Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:39
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:25
-
nick nieaktualnyNic nie rozumiem, przecież najpierw mówił, ze trzeba poczekać, bo są za małe. Czy coś pomieszałam ??Natka2 wrote:Martka gosciu napisal, ze nie moze mi trzymac, bo ma wszystkie zaklepane juz, bo jacys znajomi czy ktos tam biora i tym sposobem mnie splawil. Nie kumam tych ludzi
-
nick nieaktualny
-
.
Lili91, Ink@, Annie1981, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej strasznie to przykre , ta choroba jest okropna zreszta żadna nie jest przyjemna ale ta jest okropna. Czytałam kiedyś taka książkę Ołówek o kobiećie która prowadziła agencje modelek w Łodzi i zachorowała na SM , dobra książka , polecam.Zuza33 wrote:Moja kuzynka ma stwardnienie..
Zaczęło się jak miała 15 lat. W wieku 20 jeździła na wózku. Teraz ma 40 leżąca, rusza tylko głową. Najlepsze jest to że zawsze musi mieć pomalowane paznokcie i włosy. I w dzień ma buty na nogach. Mówi że jak kiedyś by miała wstać jak nikogo obok nie będzie to musi być przygotowana a nie jak wiesniara wyglądać
-
.
-
Eh to miałaś zajęcie , dobrze ze pomyślałaś o suszarce bo mi pierwsze co przyszło do głowy to skrobanie nożem a to kiepski pomysłKuchcinka wrote:Kuzwa przewróciłam świeczkę i rozlał minsie wosk na szklany stół, 40 min stałam nad stołem z suszarka , rozgrzewała wosk i ścierałem go ręcznikami papierowymi . Matko co za mozolna robota

Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell a jak ona to stwierdziła tzn jakie badanie zrobiła ze określiła wiek metaboliczny ? Tylko skład ciała ?Bluebell1984 wrote:Zabrałam dzisiaj męża do tej mojej dietetyczki
byliśmy umówieniu już od ponad tygodnia, ale dzisiaj oczywiście wymyślił miliard powodów, żeby tam nie jechać. Najpierw, że czeka na kuriera i musi być w domu. Później, że śnieg zaczął padać i do centrum będziemy jechać godzinę... później jeszcze focha strzelił na parkingu, bo wyszłam z samochodu pierwsza i zaczęłam iść (myślałam, że mnie dogoni jak człowiek), a on stanął i darł się, czy idę sama, czy z nim. No gorzej niż z dzieckiem.
A u dietetyczki, po analizie jego składu ciała okazało się, że ma bardzo dużo tłuszczów (szczególnie na narządach), wody w organizmie tyle co starszy człowiek, a jego wiek metaboliczny to 56 lat!!!
Więc mimo, że ma dopiero 32 lata, to jego organizm jest w wieku jego ojca 
Oczywiście jak tylko wyszliśmy od niej, to stwierdził, ze to brednie jakieś. Ale nagadałam mu, że w wieku 56 lat już może być trudniej spłodzić dziecko
to przynajmniej bez gadania dzisiaj wziął ten fertilman.
-
.
-
Kuchcinka wrote:Tak Kate urodziła 10.01 a Viola nie sikała bo nie ma gdzie kupić testu
ale chyba to sikanie faktycznie jest zbędne bo przecież okresu jak nie było tak nie ma
żadnych nowych ciężarówek nie ma, a nasze ciężarówki poszły na inny wątek pisać o brzuszkach i ciuszkach zeby nam przykro nie było ale maja sie tez tu nadal udzielać 
dzięki
a więc GRATULACJE!!!
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuty to mój urodzinowy miesiąc więc testować kochane oby którejś wyszły dwie kreski ja już siedzę w wannie z gorącą wodą tak zmarzłam bo zanim moje bum bum się nagrzalo to byłam prawie w domu palców u rąk nie czuję
jutro o tej godzinie będę jeszcze w pracy ale muszę sobie dorobić co by na monitoringi mieć kasę
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyJa jestem kochane ciekawa ile będzie trwał teraz mój cykl że względu na to że miałam śluz owulacyjnym książkowy ciągnący przezroczysty dawno takiego nie widziałam jeżeli cykl miałby trwać 28 dni to powinnam dostać @ 15-stego ale mój kalendarzyk w telefonie wylicza mi średnią z cykli i wyliczyl że @ przyjdzie 2giego....aż ciekawa jestem sama jak to będzie. Rzecz jasna wolałabym żeby wogole nie przyszła ale przez to męża zapalenie pęcherza od piątku nie było noc więc nie wiem czy ten cykl nie będzie cyklem straconym:-( no nic pozostaje mi czekać bo nic innego nie wymyślę a na początku lutego umowie się do tego ginekologa od niepłodności na usg i zobaczymy co to bedzie

troche to trwa ale działa