Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
caroline29 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Ok dziewczyny, macie racje koncze z takimi myślami, zreszta ostatnio moja przyjaciółka wyczytała, że to forma uzależnienia wiec musze rzucic z dnia na dzien jak papierochy i śmieciowe żarcie nie czułam sie atakowana, po prostu nie wiem czy nie za bardzo sie przejmuje. Do grupy z takimi problemami właśnie nie chce dołączać, bo byłoby gorzej raczej...
Tak z innej beczki zapytam Was jak testujecie, sikańcem, czy może chodzicie na bete od razu?2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Ostatni cykl z luteina trwal 30 dni ten tez z luteina i ciekawe ile bedzie trwal. A zwykle miewalam cykle 33-35 dni i dłuższe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:10
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaśka2608 wrote:Ok dziewczyny, macie racje koncze z takimi myślami, zreszta ostatnio moja przyjaciółka wyczytała, że to forma uzależnienia wiec musze rzucic z dnia na dzien jak papierochy i śmieciowe żarcie nie czułam sie atakowana, po prostu nie wiem czy nie za bardzo sie przejmuje. Do grupy z takimi problemami właśnie nie chce dołączać, bo byłoby gorzej raczej...
Tak z innej beczki zapytam Was jak testujecie, sikańcem, czy może chodzicie na bete od razu? -
Wlasnie pytam bo mi w ciazy sikaniec nie wychodzil po terminie, wyszedl chyba dopiero 4 dni po terminie okresu wiec wydalam na testy tyle co na bete, ktora i tak potem zrobilam. Nie chce sprawdzac przyrostu tylko chialam miec pewnosc w tym cyklu bo tez w ostatnim zanim dostalam miesiaczki to mialam plamienie i tez sobie niepotrzebnie narobilam nadziei. W ciazy krwawilam, potem plamilam przez dwa miesiace wiec z tym okresem/krwawieniem to roznie u mnie bywalo:) w dodatku jest w caly swiat bo jeszcze sie nie uregulował. Ale skoro mam luzowac to sie tak zastanawiam czy jest sens:)
Caroline, sobota juz pojutrze, najgorsze to czekanie:) musze od Was dziewczyny podpatrzec obserwacje cyklu bo ja to jak dziecko we mgle, owulacje mam akurat bolesne wiec to jeszcze mniej wiecej wyczuje, ale mierzenie temperatury to juz czarna magia jest:)2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
MałaGorzata wrote:Cześć dziewczyny,właśnie wczoraj dołączyłam do forum ☺ z mężem staramy się o dziecko 9 cykl,pomału zaczynam tracić nadzieję,że w ogóle kiedykolwiek się uda
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Lalita śluzę cie zalalo??? Moze to dobry znak.
Witaj malaGorzata skąd jesteś ile masz lat? O pierwsze maleństw się staracie? 9 cykl to jyz troche dlugo? Moze trzeba się porządnie przebadać.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
19ina90 wrote:Witam:) my z mężem staramy się 5 cykli. Prowadzić jakieś obserwacje? temperatura? testy owu czy monitoring?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:19ina90 Ja obecnie mam monitoring, ale nie wiem jaki bedzie efekt
Małgorzatka - witamy witamy na pokładzie:)
Kuchcinka my jesteśmy jak grupa AA i strajacych się w ciązy razem.. wyskakujemy ponad te amerykańskie grupY:)
Ja już się smiałam ostatnio ze jak nam się nie uda to będziemy z lampkami wina siedziec wszystkie na forum i razem się upijać
Lalita super a kiedy masz termin @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Lalita śluzę cie zalalo??? Moze to dobry znak.
Witaj malaGorzata skąd jesteś ile masz lat? O pierwsze maleństw się staracie? 9 cykl to jyz troche dlugo? Moze trzeba się porządnie przebadać.