Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
KateA92 wrote:Nana a ja nie mam udostępnionego wykresu ? Wprowadzałam tutaj swoje pomiary temp z początku ciąży
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Ana no ta temperatura Twoja nie wróży dobrze jednak... nie pozostaje nic innego jak czekać
To czekanie jest najgorsze... -
Ania122 u mnie tez dzis spadek wiec raczej czekam na @ buuuu juz się łezki kręcą.
Ewelina niestety zawiodę tym ze nie będę testowala nawet po test się nie wybieram! Jak po swietowaniu pierwszej rocznicy? Kolacja romantyczna byla?ania122 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Ania122 u mnie tez dzis spadek wiec raczej czekam na @ buuuu juz się łezki kręcą.
Ewelina niestety zawiodę tym ze nie będę testowala nawet po test się nie wybieram! Jak po swietowaniu pierwszej rocznicy? Kolacja romantyczna byla?
Dokładnie, łezki w oczach ale staram się powstrzymywać jak do 10 nic nie będzie to wtedy testuje i zobaczymy a Ty kiedy zamierzasz testować? Udostępniła byś swój wykres?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 07:44
-
nick nieaktualnyNana temperatury wskazują na to że owulacji nie było ale może jeszcze być nawet przed @, Caroline i ania szkoda ze tempa spadła bo to tylko czekać na krwawienie jak spada ok terminu @, do świąt się uda wszystkim tego wam życzę @ Wioloochna 15 kg to super przybralas. Mój też ważył 4200 w 37 tygodniu
-
KateA92 wrote:O teraz chyba dopiero udostepnilam wykres nawet nie wiedziałam, że jest on niewidoczny myślałam, że jest ogólnodostępny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny nawet nie mowci ze bedzie @ moze jednak sie uda tak bym chcia zeby znowu tu sie tu udalo zawsze to optymizm powiewa a ja i tak dalej trzymam za Was kciuki dopoki nie ma @ jest nadzieja ona umiera ostatnia:) ona 123 jak tylko wroce do domu to z tableta Cie umieszcze bo z tel mi nie wychodzi:) ja to bym Cie chetnie do zaciazonych wrzucila
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Martyna wiem ze różnie bywa bo to tylko organizm a nie komputer ale wole się nastawiać na @ niz na to ze jestem w ciąż i tak od rana mam dola ale nikt na to nie ma wpływu ale mimo wszystko chciała bym ujrzeć ll kreseczki. Na kafe ktos pisał do ciebie czy widziałaś juz bijace serduszko? Który juz tydz u ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:27
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
A tak kolacyjka wczoraj byla na miescie ale nic wiecej bo jakos od niedzieli mnie lewy jajnik podolewa tak wieczorkiem czuje jak leze i nie wiem co to moze byc juz sobie wkrecam ze moze jest niedrozny
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyCaroline mnie również pobolewa podbrzusze od dnia przed terminem @ a w terminie myślalam że przyszedł okres a tu pełno sluzu i strasznie chciało mi się pić aż usta popękane. I dla odmiany jak zawsze bolały piersi tak teraz wcale czuje tylko że są wrażliwe to może jest jeszcze szansa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny