Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A,e w poznaniu piękny śnieg sypie!
aż chyba pójdę na spacer (czyt. Do sklepu po mleko
)
kania901, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Dzis urodzila Moja przyjaciolka coreczke
chrzesniak moj 11.12 chrzesniaczka 11.01 oh kochane te dzieci wiedziały że ciocia ma problem z datami a tak jakos bedzie łatwiej zapamiętać ten sam dzien miesiąc po miesiącu 
Dodam że przyjaciółka ma stwardnienie rozsiane ale bardzo łagodny przebieg choroby przynajmniej na razie. Dowiedziała sie jakos 3 lata temu (jest w moim wieku). Wierze, ze nie bedzie sie dziać nic złego i bedzie mogła w pełni cieszyć sie i spełniać w macierzyństwie
Kochane cieszmy się że jesteśmy zdrowe, przynajmniej dzis
Moja kuzynka ma stwardnienie..
Zaczęło się jak miała 15 lat. W wieku 20 jeździła na wózku. Teraz ma 40 leżąca, rusza tylko głową. Najlepsze jest to że zawsze musi mieć pomalowane paznokcie i włosy. I w dzień ma buty na nogach. Mówi że jak kiedyś by miała wstać jak nikogo obok nie będzie to musi być przygotowana a nie jak wiesniara wyglądać
Effy, Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Moja kuzynka ma stwardnienie..
Zaczęło się jak miała 15 lat. W wieku 20 jeździła na wózku. Teraz ma 40 leżąca, rusza tylko głową. Najlepsze jest to że zawsze musi mieć pomalowane paznokcie i włosy. I w dzień ma buty na nogach. Mówi że jak kiedyś by miała wstać jak nikogo obok nie będzie to musi być przygotowana a nie jak wiesniara wyglądać
Ojej straszne to jest
taka młoda osoba
naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy nas coś spotka

31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-
-
ja mam kota i psa , nie narzekamMartynka1234 wrote:w ogole dziewczyny to ja was podziwiam ze wy macie zwierzatka
ja jakos czuje ze bym sie nie nadawala jako matka kotka lub pieska
nigdy nie mialam podejscia do zwierzat haha. A wy takie opiekuncze, mi jak kiedys pies kolezanki wlecial do lozka to zawalu prawie dostalam i caly dzien sie czulam jakas taka nieswoja, bo jeszcze mnie oblizal
a koty to tez jakos tak czuje sie w ich towarzystwie nieswojo
wiec to chyba dobrze ze ja nie mam dzieci-kotow czy dzieci-psow
tzn lepiej dla nich oczywiscie 
czasami dostana wpierdol i jest git
-
nick nieaktualny
-
Hej!!!
Natka tak bylam u endokrynologa, wszystko ok kontrola za 3 tyg.
Powiem to poraz kolejny Was nadrobić graniczy z cudem
Staraczki nadrobione lecę nadrabiać ciężarówki
A i ja tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty 13 w piatek!!! Na pewno beda same pozytywne wieści!
Monia1028, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:27
olciaa, Bluebell1984, sheerah24, MyE lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:24
sheerah24, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
U mnie wiek metaboliczny wyszedł 38 lat, później po diecie doszło do prawdziwego wieku. Teraz czekam żeby spadło do 20;)
Ale męża to nie zabiorę... 70 by wyszło
Mój mąż bardzo podobnej budowy do Bluebell
A mój mąż dziś przyszedł z pracy i pyta kto grał w jego grę?
Mówię że ja trochę musiałam się odstresowac bo kota dostaję od tego myślenia dzisiaj.
On :"myślałaś????"
No myślałam mówię...
On:No rzeczywiście patrzę ta twoja głowa dzisiaj taka inna... To dlatego
Wojcinka, Bluebell1984, szygas, Ink@, Martka10, sheerah24, kania901 lubią tę wiadomość