Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina trzymam mega mocno kciuki! Stajnie teraz przez weekend codziennie , nie odpuszczajcie
ile podano Ci nasionek męża? W sensie jak jego wyniki do IUI? Kurczę z całego serca życzę Ci happy endu po tym cyklu :*
Dombrusia chorobę niestety trzeba odleżęć, cieżko wyzdrowieć do końca, chodząc do pracyrozumiem ze musisz zarabiać ale tak tylko sobie krzywdę robisz
ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo znam dwie osoby - kumpel i szwagier - którzy nie odlezeli porządnie grypy, spieszyli sie do pracy i skończyło sie powikłaniami w postaci zapalenia mięśnia serca i oboje sa teraz na rencie... jeden ma 30 lat a drugi miał 35 jak przechodzi na rentę, teraz ma 42... Eh to jest nasz taki beznadziejny kraj, za zachodzie pracodawca sam widząc ze jego pracownik sie złe czuje wysłałby go do domu a u nas nikt sie tym nie przejmuje
niemniej jednak życzę Ci powrotu do zdrowia, uszu do góry, zobaczysz jak wyzdrowiejesz to poczujesz sie od razu nie tylko lepiej fizycznie ale i psychicznie
:*
-
Bluebell weź sobie przeciwbólowo Apap lub nospe, bez sensu sie tak męczyć :*
Paula z niecierpliwoscią czekam na wynik bety!Bluebell1984, Paula24 lubią tę wiadomość
-
Natalka18 wrote:Czesc dziewczynki
Ovufriend wyznaczylo mi owulacje tak jak myslalam w 10 dc.
Jeszcze 11 dni i testuje
Pozdrawiam was serdecznie
Wpisać Cię do tabelki naszej na testowanie 1.02 czy 2.02?
Ps. Mi tez dzisiaj OF pięknie wyznaczyło owu na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 09:57
Natalka18, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:HahahHah
Na to nie wpadłamwygrałaś Zuza!
A tak poważnie dzwoniłam właśnie do kuzyna fizjoterapeuty.
Zdziwił się bardzo bo się nigdy nie spotkał się z takim czymś.
Mówi że ogólnie taki ból pojawia się przy schorzeniach kardiologicznych często ale jak Ty jesteś kobietą w sile wieku to na pewno nie to.
Ale stwierdził że mogą to być nerwobole. Jak się nie starasz to nie myślisz o tym a później przy staraniach podświadomie myślisz i czekasz i może to być tego przyczyną.Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Jak już w ciąży byłaś, czy kiedy jeszcze nie wiedziałaś że jesteś?
Też bym myślała, że mogło coś zaskoczyć, gdyby nie fakt, że przy kilku cyklach też to miałam i ciąży nie było
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Hej Kochani
Aż wierzyć mi się nie chcę, że dopiero wstałam
Dobrusiu Kochana nie łam się tu Połowa staraczek od wczoraj ma depresję
Potrzebowałam spalić zwłoki a Ciebie nie było :)Musiałam iść do konkurencji
Ewelinka trzymam kciuki żeby tym razem wszystko udało :-*
MyE gratuluję wstrzelenia
Ojej...no nic na następny raz będę :-*Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieńdobry
TuHa - szkoda, że @ przyszła, wredna jędza!
