Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Nana mnie tez Twój avatar skołował hehe na początku myślałam ze Ty to Monia
Wiktoria a gdzie mieszkasz ? W Poznaniu moze?
MyE ok oficjalnie przerzucam Cię na 2.02
Bluebell to spróbuj poszukać jakie produkty sa bogate w cynk i włączyć je w dietę. Ja teraz muszę sie mocno za to wziąć bo mam wiele objawów świadczących o niedoborze tego pierwiastka.
Marlena nie ma zasady co do ovitrelle, mi sie zdarzało meic po zastrzyku owulacje po niecałych 24h a ostatnio miałam po prawie 48h. Wszystko zależy jak blisko byłaś owulacji przed podaniem zastrzyku, jaki miałaś swój własny poziom LH w organizmie i jak duży był pęcherzyk. Na prawdę cieżko określić kiedy miałaś owulacje na podstawie dnia podania zastrzyku obserwowałam moze sluz ? Szyjkę ? Cokolwiek?
Zmienię zaraz na inny
Wojcinka, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nana266 wrote:Faktycznie Monia taki miała he he
Zmienię zaraz na inny
Śliczny :*nana266, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:O teraz lepiej i nawet kolorystycznie bardziej kojarzy sie z Tobą bo wcześniej tez miałaś taki błękitny chyba
Śliczny :*
Dalej nie mam wodyInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Ink@, Ewelina, MyE i Natalka - wiec teraz oficjalnie - testujemy razem 2.02 i o ile żadnej wcześniej neizaskoczy niemiło @ to testujemy tergo dnia i nie ma wyłamywania sie statystycznie którejś MUSI sie udać
Paula kochanie jak sie czujesz? Jak będziesz podaj jak możesz termin swojego kolejnego testowania :*nana266, Ink@, MyE, Lili91, sheerah24, Natalka18 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:21
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kiedyś nie było wody w moim domu rodzinnym przez kilka dni to jeździłam sie kapać na siłownie hehe i raz kuzwa miałam takiego pecha ze jednego dnia na siłowni tez była awaria i nie było wody o losssssie
Współczuje Nana brak wody to jakiś koszmar. Masz informacje kiedy powinna wrócić? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:21
-
Kuchcinka wrote:A nie masz gdzieś jakies oligocenki pod domem? Nie wiem czy takie miejsca w ogóle jeszcze istnieją (moze głupie pytanie Sory) ale pamietam ze jak byłam dzieckiem to właśnie brało sie wielkie kanistry i szło sie po oligocenke na druga stronę ulicy kiedyś takie awarie były na tyle częste ze mama trzymała w łazience pod ściana zawsze dwa pełne wody wielkie kanistry hehe
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dombrusia. Gratuluje decyzji i zycze wytrwalosci
Ink@ co bym nie dała mam tyle dobrze że po raz mam motywację jak lekarz zapyta czy palę odpowiem z dumą że nie a dwa to to że w pracy mam całkowity zakaz palenia i łatwiej mi będzie 8 godzin nie palić jeżdżę autem z dziewczyną która też nie pali więc jadąc po nią napewno będzie mnie wspierać bo ona nie pali i będzie czuć różnice a kolejna sprawa już przelalam sobie na sub konto 16 zł a ono jest zamknięte także ani tych pieniędzy nie wybiorę ani nic musiałabym jechać specjalnie po to do banku a wcale mi się nie chce damy radęInk@, nana266, MyE, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dombrusia powodzenia i 3mam kciuki na pewno się uda :*
Na bank kochana zajmę sobie czymś czas strzelę sobie kawkę odkurzę przed pracą co by o gejach wogole nie myśleć początki będą ciężkie bo to moje nie pierwsze rzucanie ale mam nadzieję że ostatnienana266 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Na bank kochana zajmę sobie czymś czas strzelę sobie kawkę odkurzę przed pracą co by o gejach wogole nie myśleć początki będą ciężkie bo to moje nie pierwsze rzucanie ale mam nadzieję że ostatnie
-
.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:17
nana266, Ink@, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia bardzo dobra decyzja! Trzymam kciuki i życzę wytrwałości ja rzuciłam juz ponad rok temu i od tamtej pory jak nowonarodzona
Nana powodzenia na wizycie i oby woda szybko wróciła. A dzisiaj mas wizytę u nowego lekarza, dobrze pamietam? Bedziesz miała usg?
Kuchcinka dobrze ze napisałaś o tym cynku bo wlasnie mi rodzice szykują paczkę z Polski to jeszcze im powiem zeby mi cos z cynkiem kupili.
A 2.02 to bedzie chyba święto na forum trzymam kciuki zeby jak najwiecej pozytywów było!nana266, Dombrusia, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16