Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Jeżeli będzie po drozniej stronie to napewno chce podejść do inseminacji co prawda jest szansa żeby naturalnie mogło się udać ale inseminacji trochę ma niby zwiększyć szanse wiec spróbuję
gdybym miała częściej owu z drozniej strony to pewnie bym nie podchodzili no cóż ślę jak się nie ma co się lubi to się bierze co się ma
-
Effy ja wyjechałam na pare miesięcy do Oslo i zostałam pare lat
wyjechałam bo chciałam troche zarobić wiecej na otworzenie firmy w Polsce. No i juz miałam wracać ale poznałam mojego obecnego narzeczonego i zostaliśmy razem
teraz odkładamy ile wlezie i po macierzyńskim wracamy, taki jest plan
Generalnie nie żałuje, Norwegia piękny kraj, w Oslo super sie mieszka no i poznałam przyszłego męża heheza to Norwegów nie lubie i wiem ze nigdy nie bede sie tu czuła jak i siebie wiec chcemy wrocic. Jestem tez bardzo zżyta z rodzina i tęsknie za nimi, chciałabym zeby moje dziecko mogło sie wychowywać w takiej rodzinnej atmosferze w jakiej ja dorastałam. Z dziadkami i ciociami blisko
Effy, olciaa, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Dziewczyny dopiero teraz zauważyłam ze niektóre z was mnie zaprosiły do przyjaciółek hehe... przepraszam za pozna akceptację i w zamian wysłałam wam link do mojego fb żebyście mogły dopasować japke do mojego nicku
Jesli jeszcze któraś zainteresowana to zapraszam, dopiero dzis odkryłam te zaproszenia i wiadomości prywatneolciaa lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Co do tej całej kłótni to tylko chciałam powiedzieć że trochę to śmieszne takie wypominanie kto gdzie się udziela.W rzeczywistości też się tak obrażacie że jakśś koleżanka poświęca czas też innym a nie tylko Wam? bo dla mnie to trochę podobne..
Fakt że mi nie przeszkadzało że dziewczyny pisały tutaj o brzuszkach wyprawkach itd bo dużo też się dowiadywałam na temat ciąży dzięki temu i pewnie nie będę miała czasu żeby nadrabiać obydwa fora ale one nie uciekły całkiem i jak widać tutaj też się udzielają.
To tyle, temat i tak już był wałkowany kilkanaście razy ale chciałam też wyrazić swoje zdanie i zgadzam się w 100% z Kuchninką że nie ma idealnego rozwiązania bo ile ludzi tyle opinii.Zuza33, olciaa, Wojcinka, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuźwa
Tak wam dziś gadałam o latających talerzach, że chyba wywołałam wilka z lasu. Pokłóciłam się z mężem fest i teraz siedzę z młodą u mamy. A pierdole jego humorki, zaraz sobie piwko/winko otworze i pełen relaks
Ink@, Zuza33, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:na zdrowie!
ja dzis bede pic wit B jak browar
musze odreagowac ten tydzien, zeby w psychiatryku nie wyladowac, a jak juz cos to mnie odwiedzajcie
]:->
Jak już trafisz do psychiatryka to weź mi tam kawałek łóżka zostawMi też się przyda.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa powinnam jutro wedle kalendarzyk dostać okres gdybym miała cykle 28dniowe ale że nie mam to czekam do 30tego wtedy teścik i wizyta u gina co leczy nieplodnosc. U mnie też ból jajników tak jak wczoraj pisałam od dzwigania czułam że mi się tak jakby rozwieralo jakby mi kto tam pięść włożył dzisiaj wieszajac pranie jak się schylalam czułam po lewej stronie jakby mi jakaś kulka w brzuchu przeszkadzala a co robię siku to wylatuje ze mnie pełno sluzu a na papierze czysto .....szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 17:31
-
Dombrusia wrote:Ja powinnam jutro wedle kalendarzyk dostać okres gdybym miała cykle 28dniowe ale że nie mam to czekam do 30tego wtedy teścik i wizyta u gina co leczy nieplodnosc. U mnie też ból jajników tak jak wczoraj pisałam od dzwigania czułam że mi się tak jakby rozwieralo jakby mi kto tam pięść włożył dzisiaj wieszajac pranie jak się schylalam czułam po lewej stronie jakby mi jakaś kulka w brzuchu przeszkadzala a co robię siku to wylatuje ze mnie pełno sluzu a na papierze czysto .....szok
Może to fasolka nie kulkaInk@, Dombrusia, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Może to fasolka nie kulka
Ink@, Zuza33, sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:haha
ooo nie moge! Dobree
No mówię Ci czasami ja z nim nie mogę....momentami to mu takie głupie teksty na myśl przychodzą....ostatnio jak było od tyłu i pipka purnela (za dużo wtloczonego powietrza) to mój zaczął udawać lorda wadera z star warsow i mówi " oddech śmierci wwrraaaa" i ręce nade mną wystawia ej.....ja se myślę ćpał coInk@, sheerah24, Bluebell1984, isi_87 lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki!
Mam pytanko - Cyclogest 400mg slyszalyscie?
Poszlam do swojej gp i powiedzialam, ze w Pl obie ciąże mialam na lutku przed pierwszy trymest i czy moze mi tez dac luteine to bede spokojniesza. Tutaj lutka nie maja, ale dala mi wlasnie Cyclogest.
mam Luteine z Pl i jest 50mg a tu ten cyclogest ma 400mg i nie wiem czy to jest to samo czy co?Daniel
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:o kurwa!
to wesolo macie
ja wystarczy, ze bluzke sciagam albo przebieram a M. ryczy "pokaz cycki!!!"
Kurcze, ale mnie rozwalilas
Ja pomimo że z przodu nie mam praktycznie nic to mój i tak jak tylko widzi że ściągam bluzkę to mi zakłada ją na głowę zwala mnie na wyro ściąga szybko pory co by się wyrobił zanim bluzkę zdejmę z oczu i robi robotę hehehehInk@ lubi tę wiadomość