Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka trzeba was tam pilnować żebyście sie nie zatraciły i o nas tu nie zapomniały
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:ja bym wybrala tego co i na oddziale jest w szlitalu, sama.zmienilam na takiego co jest u mnie w miescie na oddziale w razie co, jakos tak dla spokoju wlasnego mysle, ze tak lepiej

wybacz skladnie zdac..
nie moge jakos sie wyslowic ale wiadomo o co kaman 
Ja sama zmieniłam na takiego co jest w szpitalu tak mi kazał endo w razie co żeby był na oddziale w razie czego
Ink@ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:21
Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dowaliłas do piecaMartynka1234 wrote:Pierwsza strona gotowa, jesli ktoras ma chec to mozecie zobaczyc

a jesli ktoras nie ma checi to moze olac mnie cieplym moczem jak i nasza pierwsza strone (tylko ostrzegam ze niedlugo same sie na niej znajdziecie wiec nie wiem czy jest sens tak od razu szczac )
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
.
-
.
-
nick nieaktualnyKuchcinka a ja wlasnie jestem zdziwiona, bo mi wszedzie mowili i duzo razy czytalam ze wlasnie jednym z minusow znieczulenia jest to ze moze on w wiekszosci przypadkach spowolnic porod
takze sama juz nie wiem w co tu wierzyc. 
a Olciaa kiedy zapoda pozytywny test ? dopiero 15 ?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:36
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyAnnie u Ciebie juz tylko dwa dni, haha ciekawe jakby to bylo jakby teraz sie udalo, to bys miala prezent slubny dla meza, a rodzinie moglabys na slubie piowiedziec

masz jakies objawy czy cos? chociaz szczerze mowiac ja w zadne objawy ciazowe nie wierze
-
Lili ja pytałam swojego ginekologa, czy ryzyko poronienia drugiej ciąży jest większe po wcześniejszej stracie, to mi powiedział, że nikt nie prowadził badań pod tym kątem, dlatego w necie nie ma informacji. Ale ja uważam, że to nie ma żadnego znaczenia, tyle kobiet rodziło zdrowe dzieci po poronieniu przykładem jest moja mamaLili91 wrote:Myszeczka super ze wróciłaś! Ja robie dokładnie tak samo, zamykam tamten rozdział i zaczynam nowy. Było strasznie, naplakalam sie wiecej niż chyba w całym życiu ale trzeba jakos żyć dalej.
Ja jeżeli chodzi o psychikę czuje sie gotowa na kolejne starania, moje pragnienie dziecka nie zmniejszyło sie tylko raczej odwrotnie. Fizycznie sie czuje swietnie i mój organizm jakby mi podpowiadał ze jest juz gotowy. Boje sie tylko bo nigdzie jednoznacznie nie zanalazlam odpowiedzi na to czy byłoby to nieodpowiedzialne starac sie zaraz po zabiegu i nie czekać tych 4 ma które kazali w szpitalu. Przeczytałam chyba cały internet i nigdzie nie znalazłam ze taka szybka ciąża zwiększa ryzyko poronienia kolejnego, ale nigdzie tez nie znalazłam ze jest ok olać te 4 msc. Pewnie, jest mnóstwo historii babek które zaszły tak szybko i urodziły zdrowe dzieci ale boje sie tym sugorowac.
Bluebell musisz jakos męża zmotywować do zdrowszego trybu życia bo to az szkoda! Straszne to; taki młody facet a wiek metaboliczny 56 lat. Trzymam kciuki ze moze cos mu sie zaświeci w głowie po tej wizycie. Ja po zmianie trybu życia (ze studenckiego na naprawde zdrowy
) czuje sie jak inna osoba. O niebo lepiej! Nawet teraz to ze tak szybko czuje jakby mój organizm sie zregenerował przypisuje wlasnie temu
trzymam kciuki za was!
Także będzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 11:22

-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:36
Lili91 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH