Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Nie przygotowałam się do takiego pytania
Nie prowadziłam żadnych obserwacji owulacyjnych w tym cyklu, ale wg średniej z poprzednich mogę dziś być 8 dpo.
Kochana toć Ty możesz dziś razem z Kuchcinką sikaćBluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Forumkowiczka, piękna beta jeszcze raz gratuluję :*
Mnie po pracy ścięło znowu i musiałam się położyć. Dzisiaj psychicznie już lepiej, za to fizycznie jakaś słabizna mnie ogarnęła. Głowa boli, jajnik boli, głodna jestem cały czas... Ciąża jak nic hahaha nie ma co testu robić
Żartuję oczywiście - prędzej zimowe przesilenie.
Chyba mamy podobne objawy Ja po powrocie do domu rzuciłam się na wszystko co da się zjeść, z łakomstwa nawet poparzyłam sobie język papryczką habanero, robiąc kanapkę chciałam ją polać na szybko ketchupem, bo chleb był dość suchy, polałam i to nieźle, złożyłam bułę żeby jednym kęsem zjeść całą a tu kurna zamiast keczupu mega ostry sos mojego męża... myślałam że język mi wypali, wypiłam z litr wody a i tak paliło.
Do tego mąż mi otworzył stronę - http://vumag.pl/styl-zycia/jak-wspomoc-i-przyspieszyc-odchudzanie/5494m2?utm_source=redakcja&utm_medium=sg&utm_campaign=styl_zycia
To chyba jakaś aluzja, że jestem gruba?
Za jakiś tydzień dowiemy się, co nam jest... @ czy ciąża
FORUMKOWICZA - dołączam się, PIĘKNA BETA, GRATULUJĘBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:a ja jestem natępna do testowania... stresuje sie
sheerah24 wrote:I coś czuję, że w styczniu najwięcej osób zobaczy pozytywne testy
miziakizia wrote:U mnie dni płodne niby, ale robiłam test na owulacje i jedna krecha
Marlena24 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:20
Ink@, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Hej!! Lili dziekuje na wizycie wszystko ok. Maleństwo rośnie - przeroslo juz swój wiek a i najprawdopodobniej będzie chłopiec takze cos ostatnio chłopcy gora
Nie bylo mnie przez weekend i nie mogę Was nadrobić.Wojcinka, Lili91, kania901 lubią tę wiadomość
-
.
Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
.
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość