Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Kurwa Zuza No nie zauważyłam!
Ale ty i tak ten test za wcześnie zrobiłaś co? Który to dpo? Tak czy owak No na pewno nie ma tam bladziocha? Nie ściemniacz tu?
Co do przechodzenia przez bramki z drutami na zębach to luzik, moze zapiszczy moze nie, mi czasami piszczy jak nie mam nic metalowego a ostatnio nie zdjęłam mocno metalowego paska i nie zapiszczałto troche loteria i nie ma sie co przejmować, jak zapiszczy to pani / pan odrobine zmaca co trwa sekundę i tyle
nie ma sie co tym stresować
a i ja pierwszy slysze Effy zeby kobiety w ciazy nie przechodziły przez bramki
przecież to jest tak znikome promieniowanie ze na pewno nie zaszkodzi
nie raz widziałam na lotniskach ciężarne i zawsze przechodziły normalnie przez ochronę
Zuza Toc po jednym nieudanym teście chcesz pocieszenia ?
Pfffff
Annie co do wyjazdów to tak jak Natki mąż (chyba ??) Twój zostawił swoje dziecko w Polsce tak?
I nie pełni nad nim obowiązków na co dzień ? Nie tęskni za tym dzieckiem ?
Trochę mnie zawsze to dziwi że faceci układają sobie życie ponownie i zostawiają swoje dzieci.
Oczywiście nie znam Waszej sytuacji, mowię ogólnie. Że tak jest często bez powodu.
Jest to bardzo skomplikowane, bo sie z dzieckiem nie żyje itd ale ja i tak bym swojego dziecka pewnie nie zostawiła i po prostu zrobiła wszystko żeby widzieć sie z nim np w każdy weekend wyjeżdżać na wakacje święta ferie. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Ale chyba matki mają inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 10:47
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kurwa Zuza No nie zauważyłam!
Ale ty i tak ten test za wcześnie zrobiłaś co? Który to dpo? Tak czy owak No na pewno nie ma tam bladziocha? Nie ściemniacz tu?
Co do przechodzenia przez bramki z drutami na zębach to luzik, moze zapiszczy moze nie, mi czasami piszczy jak nie mam nic metalowego a ostatnio nie zdjęłam mocno metalowego paska i nie zapiszczałto troche loteria i nie ma sie co przejmować, jak zapiszczy to pani / pan odrobine zmaca co trwa sekundę i tyle
nie ma sie co tym stresować
a i ja pierwszy slysze Effy zeby kobiety w ciazy nie przechodziły przez bramki
przecież to jest tak znikome promieniowanie ze na pewno nie zaszkodzi
nie raz widziałam na lotniskach ciężarne i zawsze przechodziły normalnie przez ochronę
Siedzę patrzę, nawet szkło powiększające wzięłam. Rozebralam go na części pierwsze i ni grzyba. Żaden bladzioch. Biel Vizira jak nic.
Za wcześnie nie. Dziewczyny mają długie cykle i już im pokazuje a ja już we wtorek 6.05 mam dostać @ więc uważam że test jak najbardziej prawidłowy.
Trochę się wkurzylam bo ten test dostałam od gin. I ona mówiła że on tylko dwie kreski pokazuje.... W chuja mnie zrobiła jednym słowemWojcinka lubi tę wiadomość
-
Oglądałam ostatnio program dzieci prostytutek.
I to były prostututki z Filipin ktore tam sa wynajmowane często przez turystów na miesiące, lata.
Np piloci przyjeżdzają często do Filipin i tam zawsze czeka na nich jedna opłacona ta sama prostytutka.
I były to prawdziwe historie, gdzie pokazane było jak te kobiety zostają zapładniane przez tych mężczyzn (one nie wiedza nic o edukacji seksualnej) i pózniej wychowują ta dzieci. Np jedna na całe miesiące zostawia u swojej kuzynki trójkę dzieci żeby nie patrzyły jak pracuje na ulicy i raz w tyg pokonuje 1400 km jakiś busem żeby je odwiedzić i tęskni za nimi przeraźliwie. I rożne fundacje ktore je wspierają odnajdują tych ojców a oni nawet nie chcą płacić alimentów (około 90 euro miesięcznie na Filipinach starcza na dom i prywatne szkoły dla dzieci). Stawka Pilota w air france to jakies 150 euro za godzinę ....
