Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:28
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
Zuza33 wrote:A to tak można samemu brać?
Kurwa przy takim wyniku to i owulacji pewnie nie byłowedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:A to tak można samemu brać?
Kurwa przy takim wyniku to i owulacji pewnie nie było
Też się nad tym kochanie zastanawiałam. I już mojej Pani doktor Kuchcińce (polecam tego allegrowicza) pisałam, że nawet moja gin przez tel mi powiedziała, że jak mi śpieszno to mam brać, bo nie zaszkodzi a pomóc może. Mam koleżankę w aptece więc kupiłam bez recepty. Jeśli potrzebujesz to ja również mogę wysłać (płaciłam 29 zł za 30 tab). -
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:Lili - jak usg wykazuje, ze endometrium się odbudowało, nie masz stanów zapalnych to nie trać cyklu. Ja nie traciłam. W tej ciązy aktualnej, co jestem - zaszłam w 1c.s.po starcie pozytywnej bety, która rosła. Po prostu wcześniej sprawdziłam w gabinecie, czy jest ok.
Wlasnie problem w tym ze narazie nie moge zrobic usg - mieszkam w Norwegii a tutaj z tym troche zachodu jest. I to mnie troche wstrzymuje, bo fizycznie czuje sie bardzo dobrze i jak widac mój cykl tez juz wrocil do normalności. Ale czy tam w środku sie zagoiło to ciezko powiedzieć.
Z jednej strony jestem zwolenniczka takiego podejścia ze organizm wie najlepiej, a z drugiej niby w szpitalu kazali czekać z seksem miesiąc, a z ciąża 4 msc... Sama nie wiem.
Ale dziekuje wam dziewczyny, dobrze to miec z kim przedyskutować jak w głowie lekki zamętAniołek 29.12.16
-
Tasza wrote:zuza - weź ty zmień tego durnego gina. Możesz brać sama jak masz skąd wziąć luteinę i wiesz jak. 3 dzień wyższej temp.dla pewności ze jesteś po owu i nie zblokujesz niczego - pierwsza tabl., a potem 10 kolejne (od 2 do 3 razy dziennie).
Tasza u mnie tyłu ginekologow że nie bardzo mam na kogo zmienić. -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Czytam i czytam i wyczytałam, że progesteron taki w tabletkach działa źle na wątrobę. Ja od roku walczę z podwyższoną bilirubiną i nic wiem czy mi nie zaszkodzi.....
Nosz kurwa teraz to mnie dół złapał
Kochanie wątroba się regeneruje.
Ja od 6 roku życia mam wirusowe zapalenie wątroby typu "B" (wszczepione w szpitalu)
Po 7 latach choroby to aż 80% szansy, że marskość (rak) wątroby dopadnie nas w późniejszym wieku. Ponad 10 lat tej choroby to 100%.
A wyniki wątrobowe mam rewelacyjne. Tyle, że wirus ciągle tam jest.
Spokojnie. Wątroba alkoholików też daje rade. Wiem po tacie.
Osłonowo hepatil (30 minut przed conajmniej) i lecisz z luteiną.
-
.
-
Kuchcinka wrote:Isi masakra, taki lekarz powinien stracić prawo do wykonywanie zawodu a ona powinna go pozwać... decyzja należała do niej a nie do neigo czy urodzi chore dziecko czy nie. A tesciowa za takie zachowanie powinna stracić dożywotnio kontakt nie tylko z chorym wnukiem ale i z tym zdrowym. >.<
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ale ja ci dam receptę na luteinę dopochwowa 60 tab za 7 zł
Kuźwa. No wiesz co... A ja bym buty nowe miała jakbym luteiny tak drogo nie kupiła i jeszcze się nimi podzieliła.
Żartuje :*
Zuza potrzebuje i wysyłaj jeśli możesz. :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 14:28
Wojcinka, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:A to tak można samemu brać?
Kurwa przy takim wyniku to i owulacji pewnie nie byłoStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
kania901 wrote:Annie a jak idą przygotowania do ślubu?
