Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A robilas jakies badania? My tez staramy się o pierwszej maluszka i jestem to mlodsza:)
Warto mierzyc temperaturę najlepiej godzien rano o stałej porze przed wstaniem z lóżka i w pochwie . U mnie po @ temp wynosi 36.3 do owulacji a jak sie odbył to skacze ok 4 kreski w moim przypadku 36.7 i tak się utrzymuje aż do @ , jesli spadnie 1-2 dni przed @ tzn ze raczej nadejdzie a jesli sie bedzie utrzymywala dość dlugo na wysokim poziomie to ciaza.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:Hehe dziewczyny a ja tak wam powiem ze wczoraj spędziłam cały dzien z ta moja dajną bratową (z tą która boje sie ze bedzie w ciazy przede mną!) i opowiadałam jej o naszym forum, o tym co tu piszemy i jakie to jest super a ona na to ze to w sumie taka grupa wsparcia pomyślałam sobie od razu o tych grupach wsparcia na amerykańskich filmach, ale faktycznie tak jest
I a propos mojej bratowej to wiem jestem wredna małpa, ale ona dostała wczoraj okres a ja sie w duszy bardzo ucieszyłam
Małgorzata ja jestem z Kielc, z ciekawości spytam do którego lekarza chodzisz?2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
MałaGorzata wrote:Mieszkam w okolicach Kielc ☺ póki co byłam na monitoringu owulacji, i ta niby jest,ale jeśli teraz się nie uda,mam mieć zabieg udrażniania jajowodówStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
MałaGorzata wrote:Dziękuję za powitanie, mam nadzieje że w gronie staraczek takich jak ja będzie mi łatwiej to wszystko przechodzić ☺
To i chyba je się dołączę do tego upijania
Półtora roku starań bez efektów i widocznych przyczyn, więc chyba tylko pozostaje się napić -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Pewnie hsg będą sprawdzać czy jajowody sa drozne u nas tez lekaz wspomniał o tym badaniu ale mam się starać i zgłosić w listopadzie jak sie nie uda na monitoring czy poprawila się owulacja bo miałam cykle nieregularne i może odrazu dostane te skierowanie.
-
Kamyk'a wrote:To i chyba je się dołączę do tego upijania
Półtora roku starań bez efektów i widocznych przyczyn, więc chyba tylko pozostaje się napićStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hehe dziewczyny a ja tak wam powiem ze wczoraj spędziłam cały dzien z ta moja dajną bratową (z tą która boje sie ze bedzie w ciazy przede mną!) i opowiadałam jej o naszym forum, o tym co tu piszemy i jakie to jest super a ona na to ze to w sumie taka grupa wsparcia pomyślałam sobie od razu o tych grupach wsparcia na amerykańskich filmach, ale faktycznie tak jest
I a propos mojej bratowej to wiem jestem wredna małpa, ale ona dostała wczoraj okres a ja sie w duszy bardzo ucieszyłamWojcinka lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Caroline a jak to u Ciebie w ogole jest? Mam nadzieje, ze robilas juz badania? Jak wyniki? Znasz jakas przyczyne, czemu moze sie nie udawac? Kochasz sie regularnie z mezem?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka mówisz ze trzeba się psychicznie na buraki przerzucić
Kochane ja ból mam sekundowy i wtedy prawdopodobnie nastepuje peknięcie z teorii mojego ginekologa.
Ogólnie ciagnie mnie jajnik, jestem wkur.. cały czas oraz do tego lekki ból piersi moje objawy z ostatnich dni odnośnie zbliżającej się @
Martyna każda ma swoję @ raz w miesiącu:) -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.