Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka - masz racje z rana jeszcze powtórzę i potem na bete i tak idę rano skzoda ze dzis nie udalo sie pobrac krwii. Piję duzo wody wiec mam nadzieje ze jutro nie bedzie problemu.
Kordonek czy w laboratorium powiedzą mi cos na temat wyniku beta hcg ? Skad bede wiedziała ze jest ciaza ? Jak u ciebie to bylo ? -
nick nieaktualny
-
Monia nie martw się :* będzie dobrze!
Nana no i bardzo ładnie :* teraz należy wykorzystać okazje i łapać serduszka
Ja mam lekki mętlik ponieważ jak wiecie dostalam dzisiaj @ jednak po kąpieli z ciekawości sprawdzilam szyjkę. Wysoko, twarda no i raczej zamknięta. O co chodzi? Miała tak któraś z Was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:29
-
Monia1028 wrote:Ania - a robilas teraz testy jakos ? Czytalam ze czasem mimo okresu mozna byc w ciąży. Moze zrob jeszcze jakis test jesli nie jestes pewna ?
Dziekuje dziewczyny czekam jutra i dam znac
Nie robiłam testu, miałam zrobić 10 i czekalam ale no... może zrobię, tak na wszelki wypadek dziękuje :* -
nick nieaktualny
-
Badanie mojej rezerwy jajnikowej polegalo na pobraniu krwi teraz strach jaki bedzie wynik.jej czlowiek co chwile w stresie oby nie bylo tak zle.chcialabym zeby teraz udalo sie zaciazyc to uniknelabym badania droznosci ale z moim szczesciem to na bank bede miala....
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-