Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nie kazałaś nalać wodyKuchcinka wrote:Boże dziewczyny ręce mi opadają... kupiłam SOBIE wczoraj kwiaty do domu do wazonu, piękne takie wiosenne. No i Kacperek nad ranem ten wazon przewrócił i woda sie rozlała oczywiście. Artur to zauważył jak wstał i krzyknęłam mu z sypialni zeby te kwiaty podniósł i po chwili przyszłam zeby wytrzeć wodę, jak weszłam do salonu to kwiaty juz stały w wazonie i tylko posprzątałam. Patrzę sobie tak na nie teraz i sie zastanawiam co one tak marnie wyglądają, czy az tak zaszkodziła im ta wywrotka? I mnie natchnęło... kurwa okazało sie ze mój genialny mąż nie nalał im z powrotem wody do wazonu i mój bukiet od rana stoi w wazonie bez wody... ja prdlę No ręce opadywują!!!

Natka2 lubi tę wiadomość
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
No wiem wiem moja wina przecież
Tasza lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:26
Tasza, Wiktoria_20, sheerah24, kania901, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
ja owulację miałam 31 grudnia, zauwazyłam u siebie 3 malutkie kropelki brunatne na bieliźnie 6 stycznia. Okres powinnam dostać w sobotę i dziś znowu zauważyłam drobne plamki na bieliźnie i mam sporo śluzu. Jeśli @ nie przyjdzie w sobotę to robię w niedzielę test..Natka31 wrote:Hey mam na imie Natalia i przepraszam ze tak wkradam sie na Wasz watek.Pomozecie mi prosze, wiem ze wrozkami nie jestescie ale moze ktoras z Was miała podobnie.
W 13 i 14 dc mialam pozytywny test owulacyjny, w 16 juz byl negatywny....oprocz tego wykonalam test na sline i tam rowniez zostala wykryta owulacja w 13 i 14 dniu.
Od 18 dnia zaczelam plamic przez rowne 5 dni,zaznacze,ze byly to malusie ilosci brunatnego sluzu... czy ktoras miala podobnie i jednak okazalo sie ze to ciaza ??? Do lekarza niestety dopiero ide we wtorek a w miedzy czasie oszaleje.
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
He he he typowy facet trzeba wszystko powiedziećKuchcinka wrote:Boże dziewczyny ręce mi opadają... kupiłam SOBIE wczoraj kwiaty do domu do wazonu, piękne takie wiosenne. No i Kacperek nad ranem ten wazon przewrócił i woda sie rozlała oczywiście. Artur to zauważył jak wstał i krzyknęłam mu z sypialni zeby te kwiaty podniósł i po chwili przyszłam zeby wytrzeć wodę, jak weszłam do salonu to kwiaty juz stały w wazonie i tylko posprzątałam. Patrzę sobie tak na nie teraz i sie zastanawiam co one tak marnie wyglądają, czy az tak zaszkodziła im ta wywrotka? I mnie natchnęło... kurwa okazało sie ze mój genialny mąż nie nalał im z powrotem wody do wazonu i mój bukiet od rana stoi w wazonie bez wody... ja prdlę No ręce opadywują!!!

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:27
sheerah24, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Isi a przypomnij który to Twój cs? Bierzesz jakies leki?
-
To dzieki temu, ze w UK jest duza swiadomosc sterylizacji. W PL zwierzeta rozmnazaja sie bez kontroli i stad tyle bezdomnych po ulicach biega.Kuchcinka wrote:dziwne rzeczy sie tam dzieją, jeżeli faktycznie jest taki ogromny popyt na psy to nic tylko zakładać hodowle
kurna w Poslce za Free rozdają a tam nawet za dachowca kota trzeba pakcie śmiech na sali 
W UK nie widzialam zadnych bezpanskich zwierzat, wszystkie w domu sa trzymane. W Polsce cale szczescie tez powoli robi sie lepiej ze sterylizacja, ale jeszcze dluga droga.
Ja nie mam wizyty w piatek, ale za to w sobote testuje. Kciuki sie przydadza
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
olciaa wrote:Przez ta zmianę godzin w pracy jestem wykończona

Czy cos sie działo Dzis ciejawego ? Jakieś pozytywne testy? Dobre wieści?
Depresja przeszła?
U mnie ból piersi i tak jakby sie powiększyły + zgaga, alezgaga moze byc przez to co jem. Aaaa temperatura przez cały czas w gorze 36,8.
Czekam na okres
moze zawita jeszcze w tym tygodniu.
A może nie zawita?
-
Zostanę zostanę bo czytam Was już od kilku tygodni po kryjomu i nie wyobrażam sobie tak po prostu stąd iść - uzależniłyście mnie od siebie:)Kuchcinka wrote:Isi a przypomnij który to Twój cs? Bierzesz jakies leki?
Teoretycznie to nasz pierwszy cykl starań, ja chciałam już troszkę wcześniej ale mąż miał obawy, 2 cykle temu zaczęliśmy próbować ale byłam już dzień po owu więc nie dawałam nam raczej szans;)
Nie biorę żadnych leków, przed staraniami byłam u gin i pytałam czy przed staraniami powinnam jakoś się przebadać ale powiedziala że jesli nie mamy żadnych przewlekłych chorób to żebym brała tylko kwas foliowy.
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

-
kiedy powinnaś dostać okres> masz regularne miesiączki?olciaa wrote:Przez ta zmianę godzin w pracy jestem wykończona

Czy cos sie działo Dzis ciejawego ? Jakieś pozytywne testy? Dobre wieści?
Depresja przeszła?
U mnie ból piersi i tak jakby sie powiększyły + zgaga, alezgaga moze byc przez to co jem. Aaaa temperatura przez cały czas w gorze 36,8.
Czekam na okres
moze zawita jeszcze w tym tygodniu.
-
olciaa wrote:Robiłam w sumie dwa testy w zeszłym tygodniu, pierwszy w poniedziałek ( w sumie mogło byc za wczesnie) drugi w czwartek ale nie z porannego moczu. Oba negatywne.
Oczywiście mam ochotę zatestowala...ale rozsądek mnie podtrzymuje przed kupnem testu.
Olcia ale będą jaja jak będzie ciąża
-
mi się zbliża owu, test owulacyjny już PRAWIE pozytywny, wydaje mi się, że jutro będzie pozytywny, bo dziś jest ciut bledsza kreska od kontrolnej.
tempka też rośnie, ale dziwi mnie, czemu jest taka wysoka...
olciaa, Bluebell1984, Annie1981, Martka10 lubią tę wiadomość

powodzenia na wizytach :*