Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chyba dwóch nie ogarnę...tak się obawiam.onaa123 wrote:Monia1028 - ja mam wizytę 13.01 o 15:30 i już się nie mogę doczekać

stella - a Ty miałaś dzisiaj wizytę chyba? coś przegapiłam?
No faktycznie na tym wątku ostatnio dużo się piszę o ciąży, wyprawkach i dobrze, że powstał nowy wątek, będzie po równo dla każdego
oczywiście będę zaglądała tu i tam
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
No to musisz zostać z namiTasza wrote:ja chyba dwóch nie ogarnę...tak się obawiam.
Tasza, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:26
Tasza, Zuza33, Bluebell1984, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
może któraś z Was brała clo? czy ten straszny ból brzucha dlugo sie utrzymuje?
zapewne nie tylko ja go mam
proszę o odp
30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
nick nieaktualnyNo ważna wizyta czeka ciebie i mnie u ciebie prenatalne u mnie polowkowe. Zdjęcie wez dzidzionaa123 wrote:Monia1028 - ja mam wizytę 13.01 o 15:30 i już się nie mogę doczekać

stella - a Ty miałaś dzisiaj wizytę chyba? coś przegapiłam?
No faktycznie na tym wątku ostatnio dużo się piszę o ciąży, wyprawkach i dobrze, że powstał nowy wątek, będzie po równo dla każdego
oczywiście będę zaglądała tu i tam 
i wez pendrive jak bedziesz chciała zrzucic wszystkie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
taka wolna się wtedy czuję kiedy oni mi z domu wychodzą. Piękne uczucie.Kuchcinka wrote:Uuuu ktoś tu nabroił

Kochane mój mąż poszedł dzisiaj do pracy po raz pierwszy od czwartku... od soboty siedział ciagle w domu i ogólnie fajnie było go mieć przy sobie bo jeszcze nigdy on tyle czasu w domu nie spędził, ale fajnie tez ze juz dzisiaj wrócił do pracy i mam wolna chatę na wieczór i noc
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ok wizyta u lekarza w szczęśliwy piątek 13ego

*Zuza
*Onaa
*Monia
*Kuchcinka

Jeszcze ktoś?
Monia1028, sheerah24, Bluebell1984, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Jest osobny wątek dla osób biorących CLO, tam lepiej udziela Ci dziewczyny pomocytris30 wrote:hej dziewczyny
może któraś z Was brała clo? czy ten straszny ból brzucha dlugo sie utrzymuje?
zapewne nie tylko ja go mam
proszę o odp

Ja tylko od siebie powiem ze mnie po CLO nic nie bolałoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:28
-
Kuchcinka wrote:Uuuu ktoś tu nabroił

Kochane mój mąż poszedł dzisiaj do pracy po raz pierwszy od czwartku... od soboty siedział ciagle w domu i ogólnie fajnie było go mieć przy sobie bo jeszcze nigdy on tyle czasu w domu nie spędził, ale fajnie tez ze juz dzisiaj wrócił do pracy i mam wolna chatę na wieczór i noc
Ja też uwielbiam jak wszyscy z domu wyjdą i zostaje sama
-
Moge Ci mojego na czarno przemalowaćZuza33 wrote:O kurde nie zauważyłam że to 13-go piątek. Aż się boję
Jeszcze tylko czarnego kota skombinuje i mogę iść 
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Jesteście czarodziejkami, zamiast pisać pracę licencjacką to ja siedze i czytam

Ale już mi się wolne kończy i nie bedzie tyle czasu na forum i to co takie super ! ahh
Tasza lubi tę wiadomość
-
polmi wrote:Jesteście czarodziejkami, zamiast pisać pracę licencjacką to ja siedze i czytam

Ale już mi się wolne kończy i nie bedzie tyle czasu na forum i to co takie super ! ahh
Co tam praca Kochana...
Ja od 5 miesięcy na forum i dom tylko na święta dobrze posprzątalam tak mnie tu ciągnie
Tasza, Wojcinka, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Hey mam na imie Natalia i przepraszam ze tak wkradam sie na Wasz watek.Pomozecie mi prosze, wiem ze wrozkami nie jestescie ale moze ktoras z Was miała podobnie.
W 13 i 14 dc mialam pozytywny test owulacyjny, w 16 juz byl negatywny....oprocz tego wykonalam test na sline i tam rowniez zostala wykryta owulacja w 13 i 14 dniu.
Od 18 dnia zaczelam plamic przez rowne 5 dni,zaznacze,ze byly to malusie ilosci brunatnego sluzu... czy ktoras miala podobnie i jednak okazalo sie ze to ciaza ??? Do lekarza niestety dopiero ide we wtorek a w miedzy czasie oszaleje.
Natka31