Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Ja tu jestem, przenosiłam się tylko z salonu do sypialni
dzisiaj chyba znowu zarwę nockę z greyem
czytam teraz ta cześć jego oczami
następny w kolejce do przeczytania czeka #instaserial mamy ginekolog i juz sie troche nie moge doczekać aż zacznę go czytać
Kochana ja też się zabieram na dniach za Greya oczami Greya
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak sie myszeczka Lili i Bianka wezmą do roboty to mamy 3 pewniaki w lutym. Trzy zapykają do tego i mamy rekord ! Szóstka w lotto!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:30
sheerah24, myszeczka89, Wojcinka, Ink@, Bianka87, Mila123, Lili91, kania901 lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:Sheerah dziewczyny niestety mają rację. Na implantacje jest zdecydowanie za wcześnie. U mnie takie plamienie pojawiło się dopiero w dniu spodziewanej miesiączki (czyli 14dpo) i nawet bardzo ją przypominało. Co nie znaczy, że nie może pojawić się wcześniej, ale obstawiam, że najwcześniej około 7dpo.
Paula! :*
Żadne choróbsko! Trzymam kciuki jeszcze mocniej mój niedowiarkuBeta jak najszybciej.
Ja w drodzę do gin. Z mężem nie gadam więc piszę z wami a on szczęśliwy, że mu nie ględze, że jeździ jak wariat.
teź nie wydaje mi się, że to była implantacja, skoro pododno jestem ledwo po owu, może to są te plamienia poowulacyjne, to by było bardziej prawdopodobne -
Sheerah jak moge Ci cos poradzić to skoro masz juz wyznaczona owulacje to nie mierz wiecej temperatury. Pomiar temp służy tylko i wyłącznie do wyznaczenia owulacji, nie da sie na jego podstawie stwierdzić pozneij czy jest ciąża czy nie. Ze swojego doświadczenia i z obserwacji tu na OF wiem ze nic dobrego nie wynika z tego jak ktoś mierzy temp do końca cyklu próbując zgadywać po temp czy ciąża jest czy jej nie ma. Człowiek sie tylko martwi, stresuje i nic dobrego z tego nie wynika
oczywiście zrobisz jak uważasz, to tylko moja rada
Bluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Możesz kliknąć na wykresie na dzien kiedy podejrzewasz ze miałaś owu i manualnie zaznaczyć tego dnia owulacje , pojawi Ci sie przerywana kreska w tym dniu i ebdzie Ci liczyło dpo
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Możesz kliknąć na wykresie na dzien kiedy podejrzewasz ze miałaś owu i manualnie zaznaczyć tego dnia owulacje , pojawi Ci sie przerywana kreska w tym dniu i ebdzie Ci liczyło dpo
Chciałabym, problem w tym że nie mam bladego pojęcia kiedy to mogło być -
sheerah24 wrote:Chciałabym, problem w tym że nie mam bladego pojęcia kiedy to mogło być
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy dobrze myślę, ale wg temperatury powinnam mieć 1-3 dni przed skokiem owu? Jeśli tak to mogło być 15-16dc. Zakładając wersję testów owu między 18 a 20 dc, a zakładając wersję lekarza, nie wiem, on stwierdził że jego zdaniem jest świeżo po owulacji, pytanie czy "świeżo" znaczy parę godzin czy 1-2 dni. Zakładam 17 albo 18 dc.
-
sheerah24 wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale wg temperatury powinnam mieć 1-3 dni przed skokiem owu? Jeśli tak to mogło być 15-16dc. Zakładając wersję testów owu między 18 a 20 dc, a zakładając wersję lekarza, nie wiem, on stwierdził że jego zdaniem jest świeżo po owulacji, pytanie czy "świeżo" znaczy parę godzin czy 1-2 dni. Zakładam 17 albo 18 dc.
-
Kuchcinka, a znając tylko moje temp. i dowiadując się w 19dc. od lekarza tylko tego, że jego zdaniem jestem świeżo po owu, bo widzi wpłyn za macicą, i jak dla niego jest wszystko w porządku - mam dobre endometrium itd., jaką mogę mieć pewność że owulacja w ogóle odbyła się?
-
nick nieaktualnykania901 - jestem z Podlasia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Babka_ziemniaczana i tak jak pisze Natka, właśnie tak się ją robi, niektórzy robią bez mięsa, z samymi skwarkami, kto jak woli
Forumkowiczka - oj, kochana, w ciąży też są humorkija np jak wychodziłam z domu do sklepu niedawno, to przy okazji nawżeszczałam na swojego, że nie mogę otworzyć drzwi kluczem, bo u nas się tak też otwiera i zamyka również w wewnątrz ;p
MyE - uuuu to ładnie, romantycznie hehesheerah24, Natka2, kania901 lubią tę wiadomość