Niektórzy są tacy że maja normalne życie w stanach i przez skype spotykają sie z ta rodzina założona na Filipinach.
I te żony Amerykanki nic i tym nie wiedza. No masakra Wam powiem xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:07
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
olciaa lubi tę wiadomość
-
Tak tak No ja po prostu znam bardzo dużo takich sytuacji i po prostu mowię z takiego czysto biologicznego punktu widzenia. Że dla większości matek to byłaby najgorsza tragedia życia rozłąka z dzieckiem a u mężczyzn naprawdę często to nie wystepuje. Że jednak jest różnica w takim odczuwaniu przywiązaniu do dzieci. Oczywiście jest dużo mega fajnych ojców którzy całe życie walczą w sądzie i z matkami swoich dzieci. I ta postawa jest mi bliska bo sama bym góry przeniosła jakby miało to wpływ na kontakt z własnymi dziećmi
natomiast nawet jeśli chodzi o ojców moich koleżanek gdzie to sa normalni faceci którzy założyli normalnie rodziny nowe i udają kochających ojców a mają wyjebane na stare dzieci. Bardzo to jest słabe. rozumiem że Natka tak miała wiec super że trafiła na faceta który jednak ogarnia i swoje i nie swoje że tak powiem i takich facetów lubię.
-
.
MyE, sheerah24, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka okres przyszedł normalnie, na czas. Problem pojawił się wieczorem. Pisałam gdzieś o tym.
Ból był niesamowity aż po ścianach chodziłam, wymiotowałam i robiło mi się słabo. Ból po godzinie promieniował aż na nogi i z każdą minutą przechodził coraz dalej aż do samych stóp. Mąż chciał mnie na pogotowie zawieść. Lało się strasznie ten jeden wieczór. Rano już nic nie bolało, lało się normanie tak jak zawsze, ale nadal leciały czarne skrzepy. Teraz jest to takie trochę więcej niż plamienie, ale również na czarno i ze skrzepami...
Ale nic już nie boli. Czasem jajniki czuje jakoś dziwnie i to tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 10:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:P.s. bede zyc.. glowa przeszla.. pogralam na kompie (brawo ja) a teraz gotuje pomidorowke
Dombrusia dzieki za nocne rozmowy.. szkoda, ze musialysmy sie meczyc z dolegliwosciami
:*
Nie ma kochana za co miło jak się ktokolwiek odezwie przynajmniej we dwie mogłyśmy pojeczec:-)Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kiedy Tasza ma usg? Hop hoooop Tasza jesteś tu?
W ogóle dziewczyny macie jakoś wizyty u lekarzy na dniach? Meldować sieMyE we wtorek, ja jutro , kto jeszcze? Ewelina kiedy?
Ja we wtorek 15.00 ale znając życie to będzie opóźnienie hi hi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Effy poznałam kiedyś Polaka który wrócił do polski po półrocznym pobycie właśnie na Filipinach (jechaliśmy razem blabla carem do Wawy) i opowiadał ze poznał taka Filipinkę, która okazało sie ze miała dziecko z Polakiem. Byli parą pol roku, on u niej mieszkał poczym zrobił jej dziecko i spierdolil zostawiajac ja z niczym. Ten facet z którym jechałam wziął od niej wszystkie dane tego faceta, próbkę dna jej syna i powiedział ze znajdzie chuja w Polsce i zmusi go do płacenia, właśnie zawłaszcza ze to wcale nie sa potrzebne duże pieniądze zeby tak utrzymać tam rodzine. W Poslce to gorsze a tam starcza na wszystko.
właśnie pracownik z prokuratury odwiedził jednego amerykanina w jego biurze siedziała obok żona. I ten Amerykanin późnej mowi proszę pana moja żona tu jest ! ... a dobrze wiedział w jakiej sprawie przyszedł ten koleś z prokuratury bo wcześniej ta Filipinka piała do niego na fejsie wysyłała mu zdjęcia tej córki i prosiła tylko o uznanie dziecka i wysyłanie sumy która on zarabia w pół godziny .. oczywiście przy telewizji i prokuratorze podpisał papiery.
-
nick nieaktualnyI właśnie mogę dodać, że razem z krwią zaczął wypływać ze mnie śluz płodny...
Zadzwoniłam do gin powiedziała, że już dziś o 18 mam być u niej koniecznie. Wcześniej nie może, bo wyjechała i dopiero zaraz będzie wracać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 10:40