Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:20
Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Już ktoś mi o tym mówił, ale jakoś nie mam przekonania do tego. A jak na Ciebie działa, widzisz różnice?
Ja jestem zwolenniczka wszystkiego co naturalne wiec z chęcią kupiłam. No i zaszłam w ciąże w tym cyklu kiedy zaczęliśmy z narzeczonym ja pic regularnie, ale to oczywiscie mógł byc przypadek na początku obydwoje mieliśmy podwyższone libido a potem takie jak zwykle, ale u nas jest od początku raczej wysokie No i ja lepiej spałam i generalnie jakies lepsze samopoczucie po tym miałam, Kuchcinka chyba tez o tym spaniu pisała. Generalnie ja uwazam ze warto, zaszkodzić nie powinno bo to po prostu sproszkowana roślinka (najlepiej kupić BIO), a dużo jest opinii ze pomaga na plodnosc i inne rzeczy.Wojcinka, Marlena24 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Kuchcinka wrote:Hehe cycki nic a nic nie bolą , zgagę miałam jakies 2 dni temu jednorazowo po kanapeczksch z pasztetem a bolą mnie wszytskie stawy ale to przez przeziębienie które powoli do przodu mnie rozkłada cera juz sie na szczęście chyba opanowała i nic nowego mi dzisiaj jeszcze nie wyskoczyło
No to dalej trzymam kciuki ciepliwie bedziesz betę robiła?Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:20
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Najpierw sikaniec 1 dzien po terminie @ i dopiero jak bedzie pozytyw to beta. Moje żyły sa juz tak zajechane przez te wszystkie kroplówki i pobierania krwi ze zaczyna mnie pobieranie na prawdę bolec, a do tej pory nie miałam z tym problemu
No i dobrze, przyda Ci sie odpoczynek od kłucia trzymam kciuki za dwie kreski.
Ja teraz czekam z ciekawością kiedy bedzie okres. Pamiętacie jak pisałam ze mam książkowy śluz? Jeżeli owu byłaby w jego ostatni dzien mniej wiecej tak jak mi sie wydawało, to @ powinna przyjść za jakies 3-4 dni, ale wtedy cykl byłby 28 dniowy, a zwykle mam 31-33, to chyba byłoby zbyt piękne a z drugiej strony jesli owu byłaby pozniej to mogliśmy juz nie byc zbyt ostrożni bo po tym jak sie śluz skończył juz to olałam... takze czekamyMarlena24 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:a ja jestem natępna do testowania... stresuje sie
I ja jestem zaraz po Tobie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 19:01
Zuza33, Marlena24, sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe moje dziewczyny mnie wykończyły... Ja nie wiem skąd w dzieciach tyle energii. Ja po dwóch kawach nie potrafiłam dotrzymać im kroku. Aż wstyd
Padam na twarz i już nie wstaje. Czekam aż mi mąż kolację zrobi i spać, spać, spać.Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Forumkowiczka, piękna beta jeszcze raz gratuluję :*
Mnie po pracy ścięło znowu i musiałam się położyć. Dzisiaj psychicznie już lepiej, za to fizycznie jakaś słabizna mnie ogarnęła. Głowa boli, jajnik boli, głodna jestem cały czas... Ciąża jak nic hahaha nie ma co testu robić
Żartuję oczywiście - prędzej zimowe przesilenie.
Który masz dzień po owu?