To bedzie maly i skromny slub cywilny w UK. Tylko moja mama i siostra przyleca z PL.
Staramy sie to zrobic niskim kosztem. Kolezanka zrobi mi paznokcie, siostra fryzure i makijaz a ja sama sprobuje sobie zrobic bukiet kwiatkow do slubu
Ogladalam na youtube i wydaje sie to bardzo proste. Moja siostra z tutoriali na youtube nauczyla sie robic piekne makijaze a teraz bedziemy cwiczyc fryzury slubne
Takze siedze w necie i to odciaga mnie troche od nadchodzacego testowania, co jest dobre
Martynka1234 wrote:Annie bo z tego co pamietam to pisalas ze czekasz az test owulacyjny pokaze dwie kreski , a nie ze nie masz ochoty sie starac. Dlatego tak cie zrozumialysmyale dobrze ze to sprostowalas.
Moze gdzies sie zle wyrazilam, w kazdym razie chodzilo o dola. Normalnie nie czekam do dwoch kresek
Koniec koncow pozytyw sie opoznil, ja nie bylam w stanie zniesc napiecia, ze przegapie i przytulalismy sie jakos 3 razy, ale bez przekonania. Teraz czekam, w sobote testuje.
Polmi. W Gdyni na Swietojanskiej przyjmuje Miskiewicz. Niestety on ciazy nie prowadzi, wiec pewnie przygotowan tez nie. Poza tym jest rewelacyjny. Ma profesjonalne podejscie do leczenia grzybicy. Mialam ja co chwile a po leczeniu u niego dopiero wrocila po kilku latach.
Natka. Ja kilka miesiecy temu wzielam kociaka, dachowca za 20f
Lili. Ja to niecierpliwa jestem i bym probowala od razu
Jezeli chodzi o dzielenie forum, to kiedy pierwszy raz powstal ten pomysl to bylam za. Dzis juz tak nie jest.
Uwazam, ze ten watek nie jest staraczkowy a bardziej ogolny. Jezeli komus on nie odpowiada to na OF jest mnostwo watkow typowo staraczkowych. Ze mna wlasnie tak bylo jak tu przyszlam, ze ten watek mi sie nie spodobal, bo byla tu mowa o porodach a ja o tym nie chcialam sluchac. Przenioslam sie wiec na watek miesiecznych testowan a tu wpadalam sporadycznie. Potem okazalo sie, ze dziewczyny, ktore zachodza zupelnie znikaja z watku, bo ida na fioletowa strone. Nie dosc, ze czulam sie okropnie z powodu swojego negatywnego testu to jeszcze tracilam dziewczyny, z ktorymi bylam zzyta, a ktore zaciazyly.
Wrocilam wiec tutaj, bo tu nikt nie odchodzi czlowiek nagle nie czuje sie 'porzucony' i sam ze swoim smutkiem. Na tamtych watkach tez jestem, ale tu staram sie byc regularnie, a nie sporadycznie, i zzyc sie z Wami co mi jeszcze chyba slabo wychodzi
Wydaje mi sie, ze jezeli ciezarowki przejda na inny watek to zaczna coraz mniej wpadac tutaj. Na poczatku wiecej, ale potem moze byc tego mniej i mniej i niczym ten watek nie bedzie sie roznil od innych na OF.
Najlepsze rozwiazanie by bylo jakby dziewczyny w ciazy tam pisaly o wyprawkach, ale u nas tez bywaly i nigdy nie zniknelyMartka10 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:38
MyE, Ink@, Wojcinka, Tusia_87, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Sorry że wam tam ciągle dupe zawracam psami i kotami, ale napisałam o czarnego labradora 10 miesięcy i jest dostępny! także czekam na odpowiedź o której moge po niego przyjechać ;p
Kuźwa. przecież to mój pies. ! No identyczny. Wyśle wam później fote mojego burka, ale jest taki sam kropka w kropkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 15:05
Natka2 lubi tę wiadomość