Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Marlena dobry lodzik nie jest zły tylko nie w płodne bo ślina zabija plemniki.
Ja jak mam słabe libido to udaje że śpię
Serio o tym nie wiedziałam a zawsze zaczynamy od lodzika aaaa to już teraz wiem czego się nie udajeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 23:25
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Znalazłam w internecie:
Zanim pojawiło się \"niepojawienie okresu\" miałam wściekłą zgagę, której nigdy wcześniej nie miałam. Przy pierwszym dziecku nie miałam pojęcia, że to może być objaw ciąży i myślałam, że jestem na coś chora. Przy drugim dziecku jak tylko pojawiała sie zgaga ( jakieś 3 dni po zapłodnieniu) od razu zaczęłam sie cieszyć. I słusznie! usmiech.gif
Jakoś nie chce mi się wierzyć że miałabym już jakieś objawy ciążowe przed zagnieżdżeniem ale jak Boga kocham nigdy nie miałam czegoś takiegoWojcinka, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:06
sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
kolejna...:
U mnie kilka dni po owulacji po zapłodnieniu pojawiła się zgaga, z początku sądziłam, że boli mnie gardło, ponieważ w życiu nie miałam zgagi, to była zgaga.
Ból piersi też był większy, reszta objawów jak na miesiączke. W dniu spodziewanej @ pojawiło się plamienie, sądziłam, że @ się rozkręca-ale się nie rozkręciła, zrobiłam test na drugi dzień pozytyw, no i będzie synek)))
Pozdrawiam
Cholera, wolę się nie nakręcać tym... ciekawa jestem co będzie dalej. Mam nadzieję, że nie będę wymiotować w pracy, od poniedziałku będę miała taki zapier*** w pracy że nie będę nawet wiedziała jak się nazywam..
Kuchcinka, jakie miałaś pierwsze objawy? -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Mi to Kuchcinka uświadomiła
-
Sheerah u mnie to były wrażliwe cycki juz 3 dpo