Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:U mnie to nie przejdzie. Placki to jedyne danie które muszę robić od początku do końca sama, bo inaczej nikt nie je.
Mam taką wprawę, że wychodzą idealne z przepisu prababci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dombrusia jak po wizycie Dzidzi?
Bardzo dobrze już chodzi w walentynki kończy rok. Prze pieron jest w każdą dziurę wejdzie zasnął o 22 obudził się na mleko o 00:30 później o 3 później 5:30 a wstaliśmy o 8.30 mama odebrała go o 13 i pojechał do babci czyli mojej siostry cicho strasznie się zrobiło jak już go nie było aż mi się nastrój popsuł -
Mye wspolczuje takich boli mnie nigdy na okres nie bolalo nic czulam tylko takie uklucie w podbrzuszu kilkosekundowe i to oznaczalo ze w ciagu najblizszych 3 godz dostane okresu takze na szczescie zawsze zdazylam sie przygotowac. Po pierwszej ciazy doszedl bol cyckow przed @ masakra mam nadzieje ze po tej ciazy nie dojda bole brzucha...
Natka gratuluje 17 tygodnia !!!
Viola zgadzam sie z Kuchcinka nasikaj na test jak zobaczysz wyrazne kreski odrazu sie uspokoisz chyba ze masz czas na bete co rozwieje wszelkie watpliwosci.
Moj syn 3 dni przed terminem urodzony.
Jutro wizyta wreszcie i jade odrazu kupic wyprawke bo 4 tyg z groszem zostaly a ja nie mam nic naszykiwane nic poprane masakra jak zaczne przygotowania to nie wiadomo kiedy zleci ten czas
-
Dombrusia wrote:Bardzo dobrze już chodzi w walentynki kończy rok. Prze pieron jest w każdą dziurę wejdzie zasnął o 22 obudził się na mleko o 00:30 później o 3 później 5:30 a wstaliśmy o 8.30 mama odebrała go o 13 i pojechał do babci czyli mojej siostry cicho strasznie się zrobiło jak już go nie było aż mi się nastrój popsuł
jeszcze przyjedzie a niedługo będziecie miec swoje :*
-
nick nieaktualny
-
szygas wrote:witam wszystkie jak tam dzionek mija??
wiesz Romku Ty jak jesz tyle marchewki to "zakicasz" jak króliczek tą swoją żonkę27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:Nasikam nasikam nie dygajcie...
Co do przepisu proszę i ja:0 mój kocha placki i nie powiem i ja bym zjadła;)
A no Natka widzisz ja polonistka i ni chuja liczyć nie umiem:)znowu w słoiku będą? Wyzdrowialas?