Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczynki widze ze na 2 lutego sa az 4 testyjace, plis testujcie w jednym dniu bez zadnego wylamywania sie, bedzie cudownie tu zobaczyc 4 pozytywy hihi
Ale czy pozytyw bedzie to nie daje gwarancjiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:44
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dombrusia wrote:Hej dziewczynki mnie piersi bolą coraz bardziej @ pewnie czai się już za rogiem i chwila moment przyjdzie brzuch też już pobolewa więc kwestia czasu jak przyjdzie nawet chodzę ci chwila do toalety patrzeć czy to już bo boli brzuszek najgorzej w pracy..druga zmiana w sobotę też idę na drugą zmianę ale niech już przyjdzie wtedy będę mogła się szybciutko zarejestrować do ginekologa i nadal się zastanawiam czy dobrze mi endo powiedział że mam estradiol zrobić 16dc a nie 3ciego
Dombrusia dopoki nie ma zawsze jest nadzieja ale ja tez nie lubie kiedy jestem po owulacji i czekam tez wlasnie teraz jestem po owulacji i te czekanie a moze akurat sie milo zaskoczysz oby trzymam kciukiMyE, Ink@ lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Chyba Ewelina cos mowila ze idzie na bete od razu tak?
Tak tak ja ide bo biore luteine i tak mi lekarz powiedzial ze mam isc nie wiem ile bede po owulacji bo w piatek w dzien IUI pecherzyk mam nadzieje ze max w sobote pekl ale tego juz nie sprawdzalam
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyInk@ wrote:Na pewno juz jestem po owu, cycuchy juz nie bola, takze mysle, ze dobrze wyliczone mialam, ale czy plemniory znalazly jajko?? Nie wiem.. w jednej chwili mysle, ze sie uda, a za chwile, ze nie.. no nic, trzeba cierpliwie czekac
Czekanie najgorsze. Ja się zastanawiam (mimo wykresu temp i dużych pęcherzyków, śluzu itp) czy na pewno miałam owu, bo szyjka nie zeszła niżej jak zawsze... Stoi w miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:boszz.. MyE.. do tego 02.02. To nas rzeczywiscie moga w psychiatryku zamknac xD
A co do szyjki, nie badam gdzie ona tam wedruje, calkiem pierdolca bym dostala takze nawet nie znam sie
A co się przejmujesz :p przywiążą nas pasami do łóżka i będzie prawie jak w Greyu
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Dziewczyny a podpowiedzcie mi ja miałam podany zastrzyk ovitrele 11.01. jak myślicie od którego dnia liczyć dpo ?? Wydaje mi się że pękł 13 ale ręki nie dam sobie uciąć. Zastanawia mnie czy na ewentualnej becie jutro albo nawet dzisiaj wyszło by coś ?
Kochanie a czemu temperatury nie mierzysz? Bo chyba mi umknęło.Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki do 2 lutego juz bliziutko, szybko zleci zobaczycie mam nadzieje ze padna tu same pozytywy
MyE trzymam za slowo, ze nie bedziesz sie ociagac z powtarzaniem testu
Ewelina jesli i tak idziesz na badania to masz racje, zbadaj bete, bedziesz miala czarno na bialym co i jak :-*Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:MyE nie mierze temperatury bo zaczęłam od pomiaru w buzi. Wychodziły doliny i góry. Ale od następnego cyklu obiecuje że zacznę mierzyć xd
Nie będzie żadnego następnego cyklu! :*
U mnie też góry i doliny są, ale owu wyznacza więc jest okMarlena24 lubi tę wiadomość
-
Co do pekniecia to niby jest napisane ze miedzy 24-36h powinien peknac ja powiem tak u mnie w czwartek kolo 14 byl podany zastrzyk a w piatek ok 14.30 byl jeszcze pecherzyk to nie wiem kiedy pekl
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia a do jakiego gin idziesz? U siebie czy gdzies dalej?
U mnie idę mam pod nosem dwie minuty piechotą Kokota on współpracuje z moim endo i ma usg lepszej jakości niż reszta ginekologowKaaarooolina89 lubi tę wiadomość