad zaczęliśmy sie starac. Kuchcinka uda się nam na pewno , tylko ze niektóry potrzeba jeden raz a innym troche wiecej czasu najważniejsze ze poszliście o krok do przodu. Aga czekamy na wieści jak testowanie ?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Tusia_87 wrote:Agnieszka ja bym nie czekała do poniedziałku tylko juz jutro robiła dziś bym gdzieś kupiła w aptece 24h hihi
Ja dziś 10h w pracy padam leżymy sobie w łóżeczku "PO" i ksw oglądamy
Natka przełamałam się dzisiaj z tym siemiem lnianym i zjadłam pesteczki pyszne są ! i fajne pod zębami uciekają haha.
Tusia dzieci juz spaly? Nie zaglądają do sypialni ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ja również lubię dzieci sld jak słyszę, ze ktoś s ciazy to az płakać mi się chce jakoś tak mnie to boli w środku. Też staram się unikać małych dzieci ale ciężko jest bo mój chrzesniak ma 5 roczku jest naprawdę słodki tylko zawsze jak go widzę to myślę czemu ja nie mogę mieć takiego malucha. Trzyma mnie tylko wiara, ze w koncu się uda. Ja we wtorek do giną zobaczymy co powie pewnie na hsg będziemy się umawiać e hhh
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Tez mamy chrzesniakow w wieku 3 i 5 lat ale wrażenie na mnie robią takie maluchy do roku jak gdzies zobaczę to lezki się same leja choc nie chce tez ciezke czekanie jest dla mnie w kolejce do gin nikomu nie zazdroszczę ale wzrusza mnie to strasznie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Martynka niepotrzebnie się tak czulas bo ja np zdaje sobie sprawę, ze kobiety w ciąży były są i będę i to ze nie mogę zajsc w ciaze to nikogo wina. Nigdy żadnej kobiecie w ciąży nie dałam odczuć ze jestem zła czy jest mi przykro. Zawsze jak wróciłam do domu to mi smutno było ale nie dlatego ze ktoś w ciąży tylko ze mi się nie udaje. Inaczej wygląda sytuacja jak kobieta w ciazy wie, ze inni się starają i nie wychodzi z mimo to ona non stop mówi o ciąży to dla mnie trochę przykre dla tych co się starają. Jednak to ze ktoś powie ze jest w ciąży to sama chętnie pytam jak sie czuje itp. Ale w żadnym wypadku nie powinno być Ci przykro powiedziałeś żeby potem nie było ze nie mowiliscie a kuzynki nie powinny okazywać złych uczucie stosunku do Ciebie no takie jest życie im też się uda tylko muszą trochę poczekać
Natka2 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka rozumiem Cie doskonale. Jak byliśmy u znajomych w sierpniu i oni nam oświadczyli ze bedą mieć dziecko ' przez chwile nieuwagi' i zaczęli nas ostrzegać ze powinnismy sie zawsze zabezpieczać to serce chciało mi pęknąć. Bo oni to taka para która przez najbliższe kilka lat nie chciała mieć potomstwa. Życie jest niesprawiedliwe strasznie.
Zmieniając temat czuje ze ten cykl będzie stracony;( u mnie 17dc i sucho ;(;(;( temperatura niziutkie.