Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:onaa123 dzięki za pomysł na kolejny obiad
Uwielbiam ziemniaki i wszystko co z nimi związane a nad babką też się jakiś czas temu zastanawiałam.
można ją zrobić z czym się chce, z kiełbaską, ze skwarkami, z boczkiem, z żeberkami też są dobre podobno, można polać sosem grzybowym, czy śmietaną, jest wiele przepisów, tylko jak ktoś nie ma maszynki, to ciężko jest ścierać ziemniaki
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie bita smietana slodka a wisnie kwaśneMarlena24 wrote:Cieszę się że się udały
one są rewelacyjne
ja uwielbiam najbardziej ze świeżymi owocami. robię bitą śmietanę z proszku co zwykle wychodzi słodka, a takie pomarańcze troszkę kwaśne...mmm
Super wyszlo
Ink@, Marlena24 lubią tę wiadomość

-
sheerah24 wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale wg temperatury powinnam mieć 1-3 dni przed skokiem owu? Jeśli tak to mogło być 15-16dc. Zakładając wersję testów owu między 18 a 20 dc, a zakładając wersję lekarza, nie wiem, on stwierdził że jego zdaniem jest świeżo po owulacji, pytanie czy "świeżo" znaczy parę godzin czy 1-2 dni. Zakładam 17 albo 18 dc.
tak naprawdę moim zdaniem, nie ma znaczenia, czy owulacja była 15 czy 16dc. Ważne że była
teraz pozostaje czekanie 12 gorących dni
sheerah24 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziś robiłam z rana badanie tsh bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i nadal tych wyników nie ma
. Jak oni mnie wkurzają 
Jestem tak bardzo ich ciekawa, bo nie wiadomo jak tarczyca zareagowała na clo. A tu w tym laboratorium się obijają. wryyy...!

-
olciaa wrote:Dziś robiłam z rana badanie tsh bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i nadal tych wyników nie ma
. Jak oni mnie wkurzają 
Jestem tak bardzo ich ciekawa, bo nie wiadomo jak tarczyca zareagowała na clo. A tu w tym laboratorium się obijają. wryyy...!
Kurcze, a dobrze by było żebyś miała te wyniki do endokrynologa... Oby się pospieszyli. A wiesz kiedy mogą być wyniki? Mówili, że dzisiaj?
-
nick nieaktualny
-
Sheerah skoro lekarz mówi ze twierdzi ze była owu to tak zapewne właśnie jest

Jeśli nie chcesz wydawać kasy na kolejny monitoring w tym cyklu a chcesz sie upewnić to możesz iść w 7-8dpo zbadać progesteron.
sheerah24, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH