Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:A ja sie właśnie w chuj pokłóciłam z mężem. Zajebiscie nie ma to jak awantura w dni płodne. A czemu? Bo rano keidy ja jeszcze spałam zaczął sie do mnie dobierać to powiedziałam ze jeszcze nie bo chciałam najpierw zmierzyć temperaturę. Pol godziny pozneij do neigo przyszłam i chciałam go zaciągnąć do łóżka a ten na to ze teraz to juz nie bo on jedzie na siłownie i chuj. Mowię ze na siłownie moze pojechać pozneij dosłownie za 30 min a on ze nie bo on chce teraz i juz i możemy dziecko robić wieczorem. Tłumacze mu ze nie będę sie go prosiła o to zeby chciał mieć dziecko i ze dyni płodne nie trwają wiecznie, źe rano nasienie jest lepsze niż wieczorem itd i ze nasienie na pewno bedzie lepsze przed treningiem a nie po tym jak przegrzeje na siłowni jaja. I chuj od słowa do słowa on i tak wyszedł. Nienawidzę go w tej chwili i nie chce go widziec na oczy
Oni nie ogarniają kuwety !!
-
Kuchcinka wrote:A ja sie właśnie w chuj pokłóciłam z mężem. Zajebiscie nie ma to jak awantura w dni płodne. A czemu? Bo rano keidy ja jeszcze spałam zaczął sie do mnie dobierać to powiedziałam ze jeszcze nie bo chciałam najpierw zmierzyć temperaturę. Pol godziny pozneij do neigo przyszłam i chciałam go zaciągnąć do łóżka a ten na to ze teraz to juz nie bo on jedzie na siłownie i chuj. Mowię ze na siłownie moze pojechać pozneij dosłownie za 30 min a on ze nie bo on chce teraz i juz i możemy dziecko robić wieczorem. Tłumacze mu ze nie będę sie go prosiła o to zeby chciał mieć dziecko i ze dyni płodne nie trwają wiecznie, źe rano nasienie jest lepsze niż wieczorem itd i ze nasienie na pewno bedzie lepsze przed treningiem a nie po tym jak przegrzeje na siłowni jaja. I chuj od słowa do słowa on i tak wyszedł. Nienawidzę go w tej chwili i nie chce go widziec na oczy
Kuwa te chłopaki są naprawdę czasami gorzej jak dzieci i lubią się z nami przekomarzac. Ja z moim też się poklocilam też już mi się chyba zaczęły dni plodne ale poszło o to ze nawet chorą żoną się nie zainteresuje wszystko muszę mówić w dumie bo mam siedzę w drugim pokoju i koło dupy mi on lata
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Kuwa te chłopaki są naprawdę czasami gorzej jak dzieci i lubią się z nami przekomarzac. Ja z moim też się poklocilam też już mi się chyba zaczęły dni plodne ale poszło o to ze nawet chorą żoną się nie zainteresuje wszystko muszę mówić w dumie bo mam siedzę w drugim pokoju i koło dupy mi on lata
Ja wczoraj też się ze swoim pokłóciłam. Nagadał mi takich rzeczy, że pojechałyśmy z młodą do mamy i miałyśmy zamiar tam zostać nawet pare dni.
Ale przyjechał z kwiatami, przepraszam na kolanie więc ja głupia spakowałam córę i wróciliśmy razem do domuA już winko miałam otwierać. I taki spokój od niego miałam, że aż mi się błogo tam u mamuśki zrobiło.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.y.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:51
MyE lubi tę wiadomość
-
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Ja wczoraj też się ze swoim pokłóciłam. Nagadał mi takich rzeczy, że pojechałyśmy z młodą do mamy i miałyśmy zamiar tam zostać nawet pare dni.
Ale przyjechał z kwiatami, przepraszam na kolanie więc ja głupia spakowałam córę i wróciliśmy razem do domuA już winko miałam otwierać. I taki spokój od niego miałam, że aż mi się błogo tam u mamuśki zrobiło.
A widzisz Twój chociaż przeprosiłA mój gra sobie w gry to nic ja pójdę spać hi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny