Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio oglądaliśmy jakiś film, nie pamietam co to było, w każdym razie po seksie kobieta do mężczyzny powiedziała ,,byłeś cudowny,, na co mój maz ze ja nigdy mu tego nie powiedziałam. Fakt, ńigdy. Ale czy on mnie komplementuje...
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Wnioskując po postach o gotowaniu o godzinie 14 smiem twierdzić, ze ze jednak większość dziewcząt nie pracuje ( tych gotujących
)
Ale Zuza zrobiłam w weekend pyszna ogórkowa, byłam cierpliwa wszystko pokornie zgodnie z przepisem robiłam i naprawdę wyszła bombajet progres !!
Bluebell1984, Zuza33, Wojcinka, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Ja myślałam że Effy już na zwolnieniu
ja mam taki charakter pracy że od razu na zwolnienie bym musiała iść
za duże zagrożenie
Ja pracuje w korpo przy komputerze albo wyjazdy ale jak wracam ok 18:30 do domu to od patrzenia 8 i pół godziny w monitor strasznie chce mi sie zrzygac i spać wiec ostatnie co to jest gotowanie
-
Effy wrote:Moje ciasto zrobiony własnoręcznie
z musu z truskawek nie poszłam na łatwiznę nawet nie było z torebki
Effy BRAWO zwracam honor :-*
Bluebell, Wiktoria pocieszyłyście mnieWojcinka, Bluebell1984, Effy, sheerah24, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:No i stało się
Wybzykałam męża jednak w tym aucie a raczej on mnieMuszę częściej się z nim kłócić chyba, bo zrobił to po mistrzowsku, 10x lepiej niż Grey
Idę mu nawet kolację zrobić
takie historie to ja lubię
oby z tego bzykanka była fasolinka hehe
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Ja mam dziś depresję...
Moje przemyślenia na dziś są takie, że chyba już za stara na ciąże jestem.
Żeby chociaż wiedzieć ile się czekać będzie na te dwie kreski.
A to niestety jedna wielka niewiadomaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Wnioskując po postach o gotowaniu o godzinie 14 smiem twierdzić, ze ze jednak większość dziewcząt nie pracuje ( tych gotujących
)
Ale Zuza zrobiłam w weekend pyszna ogórkowa, byłam cierpliwa wszystko pokornie zgodnie z przepisem robiłam i naprawdę wyszła bombajet progres !!
Wszystkie prawie pracują, ale zamiast myśleć o pracy wymyślają co na obiad zrobićWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Nie miałaś zaleceń zeby powstrzymać sie od stosunku przez miesiąc ?
Podziwiam moja koleżankę która dwa tygodnie po zabiegu zaszła. -
Nie to ja odpadam gotowanie codziennie i robienie zakupów to nie dla mnie przy normalnej pracy jak pracuje 8 i pół godziny i godzinę spędzam w samochodzie na dojazdz juz nie mówiąc ze często gdzieś wychodzimy w tygodniu, a jeszcze lekarz urząd itd. Nie wiem jak Wy to robicie serio. Ale Mój maz jest często w domu wiec on często gotuje
Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Bianka87 wrote:Nie miałam, i tak nie korzystałam bo mi się nie chciało w ogóle ale miesiąc minął wiec już sobie krzywdy raczej nie zrobię
Podziwiam moja koleżankę która dwa tygodnie po zabiegu zaszła.
Za to teraz w ciąży Boże zły dotyk boli
Naprawdę nie chce mi sie nawet dotknąć kijem mojego mężaZuza33, Bianka87 lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Abo obie albo żadna! Ja będę z Tobą solidarna! dlatego uda się nam obu! :*
a czuć to możesz 9 dni po owu a nie 1 dzień
Ok, to poczekaj na mnie trochę, bo jak Tobie się uda, a mnie nie, to ktoś się nie wywiąże z umowy, hehe
A ja już czuję, że to nie mój miesiąc -
Marlena24 wrote:Ja jestem wpisana 27 ale pewnie będę testować w sobotę 28.
Wierzę że pięknie zakończymy miesiąc styczeń hehe
Będę się modlić o to
Ja za was mocno trzymam wszystkie kciuki! Liczę, że bedą u was same plusiki. Ale na mnie musicie jeszcze trochę poczekać
Modlitwa o potomstwo też nie zaszkodzi:)