X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa - zapraszamy na tamte forum również :)

• olciaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina2605 wrote:
    Jeżeli będzie po drozniej stronie to napewno chce podejść do inseminacji co prawda jest szansa żeby naturalnie mogło się udać ale inseminacji trochę ma niby zwiększyć szanse wiec spróbuję :) gdybym miała częściej owu z drozniej strony to pewnie bym nie podchodzili no cóż ślę jak się nie ma co się lubi to się bierze co się ma :):)
    Trzymam kciuki by była owu po drożnej stronie :):):):):)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Olciaaa ;)

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Lili91 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy ja wyjechałam na pare miesięcy do Oslo i zostałam pare lat :P wyjechałam bo chciałam troche zarobić wiecej na otworzenie firmy w Polsce. No i juz miałam wracać ale poznałam mojego obecnego narzeczonego i zostaliśmy razem <3 teraz odkładamy ile wlezie i po macierzyńskim wracamy, taki jest plan :)
    Generalnie nie żałuje, Norwegia piękny kraj, w Oslo super sie mieszka no i poznałam przyszłego męża hehe :) za to Norwegów nie lubie i wiem ze nigdy nie bede sie tu czuła jak i siebie wiec chcemy wrocic. Jestem tez bardzo zżyta z rodzina i tęsknie za nimi, chciałabym zeby moje dziecko mogło sie wychowywać w takiej rodzinnej atmosferze w jakiej ja dorastałam. Z dziadkami i ciociami blisko :)

Effy, olciaa, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • Lili91 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dopiero teraz zauważyłam ze niektóre z was mnie zaprosiły do przyjaciółek hehe... przepraszam za pozna akceptację i w zamian wysłałam wam link do mojego fb żebyście mogły dopasować japke do mojego nicku :D
    Jesli jeszcze któraś zainteresowana to zapraszam, dopiero dzis odkryłam te zaproszenia i wiadomości prywatne :)

olciaa lubi tę wiadomość

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • isi_87 Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tej całej kłótni to tylko chciałam powiedzieć że trochę to śmieszne takie wypominanie kto gdzie się udziela.W rzeczywistości też się tak obrażacie że jakśś koleżanka poświęca czas też innym a nie tylko Wam? bo dla mnie to trochę podobne..
    Fakt że mi nie przeszkadzało że dziewczyny pisały tutaj o brzuszkach wyprawkach itd bo dużo też się dowiadywałam na temat ciąży dzięki temu i pewnie nie będę miała czasu żeby nadrabiać obydwa fora ale one nie uciekły całkiem i jak widać tutaj też się udzielają.
    To tyle, temat i tak już był wałkowany kilkanaście razy ale chciałam też wyrazić swoje zdanie i zgadzam się w 100% z Kuchninką że nie ma idealnego rozwiązania bo ile ludzi tyle opinii.

Zuza33, olciaa, Wojcinka, kania901 lubią tę wiadomość

l8kdxuunma1nuf2r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa :P Tak wam dziś gadałam o latających talerzach, że chyba wywołałam wilka z lasu. Pokłóciłam się z mężem fest i teraz siedzę z młodą u mamy. A pierdole jego humorki, zaraz sobie piwko/winko otworze i pełen relaks :P

Ink@, Zuza33, Natka2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    na zdrowie! :-D ja dzis bede pic wit B jak browar :-P musze odreagowac ten tydzien, zeby w psychiatryku nie wyladowac, a jak juz cos to mnie odwiedzajcie :-D ]:->

Jak już trafisz do psychiatryka to weź mi tam kawałek łóżka zostaw :P Mi też się przyda.

Ink@ lubi tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    na zdrowie! :-D ja dzis bede pic wit B jak browar :-P musze odreagowac ten tydzien, zeby w psychiatryku nie wyladowac, a jak juz cos to mnie odwiedzajcie :-D ]:->

Sądząc po zamieszkaniu będziesz w Węgorzewie więc odwiedzę ;)

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    zgadza sie hehe :-D zapraszamy z MyE jakby co :-P :-D bedzie sie dzialoo

Dobra to ja biere łóżko przy oknie. Mogę robić za przemytnika :P Więc jak jakieś zamówienia to walić do mnie.

Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza a kiedy Ty robisz tescik?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powinnam jutro wedle kalendarzyk dostać okres gdybym miała cykle 28dniowe ale że nie mam to czekam do 30tego wtedy teścik i wizyta u gina co leczy nieplodnosc. U mnie też ból jajników tak jak wczoraj pisałam od dzwigania czułam że mi się tak jakby rozwieralo jakby mi kto tam pięść włożył dzisiaj wieszajac pranie jak się schylalam czułam po lewej stronie jakby mi jakaś kulka w brzuchu przeszkadzala a co robię siku to wylatuje ze mnie pełno sluzu a na papierze czysto .....szok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 17:31

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Zuza a kiedy Ty robisz tescik?

Ja we wtorek powinnam dostać @ więc czekam;)
    Testy od roku mi się źle kojarzą :)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Ja powinnam jutro wedle kalendarzyk dostać okres gdybym miała cykle 28dniowe ale że nie mam to czekam do 30tego wtedy teścik i wizyta u gina co leczy nieplodnosc. U mnie też ból jajników tak jak wczoraj pisałam od dzwigania czułam że mi się tak jakby rozwieralo jakby mi kto tam pięść włożył dzisiaj wieszajac pranie jak się schylalam czułam po lewej stronie jakby mi jakaś kulka w brzuchu przeszkadzala a co robię siku to wylatuje ze mnie pełno sluzu a na papierze czysto .....szok

Może to fasolka nie kulka ;)

Ink@, Dombrusia, sheerah24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Może to fasolka nie kulka ;)
    Ty no może teraz pojadlam kopytka i zagryzam JE czipsami o smaku spaghetti hahaha...a mąż mi mówi " rozbieraj się chce Cię widzieć jak jesz nago" OmG 0.0 zdolalam wydusić " nie?"

Ink@, Zuza33, sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    Mnie od wczoraj sluz zalewa.. nigdy mnie tak to nie cieszylo :-D
    No to rozbieraj się i hop na konika :-D
    Patataj patataj patataj.....:-D

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Ja we wtorek powinnam dostać @ więc czekam;)
    Testy od roku mi się źle kojarzą :)

No to czekam a ginekolog nic ci nie powiedział że coś tam jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    haha :-D ooo nie moge! Dobree :D

No mówię Ci czasami ja z nim nie mogę....momentami to mu takie głupie teksty na myśl przychodzą....ostatnio jak było od tyłu i pipka purnela (za dużo wtloczonego powietrza) to mój zaczął udawać lorda wadera z star warsow i mówi " oddech śmierci wwrraaaa" i ręce nade mną wystawia ej.....ja se myślę ćpał co

Ink@, sheerah24, Bluebell1984, isi_87 lubią tę wiadomość

• Viriki Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki!
    Mam pytanko - Cyclogest 400mg slyszalyscie?
    Poszlam do swojej gp i powiedzialam, ze w Pl obie ciąże mialam na lutku przed pierwszy trymest i czy moze mi tez dac luteine to bede spokojniesza. Tutaj lutka nie maja, ale dala mi wlasnie Cyclogest.
    mam Luteine z Pl i jest 50mg a tu ten cyclogest ma 400mg i nie wiem czy to jest to samo czy co?

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    o kurwa! :-D to wesolo macie :-D ja wystarczy, ze bluzke sciagam albo przebieram a M. ryczy "pokaz cycki!!!" :-D

Kurcze, ale mnie rozwalilas :-D :-D

Ja pomimo że z przodu nie mam praktycznie nic to mój i tak jak tylko widzi że ściągam bluzkę to mi zakłada ją na głowę zwala mnie na wyro ściąga szybko pory co by się wyrobił zanim bluzkę zdejmę z oczu i robi robotę heheheh

Ink@ lubi tę wiadomość

‹‹ 1697 1698 1699 1700 1701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