Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anq nie bądź taka skromna, profilowka śliczna
Sheerah nie nakręcaj sie bo to zdrowiej ale u mnie tez pare dni po owu juz bolały cycki a zaraz potem zgaga. Takze trzymam kciuki, oby to było tomoze miałaś owu wcześniej i dlatego juz pierwsze objawy?
Aniołek 29.12.16
-
Kuchcinka wrote:Kochane ja Was niby cay wieczór czytam i w ogóle ale w meidzy czasie pije z mężem winko , jem pyszne tosty (wg Artura robię najlepsze na świecie i serio cos w tym jest
) i ogólnie to mimo ze wszytsko przeczytałam to nie wiele pamiętam
Myszeczka rozumiem ze to był test owu - gratuluje i czekam teraz na pozytyw ciążowy
A ja sprawdziłam przed chwila szyjkę i jest nisko twarda i zamknięta co mnie troche dziwi bo mam sluz typowo okoloowulacyjny. Z drugiej storny wiem ze do owu jeszcze z 2-3 dni bo dzisiaj pęcherzyk dominujący ma dopiero ok 17 mm wiec sie specjalnie ta szyjka nie martwięw sumie to cieszę sie ze nie ma jeszcze owu bo w ogóle nie mam teraz ochoty na bzykanko, a Artur tez jest mega zmęczony i usypia na siedząco
jutro zaczniemy staranka na dobre
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySheerah zwykle cale migdaly
Hmm z ta zgaga brzmi obiecujaco, j w ciazy mam zgage wiec to jakis tam objaw jest , wiem ze Cie ta zgaga meczy ale oby zostala z Toba jeszcze przez 9 dlugich miesiecyi ja tez slyszalam ze wiele osob wlasnie ma zgage jako pierwszy objaw, no zobaczymy co tam sie u ciebid wydarzy ale skoro nigdy nie mialas to tylko zaciskam kciuki :-*
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Boszzz obudzil mnie bol glowy o polnocy.. moja mogrena jest bezlitosna.. mam ochote urwac sobie leb
boszz..a na 15 do roboty
help!
Lili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja dziś walczę 12 h w pracy więc będę tu do was zaglądać jak się uda,
U mnie 8 dpo żadnych objawów... Cycki rzeczywiście nie bolą po luteinie po dupku wydam z bólu a tu leciutko boli i to tylko jeden cyc także ten hehe
Co do zgagi to prawda że to pierwszy z objawow ja miałam kilka dni po owu i to taka porządna i okazało się że ciąża także jak najbardziej to dobry znak
Miłego dniaInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Przeoczylam post Kuchcinki,zanim poszłam spać. Ale dobrze że już sobie przypomnialas o mojej historii.
Dodam tylko tyle że najprawdopodobniej przez ostatnie cykle nie trafialismy tak do konca w te dni. Można powiedzieć że nasze starania zaczynają się w tym cyklu.
-
nick nieaktualnyDzień Dobry.
Powiem wam, że u mnie cykl w tym miesiącu jest tak z dupy, że chyba nic z tego nie będzie...
8 dzień mam okres co mi się nie zdarzało NIGDY, cycki bolą nadal od poprzedniej owulacji (zaczeły jakieś 8dpo i tak już zostało do teraz), jajniki ciągle pobolewają ale nie jak na okres, zaczęłam nawet znów mierzyć temp i okazuje się, że mierzona książkowo a skacze sobie te 3 dni jak chce.
Zła jestem.
Prawidłowo za 2 dni powinien się pojawić u mnie śluz płodny, jak co miesiąc a 14 dnia skok temp i owu. A ja dalej męcze okres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 08:05
-
Dombrusia wrote:Ja wybudzam się co godzinę mam gorączkę 38.6 przedtem okropne dreszcze i weź bądź tu mądrym od czego przedtem mi wogole nic nie było chociaż mówiłam do męża że mamy chłodno w domu masakra jakaś no nic próbujemy z nią walczyć innego wyjścia nie ma
Dombrusia ja tak miałam w piątek w nocy potwornie gorąco a rano dreszcze straszne wieczorem miałam 39 stopni a dziś już trochę lepiej 37 jest
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Marlena24 wrote:Dzień dobry.
