Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:29
MyE, Ink@, Bluebell1984, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:MyE dlatego jestem przeciwna kupowaniu zwierząt w Poslce i uważam ze powinno brać sie zwierzaki ze schorniska. Gdyby ludzie nie kupowali zwierzaków z pseudo hodowli to nie opłacałoby sie nikomu ich prowadzić i problem by sam zniknął No ale cóż... ludzie nadal wola dać w łapę komuś 500zl za psiaka niż wybrać sie do schorniska i podpisać umowę adopcyjna...

Oczywiście, że tak. I takie zwierzaki są wierniejsze, mądrzejsze.
Ja jednak wolałam zapłacić za życie szczeniaka z hodowli, bo sumienie nie pozwoliło by mi żyć.
Zresztą jak bym miała kupę kasy to wzięłabym z 5 psów i 10 kotów, które nie mają szans na dom. Moja mama np wzięła kotka. Kota bez oczu i z Fiv. Jest całkowicie ślepy, bo jakiemuś człowieczkowi się nudziło i mu je wydłubał. Czujesz? Zawsze jak u niej jestem to aż mi się płakać chce jak na tego dzielnego malucha patrze jak sobie radzi w życiu. -
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:No rozumiem ze postawiona w takiej sytuacji wolałaś zapłacić nie dziwie sie w ogóle. Ale jak kiedyś będziesz miała taka sytuacje jeszcze i ktoś ci powie ze albo kupujesz albo on zwierzaka zabije to powiedz mu ze albo on Ci da zwierzaka za Free albo ty dzwonisz na policję ze znęca sie nad zwierzętami
od razu by ci go dał i grosza bys nie zapłaciła 
Tu bardziej chodziło o to, że zadzwoniła do mnie koleżanka i opowiedziała o sytuacji. Pojechaliśmy tam a facet palił głupa, że pies chory i że on go nie odda, że musi go najpierw wyleczyć, że może go zostawi. A gówno prawda, bo pół wioski (oni mieszkają pod moją miejscowością) gada o tym co on ze zwierzakami robi a jak przychodzi co do czego to nikt nic nie wie.
Oddał dopiero jak powiedziałam, że zapłace.
Nawet w sumie nie chcieliśmy psa. Tak wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 16:18
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kuchcinka wrote:Kurde dziewczyny dziwna sprawa z moim okresem w tym cyklu... nie dość ze trwał rekordowo krótko i nie był w ogóle obfity bo 2 pierwsze dni krwawiłam tak średnio a potem trzeciego dnia juz lekko, to jeszcze od 4 dc do dzisiaj włącznie czyli do 8dc ciagle mam lekkie plamienie. Dziwne to, macie jakiś pomysł o co moze chodzić? Czy to przez ten wysoki prg, przez CLO?
Ja to już nie ogarniam tego cwela (czyt.progesteronu) ...
Chcę ale nie pomogę
-
.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
-
Kuchcinka wrote:Zuza jak będziesz u lekarza to wymus na nim luteinę. Powiedz ze nie wyjdziesz bez recepty
prg masz zdecydowanie za niańki i moze on utrudniać zajście w ciaze
Ja tą lekarke znam bardzo dobrze bo przez 5 lat do niej chodziłam. Tylko rok temu zamknęła gabinet bo jej nie przedłużyli dzierżawy. A dziś szczęście w nieszczęściu dowiedziałam się że już działa i zadzwoniłam. Zrezygnowana jestem już strasznie i nie wiąże wielkich nadziei ale do niej zawsze miałam zaufanie więc spróbuję.
Wojcinka, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
No to superZuza33 wrote:Ja tą lekarke znam bardzo dobrze bo przez 5 lat do niej chodziłam. Tylko rok temu zamknęła gabinet bo jej nie przedłużyli dzierżawy. A dziś szczęście w nieszczęściu dowiedziałam się że już działa i zadzwoniłam. Zrezygnowana jestem już strasznie i nie wiąże wielkich nadziei ale do niej zawsze miałam zaufanie więc spróbuję.
to ty masz w pt o 12 wizytę a ja o 13:40
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Zuza - bierz np nutridrinki (proteinowe)- w aptece bez recepty, osłonki pół godz przed lutką (raz dziennie) - to osłoni Ci i jelita i wątrobę. Poza tym sa takie osłonówki na receptę (ogólny niech Ci zapisze). To Ci wystarczy. Ja mam jelita w ciul wrażliwe a na takich dawkach prg jadę ze szok przy osłonkach właśnie i jest ok. Dasz radę.
Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
możesz plamić z prg. Z lutki. Jest silniejsza i czasem bywa że tak robi. JA tak ma czasem do dziś ze mój śluz jet nie do końca taki ekstra.Kuchcinka wrote:Kurde dziewczyny dziwna sprawa z moim okresem w tym cyklu... nie dość ze trwał rekordowo krótko i nie był w ogóle obfity bo 2 pierwsze dni krwawiłam tak średnio a potem trzeciego dnia juz lekko, to jeszcze od 4 dc do dzisiaj włącznie czyli do 8dc ciagle mam lekkie plamienie. Dziwne to, macie jakiś pomysł o co moze chodzić? Czy to przez ten wysoki prg, przez CLO?według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyMonia1028 - ja mam wizytę 13.01 o 15:30 i już się nie mogę doczekać

stella - a Ty miałaś dzisiaj wizytę chyba? coś przegapiłam?
No faktycznie na tym wątku ostatnio dużo się piszę o ciąży, wyprawkach i dobrze, że powstał nowy wątek, będzie po równo dla każdego
oczywiście będę zaglądała tu i tam
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Piątek 13.01 bedzie wiec bogaty w wizyty u lekarzy
Zuza, ja , Onaa , ktoś jeszcze?
Zuza33 lubi tę wiadomość