Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka18 wrote:Musze wykres uzupełnić bo wcześniej zapisywałam wszystko w notesie
Co dziś na obiad robicie? Zupełnie nie mam pomysłu ;(
-
Bianka87 wrote:Hej
Ja miałam zabieg w 10 tyg, ale długość starań miała chyba znaczenie.
Narzekalam to dziś dostałam @dopiero co pisałam ze nie mam
cieszę sie bo to dla mnie taki znak ze wszystko wróciło do normalności temat tamtej ciąży zamknięty i znowu będą normalne cykle mam nadzieje. Mąż mi pomógł chyba wczoraj bo szczerze mówiąc to były pierwsze przytulania odkąd zaszłam. W ciąży miałam zakaz a po zabiegu libido zero. "Przepchal" mnie co tu dużo mówić
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Ja kiedyś nie lubiłam i nagle mi się odmieniło.
Nie lubię tylko takiego zmielonego.
Nie podchodzi mi
A właśnie... Czy macie jakies sprawdzone przepisy na gorfy żeby były chrupkie? Uwielbiam gofry ale nie mam dobrego przepisu -
Effy wrote:Ja właśnie napisałam do męża czy ma pomysł co moge zamówić i właśnie weszłam na pyszne.pl tylko mysle jaka kuchnia i nie wiem....
Wszystkie się produkują jak zrobić a Effy jak zwykle na łatwiznę
Pisałaś ostatnio, że gotować nie umiesz...
Pyszne pl raczej Cie tego nie nauczy leniuchuNatalka18, Natka2, Wojcinka, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.mojewypieki.com/post/gofry---lekkie-i-chrupiace
gofry ktore polecam, trzeba pamietac zeby ubitą piane delikatnie wymieszac, a nie mieszac mikserem.
I wazne zeby gofrownica miala dosyc dużą moc, bo bez tego ani ruszja nie wiem jaka moja jest, ale ten przepis zawsze mi sie udaje, chrupiace- mąż zadowolony.
Ja właśnie upichciłam kopytka z sosem pieczarkowympoolecam
-
nick nieaktualnyNaprawdę nie jadłyście nigdy babki??? oO polecam
chyba, że ktoś nie lubi ;p to coś podobnego do placków ziemniaczanych, tylko babkę robi się w piekarniku
Zuza33 - jaka stara?? menopauzy nie masz jeszcze! wyluzowanie pomoże, ja w szczęśliwym cyklu tylko raz się kochałam ze swoim ;p -
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:http://www.mojewypieki.com/post/gofry---lekkie-i-chrupiace
gofry ktore polecam, trzeba pamietac zeby ubitą piane delikatnie wymieszac, a nie mieszac mikserem.
I wazne zeby gofrownica miala dosyc dużą moc, bo bez tego ani ruszja nie wiem jaka moja jest, ale ten przepis zawsze mi sie udaje, chrupiace- mąż zadowolony.
Ja właśnie upichciłam kopytka z sosem pieczarkowympoolecam
Moja gofrownica moc ma ok tylko kształt nieco innySerduszkowa
A i Zuza jaka stara ???Moja mama w wieku 36 lat zaszla w ciaze z moja siostrą także ten, no !!!