Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Negatywny, i to definitywnie
ale to dobrze, bo to znaczy że już jestem po owulce i wiem (a przynajmniej mam nadzieję), że dobrze ją wykorzystałam
A mój mąż zrobił mi dziś półkę na książki, w końcu mam gdzie je ustawić
o taką, ale w kolorze jasnego drewna:
To teraz czekamy ile? 14 dni na pozytyw?Ink@ lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Sheerah, u mnie dobrze, brzuszek rosnie. W sumie nic nadzwyczajnego.
I jak test??
A ja dzis z mezem ogladam "pasazerowie" z polecenia Kuchcinki jakis czas temu. Ogolnie to nasza tematyka, uwielbiam filmy o kosmosie, mega zajebisty film to dla mnie Interstellar, skomplikowany, dlugi ale no po ptostu zajebisty, jak ktos takie tematy lubi. Oraz Marsjanin
Test negatywny, ale ja się cieszę
Film Marsjanin i Interstellar - genialne.
A oglądałaś Plan ucieczki? Oglądaliśmy z mężem, jak dla nas świetny.Ink@ lubi tę wiadomość
-
A ja Wam chciałam ogłosić, że wracam do gry:D Po poronieniu owulka przesunęła się tylko 3 dni w porównaniu do poprzednich cykli i nie wystąpiła 2-4 tyg. po zakończeniu poronienia jak słyszałam
Ink@, Mila123, Dombrusia, Wojcinka, Natka2, Annie1981, Bluebell1984, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:bez nerw Kobietko tam! :*
Staram się ale mąż już w kąpieli plawi jajka więc zaraz moja kolej i lecimy od tyłu od przodu na palcach na rzęsach 6/9,3/4,2/5 i ciul wie jak jeszcze i wrócę w pon do pracy i znów będę się zastanawiać od czego mnie tak te uda od środka bolą także ramtamta zabawa na sto dwa !Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:ooo strach sie bac
nie ryzykowalabym
No jak dombrusia się wkurzy to laptop ucierpiał telefon ucierpiał a no i nadal szukam chętnego na wycieczkę karawanem do lasu...także...nie radze a co! Dziecko od fasolki alkoholu chcesz uczyc? Co to to nie! Po moim trupie !!!Ink@ lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Tez chyba musze meza poprosic o taka polke, wprawdzie az tak duzo ksiazek nie mam ale no ladnie wyglada.
To teraz czekamy ile? 14 dni na pozytyw?
ja potrzebowałam takiej półki, bo mamy bardzo małe mieszkanie a książki chowałam po szufladach, bo nie było gdzie ich ustawić.
A test robię chyba 29 stycznia, albo 30, więc jeszcze trochę -
nick nieaktualnyInk@ wrote:..a zakwasy na drugi dzien.. ajj znam ten stan
Będę korzystać....właśnie przylazł powiedział goły jak go Bóg stworzyl " dzień dobry Pani ma Pani smaka na kłaka?" A ja " na kłaka nie bardzo ale na seks czemu nie"także idę się szykować
sheerah24, Ink@, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:05
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Aha i jeśli któraś mnie o cos pytała czy cokolwiek to proszę nie krzyczcie tylko powtórzcie bo na prawdę mam dzisiaj głowę w chmurach
Ink@ lubi tę wiadomość