Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:31
Bluebell1984, Zuza33, myszeczka89, Ink@, anq05, Annie1981, 19ina90, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Kurde miałam to przemilczeć ale nie wytrzymam
Bedzie bez imion i nicków (i niech tak zostanie), ale pozdro dla wszystkich dziewczyn, które po ostatniej gownoburzy tutaj nie tylko przestały sie udzielać, ale rownież wyjebaly mnie (i kilka innych osób) ze znajomych na FB i OF
Dziecinada level master zwłaszcza ze kto jak kto, ale ja nikomu tutaj krzywdy nie zrobiłam poza tym ze miałam odmienne zdanie na pewne tamty do czego chyba każdy ma prawo
Powiem tak, od kiedy nie ma tu niektórych osób panuje tu spokój, miłość i harmonia i podoba mi sie ten stan
Dołączam do apeluWojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Zuza33, Bluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
-
A i ja sie pytam, gdzie sie schowała Martynka? Kochana jesteś tutaj jeszcze?
-
.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
-
Zrobiłam test...
Mąż rano wygonil mnie do łazienki. Więc zrobiłam go od niechcenia, po 5 minutach wchodzę do łazienki z myślą że i tak gówno, nie udało się....a tam co ?
Dwie kreski. Nie wierzę w to...nie ludze się. Kupiłam kolejne testy,żeby jutro zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 12:31
Bluebell1984, Wojcinka, Zuza33, Ink@, olciaa, sheerah24, myszeczka89, onaa123, Lili91, Marlena24, Natka2, Dombrusia, Annie1981, Mila123, stella_88, Ewelina2605, Viriki, 19ina90, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Kurde miałam to przemilczeć ale nie wytrzymam
Bedzie bez imion i nicków (i niech tak zostanie), ale pozdro dla wszystkich dziewczyn, które po ostatniej gownoburzy tutaj nie tylko przestały sie udzielać, ale rownież wyjebaly mnie (i kilka innych osób) ze znajomych na FB i OF
Dziecinada level master zwłaszcza ze kto jak kto, ale ja nikomu tutaj krzywdy nie zrobiłam poza tym ze miałam odmienne zdanie na pewne tamty do czego chyba każdy ma prawo
Powiem tak, od kiedy nie ma tu niektórych osób panuje tu spokój, miłość i harmonia i podoba mi sie ten stan
"Juz nie jestes moja przyjaciolka!" - pamietacie podstawowke? i jeszzcze jak sie przesaidlo do innej lawki
Jestem Kuchcinka czytam, tylko kurcze chyba mi troche jakos oslabl entuzjazm po ostatnich jakichs tam akcjach, ah takie tam moje emocje ciazowe chyba sie odezwaly i co chcialam wczoraj cos napisac to rezygnowalam a tyle chcialam napisac ze juz zapomnialam ilejakis tu temat byl fajny i mi z glowy teraz wylecialo haha
, jeszcze mnie od wczoraj choroba wziela i nic nie moge wziac tylko jakis durny syrop z czosnku
Ewelina to chyba bardzo dobre wyniki do tej inseminacji ? Kuchcinka moge zapytac ile u was bylo tych milionow plemnikow? Bo teraz nie wiem czy te 8 milionow i 84 procent ruchliwych to wynik rewelacyjny czy u was nie bylo jakos 320 milionow? nie, chyba cos pomieszalam ....
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Zrobiłam test...
Mąż rano wygonil mnie do łazienki. Więc zrobiłam go od niechcenia, po 5 minutach wchodzę do łazienki z myślą że i tak gówno, nie udało się....a tam co ?
Dwie kreski. Nie wierzę w to...nie ludze się. Kupiłam kolejne testy,żeby jutro zrobić. -
nick nieaktualny