Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka super, ze gladko poszlo
A powiedz co w sytuacji gdy np zadzwonia za 2 tyg a ty dopiero co test zrobisz i bedzie pozytywny? Przyjmiesz prace czy nie?
Haha jak to napisalam to zdalam sobie sprawe, ze to dosc glupie pytanie, owulacji jeszcze nie bylo a ja juz gdybam co w razie pozytywu haha
Olciaa szkoda ze miesiaczka przyszla, Isi i u Ciebie rowniezale dobra strona jest taka ze zaczyna sie nowy cykl.
Sheerah robilas dzis ten test owulacyjny? Sorki jak pisalas ale przeoczylam widocznie. Jak wyszedl?
Zuza a Tobie dziekuje wiesz za co
Nie wiem ale chyba dobrze Ci zrobiłam skoro dziekujesz -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:05
olciaa, isi_87, stella_88, Mila123, Bluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:A mogę Wam napisać moje objawy?
-
nick nieaktualnyZuza33 - cieszę się, że wizyta udana
Annie1981 - HURA! GRATULACJE! :*
szygas - życzę powodzenia, abyście ujrzeli w końcu II kreseczki
isi_87 - ja się ogólnie dobrze czuję, wczoraj mnie mdliło i se rzygnęłam wieczorem, a dzisiaj też mnie trochę mdli i śpiąca jestem
Co do kłótni o udzielanie się i nie udzielanie, ja jak zajrzę na forum ciężarówek, przeczytam wszystko, udzielę się, to i zajrzę też tutaj i jak mam coś do powiedzenia, to powiem, mi nie przeszkadzało, że było jedne forum, ale też mi nie przeszkadza, że są dwa... nie rozumiem, czego tu się kłócić, nie każdy ma czas przesiadywać na komputerze tylko i siedzieć na forach, ja jak mam czas, to wejdę chętnie, tam wy staraczki (mam nadzieję, że już niedługo nie staraczki, tylko przyszłe mamusia) też możecie się udzielać, a jeśli nie chcecie, tylko tutaj, to też nikt nie powinien mieć za złe tego, to tak jakbyście były złe, że któraś zaszła w ciąże, a któraś jeszcze nie, my również czekamy aż też będziecie miały brzuszki, nie obrażajcie się.
co do wzrostu, ja mam 159
Wczoraj usg prenatalne i wszystko w porządku z dzidziąjak któraś chce ze staraczek zobaczyć zdjęcie mojej fasolki, to zapraszam, a jak nie to się nie gniewam
i nie kłócić się więcej! lubię Was wszystkie
olciaa, isi_87, Wojcinka, Bluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:A zamierzacie kiedys do Polski wrocic ?
Martynka powinnam być przed owulacja to będzie mój 11 dc ostatnio jak byłam to był 9 dc i pecherzyki miały 15 mm dominujący a teraz mam nadzieję ze będzie jakiś większy po prawej i może udało by się spróbować inseminacje ale zobaczymy
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:No wręcz nawet musisz a nie tylko możesz
Ból jak na @ od wczoraj, ból cyckow od wczoraj, wkurwienie na wszystko też od wczoraj,ból głowy.
Dzis nawet mam ochotę na męża chociaż on się jeszcze do mnie nie odzywa ale myślę że to kwestii czasu. Test owulacyjny negatywny. Ciążowego nie robiłam bo tylko jeden mam i szkoda
To by było na tyleolciaa, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Zuza33 - cieszę się, że wizyta udana
isi_87 - ja się ogólnie dobrze czuję, wczoraj mnie mdliło i se rzygnęłam wieczorem, a dzisiaj też mnie trochę mdli i śpiąca jestem
Co do kłótni o udzielanie się i nie udzielanie, ja jak zajrzę na forum ciężarówek, przeczytam wszystko, udzielę się, to i zajrzę też tutaj i jak mam coś do powiedzenia, to powiem, mi nie przeszkadzało, że było jedne forum, ale też mi nie przeszkadza, że są dwa... nie rozumiem, czego tu się kłócić, nie każdy ma czas przesiadywać na komputerze tylko i siedzieć na forach, ja jak mam czas, to wejdę chętnie, tam wy staraczki (mam nadzieję, że już niedługo nie staraczki, tylko przyszłe mamusia) też możecie się udzielać, a jeśli nie chcecie, tylko tutaj, to też nikt nie powinien mieć za złe tego, to tak jakbyście były złe, że któraś zaszła w ciąże, a któraś jeszcze nie, my również czekamy aż też będziecie miały brzuszki, nie obrażajcie się.
Wczoraj usg prenatalne i wszystko w porządku z dzidziąjak któraś chce ze staraczek zobaczyć zdjęcie mojej fasolki, to zapraszam, a jak nie to się nie gniewam
W tym tygodniu nie byłam z byt aktywna i nawet nie wiem gdzie jest to drugie forumbuuuuu!!!!!!
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:27
olciaa lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
onaa123 wrote:Zuza33 - cieszę się, że wizyta udana
Ona super ze z dzidzia dobrzegratuluję jeszcze raz k spokojnej ciazy życzę
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Martynka powinnam być przed owulacja to będzie mój 11 dc ostatnio jak byłam to był 9 dc i pecherzyki miały 15 mm dominujący a teraz mam nadzieję ze będzie jakiś większy po prawej i może udało by się spróbować inseminacje ale zobaczymy
mam nadzieje ze tym razem znajdzie sie jakis pecherzyk po tej droznej stronie, oby ! i wtedy napewno podchodzicie do inseminacji ? czy to jeszcze niepewne?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:28
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
olciaa wrote:Mnie Australia przeraza tylko ze względu na pająki i skorpiony. Mogłabym mieszkać w Szwecji lub Kanadzie
.
Dzisiaj zadzwoniłam do mamy i mówię jej że okres dostałam. Na co moja mama..." nic się nie przejmuj zawsze jest in vitro. Ja tam nowoczesna jestem, nie rozumiem tego całego sprzeciwu... " Uwielbiam moją mamę
Olcia Twoja mama dobra jestolciaa lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Martynka1234 wrote:to pewnie bedziesz lada moment przed owulacja
mam nadzieje ze tym razem znajdzie sie jakis pecherzyk po tej droznej stronie, oby ! i wtedy napewno podchodzicie do inseminacji ? czy to jeszcze niepewne?
Jeżeli będzie po drozniej stronie to napewno chce podejść do inseminacji co prawda jest szansa żeby naturalnie mogło się udać ale inseminacji trochę ma niby zwiększyć szanse wiec spróbujęgdybym miała częściej owu z drozniej strony to pewnie bym nie podchodzili no cóż ślę jak się nie ma co się lubi to się bierze co się ma
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:28
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec.