Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina2605 wrote:Badanie mojej rezerwy jajnikowej polegalo na pobraniu krwi teraz strach jaki bedzie wynik.jej czlowiek co chwile w stresie oby nie bylo tak zle.chcialabym zeby teraz udalo sie zaciazyc to uniknelabym badania droznosci ale z moim szczesciem to na bank bede miala....
Drożność nie jest straszna,Ból jest ale trwał u mnie max 30sekund. Polecam badanie bo można wiele wyjaśnić i można się uspokoić. Nie ma czego się bać, Wizyta u dentysty gorsza.
Dziś idę do gina, tego młodego...Zobaczymy co mi powie.
-
nick nieaktualnyWioloochna , faktycznie ze blade a u ciebie potwierdziły
Zrobilam z rana dwa testy ale dzis bledsze kreski i dopiero po 10min wyszly i niewiem czy to dobrze..
Bylam wlasnie na becie udalo sie upuscic trocge krwii jutro bede miec wynik przed praca zdaze odebrać jeszcze -
Ewelina ja tez się najbardziej martwię o drożność czy wszystko w porządku. Lekarz ci wspomniał o drożności? U mnie dzis spadek temp wczoraj 36.5 a dzis 36.4 i boli brzuch ale @ nie ma a wogole to 30dc wiec cykl krótszy jak ostatnio i tak nie morduje się jak w tamtym cyklu gdzie brzuch bolał jeszcze bardziej.
Ewelina czyli to badanie z krwi ? Zobaczysz w przyszlym tyg będzie pozytywny wynik.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Monia1028 wrote:Wioloochna , faktycznie ze blade a u ciebie potwierdziły
Zrobilam z rana dwa testy ale dzis bledsze kreski i dopiero po 10min wyszly i niewiem czy to dobrze..
Bylam wlasnie na becie udalo sie upuscic trocge krwii jutro bede miec wynik przed praca zdaze odebrać jeszcze
Trzymam kciuki
-
Monia czekamy na pozytywne wieści miejmy nadzieje ze beta potwierdzi. Oj u mnie tez zylek nie widac i ciężko z pobieraniem krwi. A ja z badaniami poczekam bo musze zrobić je podobno najlepiej w 3 dc a mam fsh lh i prolaktyne i ponownie tsh bo nie mówiłam ze robiłam poprostu pirownam sobie wynik. Prolaktyne mam z obciążeniem.
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Uważam że jak byś nie była była ciazy to blada kreska by nie wyszła.. Więc... Zaczekajmy.. Cierpliwości chocia ja na twoim miejscu bym się już cieszyła hihi.. Sama tak miałam.. 9 czerwca miałam mieć @ wyszły dwa razy blada krecha a 14 lekarz potwierdził ciaze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2764528faa90.jpg
-
Monia1028 wrote:Wioloochna , faktycznie ze blade a u ciebie potwierdziły
Bylam wlasnie na becie udalo sie upuscic trocge krwii jutro bede miec wynik przed praca zdaze odebrać jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia myślę że w terminie wyjdą już od razu kreski. Z tego co wyczytałam to jeszcze masz 2 dni do @? Ja również czekam aż przyjdą testy by sprawdzić jak intensywne wyjdą kreski bo tamte były blade. Za dziewczyny testujace na dniach trzymam kciuki