Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zuzu wrote:Dziewczyny jak myślicie o TSH 2,348?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ja nawet przy zagniezdzaniu nie mialam plamienia ani nic, takze ja sie dowiem widzac 2 kreski, jedyna opcja
Ja przy synu tez sobie nie przypominam. W ogóle dzis pierwszy raz od dawna miałam biała bieliznę wiec na ciemnej mogłam po prosty nie widzieć a to moze juz trwa . Ja sie nie nastawiam bo 1cs to dla mnie jakby go nie było -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Bianka87 ja pred pierwszą ciążą miałam bóle owulacyjne w ok 14 dnia
I potem była cisza.... poszłam do lekarza 19 dc i okazało się ze kilka godzin wcześniej miałam owulacje... nic nie czułam ani objawów ,ani nic...
wzięłam męża w obroty i się udało 1 strzał...
Więc czasem jeden strzał wystarczy:) -
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:Bianka87 ja pred pierwszą ciążą miałam bóle owulacyjne w ok 14 dnia
I potem była cisza.... poszłam do lekarza 19 dc i okazało się ze kilka godzin wcześniej miałam owulacje... nic nie czułam ani objawów ,ani nic...
wzięłam męża w obroty i się udało 1 strzał...
Więc czasem jeden strzał wystarczy:)
Ale owu bankowo miałam tydxien temu. Wtedy miałam bóle jajnika i śluzu duzo. Wiec tym bardziej zgłupiałam
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny upewnię sie jeszcze ... progesteron 8dpo na poziomie 17,23 jest ok?
-
Bianka87 wrote:Ale owu bankowo miałam tydxien temu. Wtedy miałam bóle jajnika i śluzu duzo. Wiec tym bardziej zgłupiałam
Ja bym obstawiała zagnieżdżenie skoro ovulacja była 8 dni temu.
Do zagnieżdżenia może dojść od 6-10 dni po ovu
A jak temperaturka mierzysz ?
Mnie tak jajniki bolą od popołudnia że nie wiem może okres jutro przyjdzie.
Ale śluz wodnisto grudkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:42
-
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:Ja bym obstawiała zagnieżdżenie skoro ovulacja była 8 dni temu.
Do zagnieżdżenia może dojść od 6-10 dni po ovu
A jak temperaturka mierzysz ?
Mnie tak jajniki bolą od popołudnia że nie wiem może okres jutro przyjdzie.
Ale śluz wodnisto grudkowy
Nie nie mierze w ogóle. Teraz mam 37.1 jakby dziwnie bo miewam 36,5 ale ja sie nie znam ba tym mierzeniu wiec sie nie wypowiem -
Monia super ze sie wreszcie odezwalas bo naprawde się martwiłam a my musimy byc obydwie majóweczki :* u mnie tez juz bylo we wtorek widac serduszko Nie smuć się kochana wszystko się poukłada a nerwy nie sa teraz dla Was dobre.
Co do uzależnienia to ja dzis w pracy caly czas myślałam co się dzieje na forum bo nie mogłam zaglądnąć
Kochane moje życzę Wam wszystkim dużo seksu, bo ja dalej nie mogę i upragnionych 2 kreseczek w najbliższym czasie bo wszystkie na to zaslugujemy bo jestesmy super babki
Mi dzis dokucza bol krzyża
Milej i owocnej nocki :* -
Cześć dziewczyny, trafiłam tutaj z kafe, jednak jeszcze nie dołączyłam tam do wątku. Sama nie wiem, czy to dobry pomysł, że tu piszę, bo ja sie strasznie nakręcam:) ale chciałabym jednak powymieniać się doświadczeniami...
Mam 27 lat, mam juz 15-miesięcznego synka i to jest nasz drugi cykl starań, niby test robie ok 15-16 października, ale watpie, żeby sie udało tym razem... mogę do Was dolączyć?Wojcinka, Lalita2710, nana266 lubią tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Witamy Kasiu wszystkie sie nakręcany - tak juz mamy hehe
Natka2, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
zuzu wrote:Dziewczyny jak myślicie o TSH 2,348?
Ja moge powiedzieć co myśle jak zobaczę jeszcze ft3 i ft4
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
No dokładnie, przydałby sie taki test. Ja juz jestem level hard, walcze z tym, niby nie myślę (jak widać hehe), ale staram sie nie przedzwigać czy nie przemęczać, ze 2 razy dziennie licze ile dni jeszcze, mysle czy już sie zagnieżdża itd. O pierwsze dziecko staraliśmy sie 1 cykl i zawsze mowiłam, że całe szczęście, bo przecież ja sie nie nadaję do dłuższych starań... zazdroszczę dziewczynom, które umieją podejść na luzie, naprawdę.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016