Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez i pierwsze sie staram , myśle ze jest tu nas tak 50/50 dzieciatych i pierworódek
Marlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Babski wieczór, ale z doświadczenia wiem, że może się ciężko skończyć
nawet tak sobie myślę, że dla formalności siknę wtedy z rana, żeby pić w spokoju sumienia 
Jak zajdziesz to może Ci wtedy chyba jeszcze nie wyjść.
Ja już skończyłam picie, wypiłam z pół kieliszka i basta, nie piję do @

-
nick nieaktualnyTeż tak myślę. Dlatego ja też mam zasadę że do @ i pewności nie pije. Nie oceniam ale powiem szczerze że dziwię sie. Ja bym nie ryzykowałasheerah24 wrote:Jak zajdziesz to może Ci wtedy chyba jeszcze nie wyjść.
Ja już skończyłam picie, wypiłam z pół kieliszka i basta, nie piję do @
-
Nie ma co popadać w paranoje przez pierwsze ok 2 tyg od zapłodnienia nie ma połączenia miedzy zarodkiem a ciałem matki. Wiadomo ze nikt nie mówi zeby pic codziennie bez ograniczeń , ale jak w trakcie starań przytrafi sie jakaś okazja to nie ma sensu sobie wszytskiego odmawiać zwłaszcza podczas starań na naturalnym cyklu. Jeśli doszło do zapłodnienia i ciąża jest zdrowa to nawet jedna mocniej zakrapiana impreza przed terminem @ krzywdy fasolce nie zrobi
sheerah24, olciaa, Bluebell1984, Zuza33, Ink@, isi_87, kania901 lubią tę wiadomość
-
pół kieliszka likieru szkodzi?
Ja przyznam szczerze, że ja za akoholem nie przepadam, jedyne co mi podchodzi to likiery albo słodkie drinki, a że akurat pierwszy raz w życiu kupiłam sobie cały likier sama dla siebie (z czego zostało mi już tyle co a 1,5 kieliszka
) to sobie czasem sączę 
Poza tym czytałam artykuł, że alkohol, tytoń itd. szkodzą, ale od implantacji zarodka, ja jestem jeszcze co najmniej tydzień przed, jeśli do tego by w ogóle doszło.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH