Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:ja pierdziele tu nawet koty są drogie ogólnie, na polskie to około 200zł za kotełka... no ja muszę kotkę wziąć, bo jakby mi się alergia nawróciła za 6 miesięcy, to kotki mniej uczulają podobno.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najlepsze kotki do dachowce o!
kania901, MyE, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
No to jesli chodzi o "staraczkowe" tematy, powiedzcie ze to nie jest złośliwość losu: mam dni płodne teraz (często po zabiegu ma sie normalny cykl, czyli zabieg jest traktowany jako dzien 1 i pisałam wam ze sa dziewczyny które od razu w ciąże zachodzą) i mam "najładniejszy" śluz płodny w życiu... bez kitu jest po prostu książkowy, nigdy takiego nie miałam. Powinnam zrobic zdjecie i wyslac do tych którzy piszą książki o płodności czy cos. I jak tu nie zwariować?
Tak wiec piszcie mi ze to za wczesnie i jeszcze nie moge i powinnam poczekać bo potrzebuje głosów rozsądkuAniołek 29.12.16
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
Tasza lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Tasza właśnie dachowce po tyle chodzą, za darmo to koty 14 letnie znalazłam ;p ale już wole kotka za 50 f jak psa za 500, którego i tak nie mogę dostać i wywalczyć, tak się wkurzyłam, ze mi się wszystko odwidziało ;p
stella_88, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:No to jesli chodzi o "staraczkowe" tematy, powiedzcie ze to nie jest złośliwość losu: mam dni płodne teraz (często po zabiegu ma sie normalny cykl, czyli zabieg jest traktowany jako dzien 1 i pisałam wam ze sa dziewczyny które od razu w ciąże zachodzą) i mam "najładniejszy" śluz płodny w życiu... bez kitu jest po prostu książkowy, nigdy takiego nie miałam. Powinnam zrobic zdjecie i wyslac do tych którzy piszą książki o płodności czy cos. I jak tu nie zwariować?
Tak wiec piszcie mi ze to za wczesnie i jeszcze nie moge i powinnam poczekać bo potrzebuje głosów rozsądku
Jeżeli śluz jest książkowy to próbuj. A co da czekanie? Tam się wszystko regeneruje czy jak bo nie jestem w temacie?
...moja teściowa zaszła w ciążę zaraz po urodzeniu siostry mojego męża. I nie wiem czy jedno do drugiego można porównać ale po porodzie też podobno się nie powinno od razu zachodzić...ja bym próbowała -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Lili91 wrote:No to jesli chodzi o "staraczkowe" tematy, powiedzcie ze to nie jest złośliwość losu: mam dni płodne teraz (często po zabiegu ma sie normalny cykl, czyli zabieg jest traktowany jako dzien 1 i pisałam wam ze sa dziewczyny które od razu w ciąże zachodzą) i mam "najładniejszy" śluz płodny w życiu... bez kitu jest po prostu książkowy, nigdy takiego nie miałam. Powinnam zrobic zdjecie i wyslac do tych którzy piszą książki o płodności czy cos. I jak tu nie zwariować?
Tak wiec piszcie mi ze to za wczesnie i jeszcze nie moge i powinnam poczekać bo potrzebuje głosów rozsądku -
nick nieaktualny
-
Martynka Ty To mądra kobieta jesteś .Takie poematy piszesz ,że ta Twoja praca magisterska to pikuś
Ja napiszę swoje zdanie a co ....
Uważam ,że całkowicie inaczej jest jak staramy się o pierwsze dziecko niż o nastepne w kolejce. I nie chodzi mi o chęć posiadania dziecka tylko o samą psychikę.Staraczki o kolejne dziecko mają cały dzień tak zajęty (pranie,sprzątanie,lekcje,rysowanie,sanki,basen,kupa,rzygi).Przychodzi wieczór trzeba dzieci ogarnąć i tak w kółko. Z mojej perspektywy powiem wam ,że nie wiem kiedy minęło te 12 miesięcy i chuj wie ile minie .Najbardziej se to przypominam jak okres przychodzi.
Dziewczyny które nie mają dzieci ....Posprzątają , pójdą do pracy, ugotują obiad i są skazane tylko albo na męża albo na jakieś inne zwierze obecne w domu.
Jeśli chodzi o ciężarne tutaj . Fajnie jak piszecie czy macie jakieś objawy, czy was kopie, czy jak Tasza nudzi się nad umywalką .
No ale akurat mnie też irytuje trochę jak 10 stron jest o wyprawce .I nie ,że mnie wkurwiacie tylko wtedy włącza się lampka "KURWA KIEDY JA TAK BĘDĘ MIAŁA".
Że jeszcze wspomnę o Tym że pewnie jak już zajdę w tę ciążę kiedyś to pewnie połowa mnie znienawidzi (najbardziej pewnie ta co poroniła) Pomimo że staram się długo ale jak wyjdzie że znowu mam mieć chore dziecko to bez zastanowienia je usunę.
Natka musiałaś mi tu o tych Fajkach wygarnąć.Ja myślę że Tusia swym śluzem pobiła mnie na głowę
Mya ty w ciąży na bank:)
Dobrusia Viola pisała ,że też ma szyjkę wysoko więc może być to ciąża;)
Tusia twój mąż jak wszystko czyta to musi być dumny . Każda swojemu chociaż raz dupę obsmarowała a Tusia dzielnie stoi na straży domowego ogniska .
Mój mąż też coś zauważył......Nie sprzątam drugi dzień
MyE, Wojcinka, Annie1981, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:37
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:28
Zuza33, MyE lubią tę wiadomość