Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziś rano myślała, ze ten cykl będzie bezowulacyjny, ponieważ śluz płodny zanikł..teraz tylko czekam na skok temperatury. Wiem że test owu to jeszcze nie wszystko i o niczym nie świadczy, ale cieszę się jak dziecko
x
Caroline po pierwsze Ładniutki Kotek . Po drugie ten ból musi o czymś świadczyć...oj wyczuwam fasolkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane....
Wiem że długo nie pisałam, długo was czytałam teraz, jesteście kochane widzę że nie zapominacie o mnie ;*
nana- wielki buziak !
U lekarza wporządku ale gdyby nie było żadnego ale wyszlabym za szczesliwa z wizyty... dzidzia jest serduszko bije, nawet na tamten dzien wskazał wg usg 6 tydzien 5 dzien i zgadzało się co do jednego dnia ( chyba długoscią mierzył ) ale powiedział ze jest obok przestrzen chyba płynowa czy cos jakby inny pecherzyk taki mały i że narazie zebym sie tym nie przejmowala ze zobaczymy za miesiąc co będzie sie działo. Dał mi kolejne leki i zwolnienie nadal mam uwazac, nadal zero seksu itp.
na weekend byłam w domu, w piątek u lekarza, wrócilismy w poniedziałek nie odzywałam się bo mam trochę dużego doła i sobie płaczę w samotności po kątach, mam nadzieję że juz niedługo przejdzie mi ten stan i wroce do normalności...
w piątek wyjezdzam w rodzinne strony trochę odpocząc od codzienności, mój do pracy chodzi więc jade sama.. może dobrze mi to zrobi
Przepraszam was że tak długo nie pisałam
Agnieszka93, nana266 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Olcia ja też tu cieszę się z owulki jak nie wiem co a w gruncie rzeczy to przedtym moim jednym kochanym plemniczkiem jeszcze dużo pracy:)
Martyna toż przecież my na to forum dla uzaleznionych wszystkie pójdziemy:)
I tam też bedziemy sie leczyć...kopytkami:)
Boje się tylko bo mój mąż skręcił nogę i wczoraj wziął ketanal . Dziś miał zakaz...bo nie wiadomo jak to na plemniczki działa .
-
Viola999 wrote:Caroline tak jakby to juz już
A może upadłaś na piersi bo robiłas test i wyszły dwie kreski ?? Co??mÓw nam u o teraz
Upadnę i nie wstane jak @ przyjdzie
A może ten bol po luteinie ale w tamtym cyklu tak nie miałam.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Monia1028 wrote:Cześć kochane....
Wiem że długo nie pisałam, długo was czytałam teraz, jesteście kochane widzę że nie zapominacie o mnie ;*
nana- wielki buziak !
U lekarza wporządku ale gdyby nie było żadnego ale wyszlabym za szczesliwa z wizyty... dzidzia jest serduszko bije, nawet na tamten dzien wskazał wg usg 6 tydzien 5 dzien i zgadzało się co do jednego dnia ( chyba długoscią mierzył ) ale powiedział ze jest obok przestrzen chyba płynowa czy cos jakby inny pecherzyk taki mały i że narazie zebym sie tym nie przejmowala ze zobaczymy za miesiąc co będzie sie działo. Dał mi kolejne leki i zwolnienie nadal mam uwazac, nadal zero seksu itp.
na weekend byłam w domu, w piątek u lekarza, wrócilismy w poniedziałek nie odzywałam się bo mam trochę dużego doła i sobie płaczę w samotności po kątach, mam nadzieję że juz niedługo przejdzie mi ten stan i wroce do normalności...
w piątek wyjezdzam w rodzinne strony trochę odpocząc od codzienności, mój do pracy chodzi więc jade sama.. może dobrze mi to zrobi
Przepraszam was że tak długo nie pisałam
Monia Skarbie nie płacz serduszko bije i to najważniejsze .
-
nick nieaktualny
-
Monia nie martw sie!!! Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze leż i odpoczywaj NIE PŁACZ!!! Bardzo fajnie ze sie odezwalas bo juz na prawdę sie martwiliśmy
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynawet się uśmiechnęłam czytając was teraz, dzieki dziewczyny !
relacje z narzeczonym własnie tak sobie dodatkowo mam jedno zmartwienie które mnie męczy i poprostu musze to jakos sama przegryźć i dojść do siebie ;*
ale jestem czytam was i juz nie opuszczam !;*Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Co do mojego TSH i tego dlaczego brałam leki na obniżenie przy poziomie 2,02... moja poprzednia gin, do której oczywiście juz nie chodzę powiedziała mi ze idealnym poziomem do zajścia w ciaze jest TSH na poziomie 1-1,5 wiec powiedziała "zabijemy troszeczkę" i przepisała mi pol tabletki euthyroxu 25 - czyli tak na prawdę maleńka dawka. Złe zareagowałam na ten lek - miałam uderzenia gorąca o których powiedziałam tej gin ale ona to zignorowała. Odstawiłam lek zmieniłam gin powiedziałam jej ze brałam euthyrox i ona powiedziała ze bez sensu i ze nie rozumie po co tamta mi go zapisała no i teraz na ponownych badaniach TSH wzrosło do 2,47 czytałam ze zdarza sie ze euthyrox działa odwrotnie niż lekarze oczekują - nie wiem czemu, ale znalazłam kilka takich przypadków na forum... jestem mega zła
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka ja tez miala podobnie z 2,33 wzroslo na 2,94 zwiekszyla mi dawke a bralam 1 tabletke 25 euthyrox po zwiekszeniu na 1,5 tabletki i po miesiącu spadlo mi do 0,16 a ten Nowy lekarz ja, spojrzał to na moje wyniki to powiedział ze nie ma sensu tego tsh ruszać bo mój organizm na tak małe dawki tak reaguje ze nie ma sensu brać tego lęku. Teraz nie biorę co prawda nie wiem jakie mam tsh ale miałam też inne badania i były ok. Ja bym Ci poradziła odczekać trochę i powtórzyć badania. Monia nie smutkaj bedzie dobrze z dzidzia jest ok o ten drugi pecherzyk się nie martw moja szwagierka reż tak miała ale wchłonąć się więc u Ciebie też tak będzie
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-