Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:24
-
nick nieaktualny
-
.
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
Zuza33, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przeczytajcie : http://www.ofeminin.pl/mam-dziecko/pozwalanie-dziecku-na-wyplakiwanie-sie-ma-zle-skutku-dla-jego-mozgu-s2107304.html
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Na Polsacie leci prześmieszny film - płytki facet. Oglądaliśmy go z arturem 2 dni temu na kompie, dla mnie był zabawny a dla Artura to była komedia roku , chłop śmiał sie do łez przez 3/4 filmu
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe No! Juz sie chciałam obrazić ze tak sie chwalisz a tu niestella_88 wrote:Informuje że wszystko jest na dobrej drodze
krwiak się zmniejszył a maluch ma trochę ponad 5,5 cm i jest tak ruchliwy że nie dała rady zrobić mu fotki ;-/ macha rączkami, nóżkami, obraca się...po prostu istne szaleństwo
kość Kosowa bardzo wyrazna a przezierność karkowa 0,8 więc super! Zdrowy maluch:-)
super super super ze maleństwo rośnie całe i zdrowe
❤
stella_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej, ale Wy dużo piszecie!
Martynka fizycznie czuję się bardzo dobrze psychicznie już dobrze
zamykam tamten rozdział i rozpoczynam nowy 
Widzę, że jakieś wisielcze humory tu na forum ostatnio panują a każda z nas będzie mieć jeszcze swojego dzidziusia! a Kuchcinka bliźniaki
Oglądałam tę komedię Płytki Facet bardzo lubię ten film
z humorem, ale i przesłaniem 
Aż się boję, co by było jakbym poszła zbadać swój wiek u dietetyka, bo właśnie zjadłam pyszne KFC
Wojcinka, Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

-
.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
Myszeczka super ze wróciłaś! Ja robie dokładnie tak samo, zamykam tamten rozdział i zaczynam nowy. Było strasznie, naplakalam sie wiecej niż chyba w całym życiu ale trzeba jakos żyć dalej.
Ja jeżeli chodzi o psychikę czuje sie gotowa na kolejne starania, moje pragnienie dziecka nie zmniejszyło sie tylko raczej odwrotnie. Fizycznie sie czuje swietnie i mój organizm jakby mi podpowiadał ze jest juz gotowy. Boje sie tylko bo nigdzie jednoznacznie nie zanalazlam odpowiedzi na to czy byłoby to nieodpowiedzialne starac sie zaraz po zabiegu i nie czekać tych 4 ma które kazali w szpitalu. Przeczytałam chyba cały internet i nigdzie nie znalazłam ze taka szybka ciąża zwiększa ryzyko poronienia kolejnego, ale nigdzie tez nie znalazłam ze jest ok olać te 4 msc. Pewnie, jest mnóstwo historii babek które zaszły tak szybko i urodziły zdrowe dzieci ale boje sie tym sugorowac.
Bluebell musisz jakos męża zmotywować do zdrowszego trybu życia bo to az szkoda! Straszne to; taki młody facet a wiek metaboliczny 56 lat. Trzymam kciuki ze moze cos mu sie zaświeci w głowie po tej wizycie. Ja po zmianie trybu życia (ze studenckiego na naprawde zdrowy
) czuje sie jak inna osoba. O niebo lepiej! Nawet teraz to ze tak szybko czuje jakby mój organizm sie zregenerował przypisuje wlasnie temu
trzymam kciuki za was!
Martka10, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

moze chociaz 1/4 nadziei ?