Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Synek naszych znajomych mówił na kupkę BUM BUM hehe musiałam to napisać

Ja z tymi uderzeniami gorąca najchętniej wydarzałabym sie teraz w śniegu
He he u nas dzieci tak na auta mówią Hehehhe.
Ty mówię do znajomej dzisiaj ze może ten gościu z potancowki Cię zalał i stąd ten zapach ona oczy jak jajka postawiła i mówi " jasna Dupa! Nie brałam w tym miesiącu wogole anty!!!"
Hahahhahahahhahahahah myślałam że wpadnę pod ten stół w pracy dziewczyny aż się pytały co mnie tak śmieszy że one nie wiedzą a ja wiem no ale nie mogłam im powiedzieć bo by się roznioslo moment na firmie
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:25
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Jestem tak niewyspana, że ledwo na oczy patrze a przede mną jeszcze cały dzień.
Stella :* Cudne wiadomości.
Kuchcinak uważaj na siebie, bo jeszcze się okaże, że u Ciebie to nie miesiączka a krwawienie ciążowe. To by dopiero jaja były
Nadrobiłam was, ale mój mózg zdążył zapomnieć co z czym i do czego.
stella_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko wspolczuje z tymi nockamiInk@ wrote:.. wszyscy sobie smacznie spia
ja jeszcze 1,5h i domku <jupikaaajeej madafaka> oczka mie sie zamykaja, radio eska rock mi spiewa i ja tez czasem zawyje aaa coo
sama jeZZZdem to nikt nie slyszy haha
Noo nic snijta dalej! :*
p.s. Stella super wiesci! Dzidzia zdrowo rosnie - super!
:*
Ja dzis kiepsko spalam, popoludniu napewno sie poloze. Milego dnia wszystkim
-
nick nieaktualnyKate opowiadaj jak tam? Jak sie czujesz? Jak porod? Fabianek caly zdrowy i piekny rozumiem?KateA92 wrote:Hej Hej
dzień dobry wszystkim
właśnie jem śniadanie, mały śpi więc mam chwilkę 
u nas wszystko ok, czujemy się dobrze, mały jest trochę nerwowy i dość często płacze
która pigula by go nie wzięła to ten w płacz haha najlepiej mu przy mamusiowym cycu 
a co tam u Was ? wybaczcie mi, ale zanim się ogarnę to ja Was nadrabiac nie będę.. czasem tylko wpadnę
A i planowo jutro do domku
-
nick nieaktualnyKate w domku juz bedzie napewno lepiej, moja tez w szpitalu bardziej nerwowa byla
ale fajnie ze sie odezwalas.
My ciezarowki przenioslysmy sie na ten stary watek dla ciezarnych wiec bedziesz miala duzo nadrabiania w wolnych chwilach
Ucaluj Fabianka :-* -
Kate najważniejsze ze wszystko juz za wami , teraz tylko najwspanialsze chwile kiedy maluszek bedzie dorastal
właśnie , napisz jak poród i wogole ...
Oj w domu napewno bedzie lepiej i swobodniej
buziaczki do was
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ja mam wypróbowaną metodę z nagrzanym żleazkiem, przykładasz tam gdzie wosk się rozlał kartkę papieru, do tego gorące żelazko i działa cuda w 2 minuty:)Kuchcinka wrote:Kiedyś o tej metodzie z suszarka w necie przeczytałam i na szczęście zapamiętałam
troche to trwa ale działa 
Wojcinka lubi tę wiadomość

-
To super wieściKateA92 wrote:Hej Hej
dzień dobry wszystkim
właśnie jem śniadanie, mały śpi więc mam chwilkę 
u nas wszystko ok, czujemy się dobrze, mały jest trochę nerwowy i dość często płacze
która pigula by go nie wzięła to ten w płacz haha najlepiej mu przy mamusiowym cycu 
a co tam u Was ? wybaczcie mi, ale zanim się ogarnę to ja Was nadrabiac nie będę.. czasem tylko wpadnę
A i planowo jutro do domku

Przyłączam sie do apelu dziewczyn...opowiedz jak poród

-
nick nieaktualny
-
Wiola
Kaaarooolina89, Annie1981, kania901, Ink@, Paula24, isi_87, Wojcinka, Martka10, stella_88, myszeczka89, Lili91, Bluebell1984, Wiktoria_20, sheerah24, InBlue, Mila123 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30