Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:onaa123 dzięki za pomysł na kolejny obiad
Uwielbiam ziemniaki i wszystko co z nimi związane a nad babką też się jakiś czas temu zastanawiałam.
można ją zrobić z czym się chce, z kiełbaską, ze skwarkami, z boczkiem, z żeberkami też są dobre podobno, można polać sosem grzybowym, czy śmietaną, jest wiele przepisów, tylko jak ktoś nie ma maszynki, to ciężko jest ścierać ziemniaki
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Cieszę się że się udały
one są rewelacyjne
ja uwielbiam najbardziej ze świeżymi owocami. robię bitą śmietanę z proszku co zwykle wychodzi słodka, a takie pomarańcze troszkę kwaśne...mmm
Super wyszlo
Ink@, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale wg temperatury powinnam mieć 1-3 dni przed skokiem owu? Jeśli tak to mogło być 15-16dc. Zakładając wersję testów owu między 18 a 20 dc, a zakładając wersję lekarza, nie wiem, on stwierdził że jego zdaniem jest świeżo po owulacji, pytanie czy "świeżo" znaczy parę godzin czy 1-2 dni. Zakładam 17 albo 18 dc.
tak naprawdę moim zdaniem, nie ma znaczenia, czy owulacja była 15 czy 16dc. Ważne że byłateraz pozostaje czekanie 12 gorących dni
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś robiłam z rana badanie tsh bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i nadal tych wyników nie ma
. Jak oni mnie wkurzają
Jestem tak bardzo ich ciekawa, bo nie wiadomo jak tarczyca zareagowała na clo. A tu w tym laboratorium się obijają. wryyy...!
-
olciaa wrote:Dziś robiłam z rana badanie tsh bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i nadal tych wyników nie ma
. Jak oni mnie wkurzają
Jestem tak bardzo ich ciekawa, bo nie wiadomo jak tarczyca zareagowała na clo. A tu w tym laboratorium się obijają. wryyy...!
Kurcze, a dobrze by było żebyś miała te wyniki do endokrynologa... Oby się pospieszyli. A wiesz kiedy mogą być wyniki? Mówili, że dzisiaj? -
nick nieaktualny
-
Sheerah skoro lekarz mówi ze twierdzi ze była owu to tak zapewne właśnie jest
Jeśli nie chcesz wydawać kasy na kolejny monitoring w tym cyklu a chcesz sie upewnić to możesz iść w 7-8dpo zbadać progesteron.sheerah24, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość