Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Marlena, przy 7 cyklu bez efektów uwierz, że chcesz już trochę normalności, zamiast czekania i zastanawiania się czy jesteś już w tej ciąży czy nie.
sheerah24, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Nie ma co popadać w paranoje przez pierwsze ok 2 tyg od zapłodnienia nie ma połączenia miedzy zarodkiem a ciałem matki. Wiadomo ze nikt nie mówi zeby pic codziennie bez ograniczeń , ale jak w trakcie starań przytrafi sie jakaś okazja to nie ma sensu sobie wszytskiego odmawiać zwłaszcza podczas starań na naturalnym cyklu. Jeśli doszło do zapłodnienia i ciąża jest zdrowa to nawet jedna mocniej zakrapiana impreza przed terminem @ krzywdy fasolce nie zrobi
Tak jestem jak najbardziej za
Ja po roku starań od tego miesiąca próbuje na zgona dziecko robićMarlena24, Ink@, Wojcinka, olciaa, Bluebell1984, Wiktoria_20, isi_87, kania901 lubią tę wiadomość
-
Ktoś oprócz mnie ogłada harrego Pottera na TVN?
-
nick nieaktualny
-
Harry sie skonczyl wiec uciekam do Grey
rownolegle informuje ze mój organizm robi mnie w uja bo normalnie cera psuje mi sie na 2-3 dni przed @ , tym razem jest jeszcze gorzej po wczoraj czyli w 1dpo wysypało mnie na ryju i dzisiaj jest jeszcze gorzemasakra >.< nie żartuje jeszcze 2 dni temu cieszyłam sie idealnie gładka cera a teraz krosta na kroscie
-
Ink@ wrote:nie lubie krost
buuuuu!
-
Ink@ wrote:Zaiwanilam browara mezowi
nie bede o suchym pysku siedziec
Ink@, olciaa lubią tę wiadomość
-
Ja tez o pierwsze
Jesli chodzi o krosty to polecam wam taka firme Resibo. Maja taki magiczne serum do twarzy (w formie olejku) i odkąd go stosuje to mam piękna cere, jakos tak sie zbalansowala. Kiedyś to nie mogłam nadążyć raz sucha, raz tłusta, raz gładziutka byłam a raz jak nastolatka wyglądałam. Oni maja tylko naturalne kosmetyki co dla mnie tez jest dużym plusem bo wystarczy mi tej chemii wszedzie
Po nartach jestem totalnie padnięta...
Aha i Effy chyba pytałaś Bianke o te zalecenia odnośnie seksu po zabiegu. Ja tez miałam w wypisie zeby odczekać miesiąc ale wytrzymałam jakos 2 tyg. Dobrze sie czułam i zaczynaliśmy delikatnie wiec mysle ze wszystko ok.Ink@, isi_87 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili to to? :
https://resibo.pl/produkt/7/serum-naturalnie-wygladzajace