Przeoczylam post Kuchcinki,zanim poszłam spać. Ale dobrze że już sobie przypomnialas o mojej historii.
Dodam tylko tyle że najprawdopodobniej przez ostatnie cykle nie trafialismy tak do konca w te dni. Można powiedzieć że nasze starania zaczynają się w tym cyklu.mam badzirje ze szybko Wam się uda
4 cykl z CLO
2 IUI- -
MyE wrote:Dzień Dobry.
Powiem wam, że u mnie cykl w tym miesiącu jest tak z dupy, że chyba nic z tego nie będzie...
8 dzień mam okres co mi się nie zdarzało NIGDY, cycki bolą nadal od poprzedniej owulacji (zaczeły jakieś 8dpo i tak już zostało do teraz), jajniki ciągle pobolewają ale nie jak na okres, zaczęłam nawet znów mierzyć temp i okazuje się, że mierzona książkowo a skacze sobie te 3 dni jak chce.
Zła jestem.
Prawidłowo za 2 dni powinien się pojawić u mnie śluz płodny, jak co miesiąc a 14 dnia skok temp i owu. A ja dalej męcze okres.
A może akuratróżne historie się słyszało
A kiedy masz lekarza może warto o to zapytać ?
MyE lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Dombrusia ja tak miałam w piątek w nocy potwornie gorąco a rano dreszcze straszne wieczorem miałam 39 stopni a dziś już trochę lepiej 37 jest
Ej masakra nie wiem kochana czy to jakiś wirus czy co...zbilam gorączkę ale głowa nadal boli -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:A może akurat
różne historie się słyszało
A kiedy masz lekarza może warto o to zapytać ?
Miałam iść 17.01, ale nie wiem czy jest sens. Nie zrobi mi usg jeśli będę nadal krwawić. A jak mam zapłacić 150-200 zł za wizytę by powiedzieć gin, że badania robiłam (zlecone przez doktor Kuchcinkę) i wszystko ok to jednak szkoda mi kasy i czasu.
No chyba, że okres się skończy w końcu... -
MyE wrote:Miałam iść 17.01, ale nie wiem czy jest sens. Nie zrobi mi usg jeśli będę nadal krwawić. A jak mam zapłacić 150-200 zł za wizytę by powiedzieć gin, że badania robiłam (zlecone przez doktor Kuchcinkę
) i wszystko ok to jednak szkoda mi kasy i czasu.
No chyba, że okres się skończy w końcu...
Nie no pewnie ze szkodą kasy może już to tego czasu Ci przejdzie okres. A mocno Ci leci bo są jeszcze 2 dni i może się skończy. Może jakaś torbielka była niegrozna i pękła albo po prostu masz dłużej @ podobno raz na jakiś czas jest normalne ale nie wiem poczekajmy do17.01. A swoją drogą lekarze masakrycznie zdzieraja, ja tez we wtorek zapłacę pewnie 150 zł za grzebania mi w pipce i drugie tyle za badanie ba chlamidie czy coś takiego. I tyle kasy za niecałe 10 min wizytyMyE lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
MyE poczekaj do wtorku jak @ sie nie skończy to przelozysz wizyte ale powinni ci porządne usg zrobić bo takie krwawienie i to jeszcze 8 dnia cyklu to naprawde dziwne.
X
U nas od rana sypie śnieg , uwielbiam taka pogodę ale przez okno
Miłego dniaMyE lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dombrusia wrote:Ej masakra nie wiem kochana czy to jakiś wirus czy co...zbilam gorączkę ale głowa nadal boli
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyNo zdzierają jak nie wiem. Gdyby wiedziała tyle co teraz jako nastolatka to sama bym w cipkach grzebała i kokosy zbjała...
Też myślę, że jakaś torbielka była. Lepiej, że sama pękła a nie że znów musiałabym przejść na plastry anty żeby się wchłonęła.
No nic dziewczynki moje :*
Idę kawkę robić i modlić się, żeby już mi lecieć przestało.