Natka2 - no troszkę może i zaciągam hehe, ale tu każdy raczej tak ma
olciaa - no ładne wyniki, mieścisz się w normach
Dombrusia - przerwa dobrze robi, pomaga
Ewelina2605 - w takim razie powodzenia w starankach, dój ile się da hehe
MyE - obyś niedługo zobaczyła II kreseczki -
Kuchcinka wrote:Ewelina trzymam mega mocno kciuki! Stajnie teraz przez weekend codziennie , nie odpuszczajcie
ile podano Ci nasionek męża? W sensie jak jego wyniki do IUI? Kurczę z całego serca życzę Ci happy endu po tym cyklu :*
Dombrusia chorobę niestety trzeba odleżęć, cieżko wyzdrowieć do końca, chodząc do pracyrozumiem ze musisz zarabiać ale tak tylko sobie krzywdę robisz
ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo znam dwie osoby - kumpel i szwagier - którzy nie odlezeli porządnie grypy, spieszyli sie do pracy i skończyło sie powikłaniami w postaci zapalenia mięśnia serca i oboje sa teraz na rencie... jeden ma 30 lat a drugi miał 35 jak przechodzi na rentę, teraz ma 42... Eh to jest nasz taki beznadziejny kraj, za zachodzie pracodawca sam widząc ze jego pracownik sie złe czuje wysłałby go do domu a u nas nikt sie tym nie przejmuje
niemniej jednak życzę Ci powrotu do zdrowia, uszu do góry, zobaczysz jak wyzdrowiejesz to poczujesz sie od razu nie tylko lepiej fizycznie ale i psychicznie
Tak teraz cały weekend nie wychodzimy z łóżkawczoraj gin mówił ze wyszło 8 milionów plemniczkow i 85% ruchliwych czy coś takiego ogólnie był zadowolony, tylko te wyniki to już jak go podrasowali. Wogole to mój mąż stresuje się jak na iść oddawac sperma tam do pokoju i nigdy za duzo tego nie ma ale Cóż zobaczymy. Nie nastawiam się na nic zresztą sama wiesz jak z tym różnie bywa. A ja zawsze wolę nastawić się negatywnie i potem miło rozczarować tam jak z tym pecherzykiem.
Caroline tak zdecydowaliśmy się na inseminacje niby to jakoś mocno szans nie zwiększa ale trzeba próbować.
Co do nerwoboli to ja też mam w klatce piersiowej po prawej czasami zakuje pobije woda i przechodzi lekarz mówi ze od stresu, za duzo myślę ale nieprsejmuje się tym bo nie zbyt często się to zdarzaolciaa lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ewelina trzymam mega mocno kciuki! Stajnie teraz przez weekend codziennie , nie odpuszczajcie
Dziękuję za wsparcie :-* chyba brakowało mi od was twoich slowWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Bioderka do góry pamiętaj bioderka do góry
hahaTym razem stosujemy się do rady mojej gin o której wcześniej zapomniałam
Czyli już po siadam spokojnie i ćwiczę mięśnie kegla co by przepchnąć plemniczki trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:21
-
Zuza33. Jak za stara?
Spójrz na mnie
Ja jestem starsza.
Ewelina2605. To działajcie a ja mocno zaciskam kciuki
Paula. Trzymam kciuki za betę
Zrobiłam kolejny test, bo beta w UK niemożliwaJest pięknie
Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ewelina2605 wrote:Tak teraz cały weekend nie wychodzimy z łóżka
wczoraj gin mówił ze wyszło 8 milionów plemniczkow i 85% ruchliwych czy coś takiego ogólnie był zadowolony, tylko te wyniki to już jak go podrasowali. Wogole to mój mąż stresuje się jak na iść oddawac sperma tam do pokoju i nigdy za duzo tego nie ma ale Cóż zobaczymy. Nie nastawiam się na nic zresztą sama wiesz jak z tym różnie bywa. A ja zawsze wolę nastawić się negatywnie i potem miło rozczarować tam jak z tym pecherzykiem.
Caroline tak zdecydowaliśmy się na inseminacje niby to jakoś mocno szans nie zwiększa ale trzeba próbować.
Co do nerwoboli to ja też mam w klatce piersiowej po prawej czasami zakuje pobije woda i przechodzi lekarz mówi ze od stresu, za duzo myślę ale nieprsejmuje się tym bo nie zbyt często się to zdarza
Bardzo dobrzeja cos czuje ze sie uda:)
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Zuza33. Jak za stara?
Spójrz na mnie
Ja jestem starsza.
Ewelina2605. To działajcie a ja mocno zaciskam kciuki
Paula. Trzymam kciuki za betę
Zrobiłam kolejny test, bo beta w UK niemożliwaJest pięknie
Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza
moja bratowa robiła tak samo
kupowała testy te testy i co jakiś czas sprawdzała dla siebie tygodnie
Annie1981 lubi tę wiadomość