Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina podobno niedrożności nie da się wyczuć nie daje się we znaki mnie ciągle te jajniki pobolewaja niemal ze od ovu do @ .
Wiolochna u mnie niska temp to np. 36.4 a skok jest przy 36.8 a jak u ciebie?
Martyna udanej wizyty.
Olciaaa i Ewelina moze się cos dzieje dobrego i stad te kucia jajników. Raczej wam nie dokuczają tak jak mi ze ciągle czuje delikatne kucieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ania przykro mi bardzo wiem jak to jest jak czlowiek ma nadzieje ze tym razem moze sie uda.ale zobaczysz uda sie nowy cykl to nowa szansa tez slyszalam ze niedroznosc nie powoduje klucia ale czlowiek czasami schozuje.ide jutro na badanie rezerwy jajnikowej ojjjj
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Ania przykro mi bardzo wiem jak to jest jak czlowiek ma nadzieje ze tym razem moze sie uda.ale zobaczysz uda sie nowy cykl to nowa szansa tez slyszalam ze niedroznosc nie powoduje klucia ale czlowiek czasami schozuje.ide jutro na badanie rezerwy jajnikowej ojjjj
Wiem, i postaram się tą szansę jak najlepiej wykorzystać
Oj to napisz jak tam po badaniu! -
KateA92 wrote:Kurde napisałam się i nie dodało mojego posta ! Wrr głupi telefon
Ana przykro mi... ale dzisiaj rano jak zobaczylam twój spadek tempki byłam niemalże pewna tego, że wkrotce napiszesz o @. Przykro mi bardzo... ale głowa do góry ! :* będę trzymać kciuki w następnym cyklu uda się predzej czy później :*
Tusia, temp lubi lekko się obniżyć przed owu taki kilkudniowy spadek temp świadczy o tym, że organizm produkuje dużo estrogenu dzięki któremu intensywnie dojrzewa jajeczko także na dniach będzie owu także czekaj cierpliwie na owu i skok temp po niej a tymczasem do łóżka ! bo to najodpowiedniejszy moment na staranka
Też mi coś nie pasowało, ta temperatura tak się składała i składała w dół na @... No ale cóż... Tak jak Ewelina napisala, nowy cykl to nowa szansa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie co do castagnusa. Mam długie cykle 36-39 dni. Gin zlecił mi właśnie branie tego ziolowego specyfiku od pierwszego dnia @ przed 90 dni. Podobno może to nawet pomoc w zajściu. Czy któraś z Was miała do czynienia z tym lekiem? jakie są Wasze odczucia i doświadczenia?
-
Tusia_87 wrote:Aniu ja myślałam o tym ale wolałam najpierw zacząć pić zioła ks. Sroki tez miałam różne te cykle po tej ciąży pozamacicznej nawet po 60 dni i stąd się wzial u mnie duphaston.
No właśnie ja tez mam juz przygotowana mieszankę ziół ojca sroki i będę je piła+ ten nieszczęsny Castagnus ;p czytałam o Nim dużo dobrych opinii wiec zobaczymy
A jak się sprawdza duphaston?